Quantcast

PRISON BREAK | Official Trailer #2

3.82 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 15.1.2017 14:56

Katsottu: 5164 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.82 / 5 (14 ääntä)

PRISON BREAK | Official Trailer #2

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-15 18:03:57

+10986

<Benanza>

Toivottavasti on hyvin tehty. Sarja alko olee jo vähän tylsä ja itteää toistava. Pari ekaa tuottaria oli kyl ehotonta priimaa.

17

Aika: 2017-01-15 18:12:49

+737

<|Lepakkomies>

Tulee varmaan tarkastettua ainakin parin jakson verran. Mielenkiintoista miten käsikirjoituksilla pyyhitään persettä jatkuvalla syötöllä tämän päivän viihteen osalta. Tuntuu että alkuperäisellä kässärillä ei ole mitään väliä kun rahaa halutaan takoa lisää. Prison Breakin kohdalla täytyy kyllä sanoa, että viimeisin kausi oli todella tuskallinen ja itseään toistava joten jos tämä kausi nyt vaikka nostaisi pisteitä.

7

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.01.17 16:20

<mohikssni> Ei ole asiaa jota ruuvimeisseli ei ratkaise. - T-bag

16.01.17 17:42

<John Holmes> 12 vuotta edellisestä pako sarjasta nyt on kylh pako katsoa tämä uusin pako

16.01.17 15:37

<k0likk0> TBag sarjan ainoo hyvä hahmo

16.01.17 00:27

<blugggg> Yess, T-Bag is back!

15.01.17 20:12

<GB53> Lahden Sininen entä miten säälittävää on se, että talossa tulee vesirikko ja kaikki asukkaat menee evakkoon samaan majataloon, siihen samaan missä ne käy myös aina syömässä siis. sitten drinksuilla käydään aina samassa baarissa. drinksuilla kovaan ääneen mietitään, miten on mahollista, että samat konnat kuolee ja herää eloon monta kertaa, vaikka talon ainoa paperillakin hullu on ollu kohta puol vuotta paksuna, mutta maha ei näy, eikä kukaan osaa epäillä mitään?

-2
15.01.17 19:44

<Lahden Sininen> Aika surullisen säälittävää, eivät sarjan näyttelijät saanu läpimurtoa 4 kauden jälkeen joten vielä pitää yrittää lypsää sarjan ekan tuotantokauden mahtavuuden

15.01.17 18:12

<|Lepakkomies> Tulee varmaan tarkastettua ainakin parin jakson verran. Mielenkiintoista miten käsikirjoituksilla pyyhitään persettä jatkuvalla syötöllä tämän päivän viihteen osalta. Tuntuu että alkuperäisellä kässärillä ei ole mitään väliä kun rahaa halutaan takoa lisää. Prison Breakin kohdalla täytyy kyllä sanoa, että viimeisin kausi oli todella tuskallinen ja itseään toistava joten jos tämä kausi nyt vaikka nostaisi pisteitä.

15.01.17 18:04

<Kiros> Too late! Ensin katotaan video, ja sit luetaan kommentit :D

15.01.17 18:03

<Benanza> Toivottavasti on hyvin tehty. Sarja alko olee jo vähän tylsä ja itteää toistava. Pari ekaa tuottaria oli kyl ehotonta priimaa.

17
15.01.17 15:10

<qggq> Spoilerivaroitus!!!!! Älkää kattoko jos haluutte kaiken irti sarjasta!

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Showers in Prison...

Showers in Prison...

2 866 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.