Quantcast

Päiväkoti ja vanhainkoti samassa

4.86 / 5 (39 ääntä)

Julkaistu: 1.4.2016 09:12

Katsottu: 6329 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.86 / 5 (39 ääntä)

Päiväkoti ja vanhainkoti samassa

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-01 10:17:54

+224754

<aleksi_i>

Kohta joku jossain ehdottaa päiväkotia ja vastaanottokeskusta yhdistettäväksi. Suomessa oltaisiin joissain häiriintyneissä piireissä todella innoissaan. :D

43

Aika: 2016-04-01 10:23:42

+408

<Ile26>

Sympaattista. Vois toimia suomessa, toivottavasti joku kantaa ottava henkilö pistää asiaa vireille, minä en nimittäin jaksa/osaa.

27

Aika: 2016-04-01 12:13:11

+44142

<PenZon>

Tämähän olis henkisen hyvinvoinnin kannalta ihan loistava malli. Sääli vain että suomessa hoitokotien asukkaiden henkinen hyvinvointi on aika kaukana pääprioriteeteistä. Suuret terveyspalveluyritykset ostavat kaikki pienet hoitopaikat, keskittävät ruuanlaiton yhteen halpaan sieluttomaan keskuskeittiöön joka saa peruskoulun ruuan näyttämään juhlalta, vähentävät henkilökunnan ääriminimiin niin että niillä harvoilla hoitajilla ei varmasti ole aikaa muuhun kuin vaipanvaihtoon, karsivat yhteiset oleskelutilat ja aktiviteetit säästötoimina ja unohtavat että asiakkaansa ovat vieläkin ihmisiä.

24

Aika: 2016-04-01 10:36:46

+19643

<Zyy>

Olin tossa vuos sitten Barcelonassa käymässä ja siellä oli paikallisten festivaali, missä lapset ja nuoret oli pukeutunu piruiksi, ratsasti lohikäärmeillä ja ammuskeli pieniä raketteja. Siellä oli aivan pieniä lapsia, nuoria, näiden vanhempia, enoja, setiä ja tätejä. Ja lisäksi kaikkien näiden isovanhempia. Ja se hymy näiden isovanhempien kasvoilla kun ne näki ihmiset soittamassa ja laulamassa ja syömässä ja juomassa ja nauttimassa elämästä oli niin puhdasta onnellisuutta, että se jäi kyl vahvasti mieleen. Me voitais täällä Suomessa ottaa paljon oppia etelästä, mitä tulee koko perheen hoitoon.

15

Aika: 2016-04-01 09:36:43

+349

<Cosun3n>

Ihan hieno idea!

12

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.04.16 00:17

<Pjumppari> Entä jos ei tykkää lapsista? Ei ikinä tuollasta siihen vanhainkotiin, johon itse vielä joskus joudun

-1
04.04.16 17:35

<Thaliquid> aleksi_iTuota noin niin... Mistä tiedät ettei jo tälläistä kokeilla tai ole kokeiltu? Ei siionisti seiska, kaleva tai hesari sulle kerro! Mistähän sitä nykyään totuuden löytää?

04.04.16 07:46

<Kheldaur> Suomessa päiväkotiin laitetaan terroristeja hoitelemaan lapsia, jossain muualla taas toimitaan ihmisystävällisemmin.

03.04.16 11:33

<Nikiiii> täähän on ihan mahtava homma! Miettikääpä kuin nykynuorisokin sitten oppis arvostamaan vanhempaa sukupolvea!

01.04.16 17:52

<t0meee> Kun itse olin päiväkodissa niin käytiin paikallisessa vanhainkodissa pari kertaa vuodessa leikkimässä. Nyt näkee asian hieman eri valossa :)

01.04.16 15:37

<nyGsy> nyt meni roska silmään, vaikka suurin osa mistään videoista nykyään herkistä eikä hetkauta millään lailla. omalta ostalta olen tekemisissä töiden osalta vanhustenhoitossa sekä päiväkotitoiminnassa, jos sais vaikka iltapäiväksi lapset käymään leikkimässä vanhustenkanssa. tiedä jos vaikka alkais uusi käytäntö. o/

01.04.16 14:23

<nytjo> Tuostahan saatettais Suomessakin innostua. Sais mukavasti päiväkodin henkilökuntaa leikattua ku vanhukset pitää osin lapsia silmällä, ja hoitohenkilökuntaa leikattua kun ei tarvitse enää järjestää vanhuksille virikkeitä (mitä ei juuri nykyäänkään tapahdu, ellei suihku 1x viikko lasketa).

01.04.16 13:16

<Genedz> Suomessa hoitokotien ja -laitosten tilanne on todella surkeassa jamassa, kun edes ulkoiluttamiseen ei tahdo olla tarpeeksi aikaa hoitajilla.

01.04.16 12:13

<PenZon> Tämähän olis henkisen hyvinvoinnin kannalta ihan loistava malli. Sääli vain että suomessa hoitokotien asukkaiden henkinen hyvinvointi on aika kaukana pääprioriteeteistä. Suuret terveyspalveluyritykset ostavat kaikki pienet hoitopaikat, keskittävät ruuanlaiton yhteen halpaan sieluttomaan keskuskeittiöön joka saa peruskoulun ruuan näyttämään juhlalta, vähentävät henkilökunnan ääriminimiin niin että niillä harvoilla hoitajilla ei varmasti ole aikaa muuhun kuin vaipanvaihtoon, karsivat yhteiset oleskelutilat ja aktiviteetit säästötoimina ja unohtavat että asiakkaansa ovat vieläkin ihmisiä.

24
01.04.16 10:36

<Zyy> Olin tossa vuos sitten Barcelonassa käymässä ja siellä oli paikallisten festivaali, missä lapset ja nuoret oli pukeutunu piruiksi, ratsasti lohikäärmeillä ja ammuskeli pieniä raketteja. Siellä oli aivan pieniä lapsia, nuoria, näiden vanhempia, enoja, setiä ja tätejä. Ja lisäksi kaikkien näiden isovanhempia. Ja se hymy näiden isovanhempien kasvoilla kun ne näki ihmiset soittamassa ja laulamassa ja syömässä ja juomassa ja nauttimassa elämästä oli niin puhdasta onnellisuutta, että se jäi kyl vahvasti mieleen. Me voitais täällä Suomessa ottaa paljon oppia etelästä, mitä tulee koko perheen hoitoon.

15
01.04.16 10:23

<Ile26> Sympaattista. Vois toimia suomessa, toivottavasti joku kantaa ottava henkilö pistää asiaa vireille, minä en nimittäin jaksa/osaa.

27
01.04.16 10:17

<aleksi_i> Kohta joku jossain ehdottaa päiväkotia ja vastaanottokeskusta yhdistettäväksi. Suomessa oltaisiin joissain häiriintyneissä piireissä todella innoissaan. :D

43
01.04.16 09:36

<Cosun3n> Ihan hieno idea!

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Koirien päiväkoti

Koirien päiväkoti

4 367 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.