Quantcast

Paradise or Oblivion

Dokumentti joka kertoo kiteytetysti nykymaailman ongelmista ja niiden aiheuttajista, sekä raapaisee hiukan pintaa mahdollisista ratkaisuista ongelmiin.

4.14 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 20.4.2012 14:42

Katsottu: 4726 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.14 / 5 (11 ääntä)

Paradise or Oblivion | Dokumentti joka kertoo kiteytetysti nykymaailman ongelmista ja niiden aiheuttajista, sekä raapaisee hiukan pintaa mahdollisista ratkaisuista ongelmiin.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-04-20 16:21:30

+193

<mummostaja>

Kannattaisi kuitenkin ehkä katsoa. Vaikka tällainen tuntuisi utopialta tai hippien pelleilyltä tai kommunismilta tai foliohattuilulta tmsp. niin perspektiivit ovat aina hyväksi ja tällä miehellä, joka on elänyt vuosikymmeniä ajatellen täysin eri tavalla maailmasta, on valtavasti opetettavaa meistä ihmisistä ja yhteisöistä. Jos ei muuta, niin Jacque entisenä huippuinsinöörinä ymmärtää ainakin tekniikan päälle, ja kertoo paljon mielenkiintoisia juttuja siitä kuinka paljon kehittyneempi yhteiskunnan infrastruktuuri voisi olla.

11

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.05.12 15:59

<Askila> Tyhmiä jenkkejä, eikö?*sarcasm* Ainahan siittä valitetaan

03.05.12 16:51

<Jamppajoo> Pari viikkoahan siinä meni että sain itselleni kiinnostusta aikaa katsoa tämän. Olisihan tuo hyvä ja varmasti toimiva yhteiskunta mutta voihan sitä aina toivoa että joskus oltaisiin tuossa pisteessä >: Ja tosiaan sanottiinhan tuossa että vesi+tuuli+aurinkoenergialla saataisiin toimimaan aika helposti jos niihin vain panostettaisiin.

01.05.12 15:34

<Risme> Jos pääsette käsiksi kirjaan nimeltään The Best That Money Can't Buy: Beyond Politics, Poverty & War niin lukekaa ihmeessä. Jos on useampia joita kiinnostaa keskustella ongelmista joita ihmiskunta ja biosfääri kohtaa tänä päivänä, sekä mahdollisista ratkaisuista näihin ongelmiin niin voitais sopia joku kokoontumisaika teamspeakkiin.

01.05.12 15:29

<Risme> Mahtavaa, oon aika yllättyny että näinkin paljon positiivisia kommentteja. Olen Venus Projektin Suomen yhteyshenkilö ja jos porukalla on kiinnostusta jutella tästä dokumenttielokuvasta tai siihen liittyvistä asioista niin mut saa kiinni skypellä, id on risto.kantonen, sähköpostilla risto.kantonen@gmail.com tai venus projektin teamspeakista: voice.thevenusproject.com salasana on tvp

22.04.12 22:39

<dixie> EI jumalauta millä toi kaikki pitäis toimia?! pull-out-off-your-ass energialla?

-1
22.04.12 22:14

<dixie> Kerro jotain jota uutta jota en tiedä....

21.04.12 11:19

<jussee> En usko että ihmiset herää siitä unesta mitä koulu ja kaiken maailman "asiantuntijat" ja media meille syöttää..

21.04.12 11:02

<kuonalasti> ei mene kauaa, että tämän hetkinen elitismi tulee kuolemaan. Se on jo alkanut, kuten tuo ukkokin toteaa. Euro, dollari ja muu valuutta romahtaa ja saadaan toisinto 30-luvun syvästä lamasta. Toivottavasti tulevaisuudessa ymmärrettäisiin rakentaa terveempi globaalijärjestelmä. Tuskinpa sentään, onhan tätä samaa yritetty saada toimimaan jo yli tuhannen vuoden ajan. Aina on ahneita ihmisiä, jotka janoavat valtaa ja mammonaa. Ahneet ihmiset ovat enemmän motivoituneita, tekemään kaikkensa muista välittämättä saadakseen haluamansa asian.

21.04.12 11:00

<RestOfUs> Suosittelen kattomaan kokonaan. itekin meinasin aluks että ei tuu ikinä toimimaan, mutta toi tyyppi anto hyviä perusteluita miksi tämä toimisi. kyllähän tuo tyyppi ymmärsi myös sen että ei tuohon päästä nopeasti ja antoi ymmärtää että tämän toteutumiseksi tarvittaisiin nykyisen systeemin romahtaminen.

20.04.12 20:37

<kokkoja> Liian totta.

20.04.12 17:41

<maksamakkara> ikävä juttu vaan että aika on ajanut ohi miehen unelmilta. ihmisiä on jo liikaa, eikä kaikille riitä yhtä paljon. ne kenellä on vähän liikaa tai edes tarpeeksi. on vain miljardi ihmistä loput kuusi ei koskaan tule saamaan tarpeeksi ja kuusi on kohta seitsemän ja sitten kahdeksan. ja sitten on vielä kysymys olemmeko oikeasti kaikki saman arvoisia. kiina nostaa itseään ja kansaansa ylöspäin, eikä kukaan vastusta sitä koska tekevät sen itse omalla työllään. afrikalta samaa ei kukaan edes odota. resurssit täytyy ansaita maailmassa jossa niitä ei riitä kaikille

20.04.12 17:33

<spirot> maailma kyllä kuolis nopeesti jos raha otetaan pois. kaikki ottais haluamansa tuotteen ja varastaminen todennäkösesti kasvais. ihmiset on erinlaisia geenien perusteella. ei se african (...) tule viisaammaks jos sille lykätään kirja käteen. ja jos ruvetaan merivirtoja hallitsemaan niin aika iso vaara aijautua sinne jääkauteen, eikä ydinvoimaa voi millään korvata pitkään aikaa.

-1
20.04.12 16:21

<mummostaja> Kannattaisi kuitenkin ehkä katsoa. Vaikka tällainen tuntuisi utopialta tai hippien pelleilyltä tai kommunismilta tai foliohattuilulta tmsp. niin perspektiivit ovat aina hyväksi ja tällä miehellä, joka on elänyt vuosikymmeniä ajatellen täysin eri tavalla maailmasta, on valtavasti opetettavaa meistä ihmisistä ja yhteisöistä. Jos ei muuta, niin Jacque entisenä huippuinsinöörinä ymmärtää ainakin tekniikan päälle, ja kertoo paljon mielenkiintoisia juttuja siitä kuinka paljon kehittyneempi yhteiskunnan infrastruktuuri voisi olla.

11
20.04.12 15:32

<saggiNNagger> ahneus.

20.04.12 15:21

<Tapolako> "the venus project presents" jahas, taidan jättää kattomatta

-1

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Carpenter Brut - Paradise Warfare

Carpenter Brut - Paradise Warfare

3 717 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.