Quantcast

Pahimpien rikollisten käytöstä.

05:22 Aseistettu mummo estää ryöstön ja pelastaa ihmishenkiä. Olisiko tältäkin rouvalta pitänyt viedä ase pois?

2.71 / 5 (12 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 18.1.2013 14:11

Katsottu: 4947 kertaa

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.71 / 5 (12 ääntä)

Pahimpien rikollisten käytöstä. | 05:22 Aseistettu mummo estää ryöstön ja pelastaa ihmishenkiä. Olisiko tältäkin rouvalta pitänyt viedä ase pois?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-01-18 14:39:12

+48182

<Beattila>

Heräsin ja tunsin, että jokin on viellä. Söin aitoa 'murica omenapiirakkaa aamiaiseks ja lähin töihin. Virka-autossa tuli taas outo tunne. Hei ihanku jumala yrittää sanoa mulle jotain. Sitten näin sen epäilyttävän auton ja pysäytin sen. Sitten olin että damn se osottaa mua aseella. Ajattelin että nyt on pakko toimia ja ammuin siihen lippaan tyhjäks. Mietiin vain perhettä, jumalaa, tähtiä ja raitoja. Onneksi jumala varoitti minua ja pystyin varautumaan tähän. God bless the 'muricah...aina noi samat lainit poliisilla tässä ohjelmassa. Aina ne vaistoo ja aina ne kiittää jumalaa.

13

Aika: 2013-01-18 19:43:01

+27210

<Kanakotka>

Tuntematon voikin sitten painua vittuun näitten asevideoitten kanssa, yksittäistapaus miljoonan tapauksen sumassa ja se otetaan silmäpilkuksi. Entäs ne tapaukset, jossa ase vain pahensi asiaa? Niitä nimittäin löytyy pilvin pimein, mutta eihän sinun kaltainen idiootti sellaista ymmärrä.

5

Kommentit (23)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.01.13 17:26

<Caarlo> Olis pitäny.

20.01.13 12:55

<skandaali1325> Ja teukka oishan nuilla ollu laittomasti hankitut aseet varmasti

20.01.13 12:55

<skandaali1325> Jos kaikilla olisi aseet ja joku sekoiasi niin muut voisi tulittaa sitä kohti

19.01.13 23:43

<massumies> "jos kenelläkään ei olisi aseita" ,emme elä sellaisessa maailmassa, aseen ja ruutia voi tehdä vaikka itse, kuulia ja lyijyä saa kaupasta. USAn ongelma on siinä, että henkilö voi myydä aseen toiselle henkilölle ilman lupia. Suomessa vaaditaan aina ostolupa poliisilta, myyjä tekee ilmoituksen, että on myynyt aseen, ja ostaja tarvittaessa menee näyttämään asetta poliisille. Suomessa asetta ei voi käyttää itsensä tai omaisuuden puolustamiseen, joten ei huolta maailmanrauhaa toivovat.

18.01.13 20:28

<Capiz> Joo, 13 vuotta linnaa kun yritti lyödä poliisia pullolla. Suomessa venäläismies hakkasi harkitusti poliisia vasaralla päähän ja sai siitä 11 vuotta linnaa..

18.01.13 19:43

<Kanakotka> Tuntematon voikin sitten painua vittuun näitten asevideoitten kanssa, yksittäistapaus miljoonan tapauksen sumassa ja se otetaan silmäpilkuksi. Entäs ne tapaukset, jossa ase vain pahensi asiaa? Niitä nimittäin löytyy pilvin pimein, mutta eihän sinun kaltainen idiootti sellaista ymmärrä.

18.01.13 19:38

<Tonny> No vlttu olis pitäny viedä kaikilta aseet pois.

18.01.13 18:32

<Benanza> Vittu mitä avautumista saatana...

-2
18.01.13 18:08

<Arkki> Mua kylläkin ällistyttää se, kun katto esim. naisen painimista ton korston kaa, että eikö ne jumalauta ole pareittain? Kuinka turvalliseks ylipäätään jo noiden työ menis, jos ne olis kahestaan aina?

18.01.13 18:05

<Jarell> Jos jumala/enkelit/äänet pään sisällä käskee käyttään asetta niin oon sitä mieltä, että ois pitäny ottaa ase pois.

18.01.13 17:27

<-Maiden-> 13 vuotta siitä kun yritti lyödä poliisia pullolla ? suomessa saa 12 vuotta murhasta

18.01.13 16:42

<T12J7M6> Ameriikassa on ainakin tuomiot kohdallaan ja varmaan raiskauskin on siellä rikos, toisin kuin täällä suomessa

18.01.13 16:10

<Mikkozkii> Suomessa mummo ois saanu linnaa vähintään viis vuotta vaaran aiheuttamisesta

-1
18.01.13 15:43

<cunningly> 13 vuotta linnaa tyhmästä känni hölmöilystä jossa kukaan ei vahingoittunut.. Euroopassa joku Breivik saa tyyliin saman tuomion

18.01.13 15:08

<osssi> 10:56 Näyte Yhdysvaltain nerokkaasta lainsäädännöstä ja sen säätämistä rangaistuksista pikkurikollisille

18.01.13 14:57

<tant> Ensimmäinen tapaus: poliisilla oli ase mutta eipä näyttänyt haittaavan rikollisia jotka latasivat lippaat tyhjiksi poliisiin.kolmas tapaus: eipä estänyt poliisin ase pullolla päähän lyövää juoppoa. Neljäs tapaus: Ryöstäjillä oli aseet mutta perhe heitteli sipsipussilla eikä käynyt mitenkään.Kuudes tapaus: pippurispray pelastiKahdeksas tapaus: Ei tarvinnut pieni naispoliisi edes asetta kun paini kaksmetristä äijää vastaan.Yheksäs tapaus: Kummallakaan ei ollut aseita, kummallekaan ei käynyt mitenkään.Kymmenes tapaus: Poliisi selvisi pippurisprayllaJa niin edelleen

18.01.13 14:53

<lmaoer> En myöskään tarkoita, etteikö kenellekään pitäisi antaa aseita. Metsästäjät tarvitsevat niitä nyt ainakin. Minusta nyt vain on järkevää, että aseiden määrää ja saajia koitetaan säännöstellä. Ja onhan se ryöstäjienkin ampuminen aseella (mitä tuntemattoman muissa lähettämissä medioissa ollut) hyvin kyseenalaista. Se, että jossain harvassa tapauksessa ase on oikeutetusti pelastanut henkilön ei minusta ole mikään järkevä syy ruveta antamaan jokaiselle asetta. Hankkisivat pippurisumutteita ja muita vastaavia välineitä.

18.01.13 14:49

<lmaoer> Jaa tämä tuntemattoman propaganda on sitten yltänyt kaatopaikan lisäksi jo rasiatubeenkin. Onhan se nyt päivänselvää, että mitä vähemmän aseita päästetään liikkeelle (tai ylipäänsä valmistetaan), sitä vähemmän aseella tehtyjä rikoksia tapahtuu. Ei rehellisesti myydyt aseet aina mene rehellisille henkilöille ja siinä ei olisi mitään järkeä että kaikilla sekä rehellisillä että rikollisilla on aseet. Jos vertaa skenaarioita että kenelläkään ei ole asetta ja että kaikilla on ase, kummassa lähettäjä tuntisi olonsa turvallisemmaksi? En ymmärrä miksi aseiden määrää pitäisi lisätä.

18.01.13 14:43

<morshu1> ja kun sanon "rikoliset on kansalaisia" tarkoitan että perus murhaaja on ensikertalainen ja matti meikäläinen ennen kuin ryhtyy rikoksen polulle. siviileillä ei ole johtoporrasta tai kovaa kuolutusta aseiden käytöstä. armeejalla ja poliiseilla on. enkä luota aseita populaatiolle jossa on niin paljon rikolisuutta kuin yhdysvallat.

18.01.13 14:39

<Beattila> Heräsin ja tunsin, että jokin on viellä. Söin aitoa 'murica omenapiirakkaa aamiaiseks ja lähin töihin. Virka-autossa tuli taas outo tunne. Hei ihanku jumala yrittää sanoa mulle jotain. Sitten näin sen epäilyttävän auton ja pysäytin sen. Sitten olin että damn se osottaa mua aseella. Ajattelin että nyt on pakko toimia ja ammuin siihen lippaan tyhjäks. Mietiin vain perhettä, jumalaa, tähtiä ja raitoja. Onneksi jumala varoitti minua ja pystyin varautumaan tähän. God bless the 'muricah...aina noi samat lainit poliisilla tässä ohjelmassa. Aina ne vaistoo ja aina ne kiittää jumalaa.

13
18.01.13 14:36

<morshu1> vastaan kysymykseen. kyllä. koska rikolliset on kansalaisia. tosin nyt on myöhästä sekä suomessa että yhdysvalloissa yritää mitään aseiden takavarikointia. suomeen tuois aseita mafia venäjältä, ja yhdysvaltoihin joka puolelta.

18.01.13 14:14

<kivakaveri> Amerikkalaiset saa (...)lla istumisestakin jännittävän vaarallista

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.