Quantcast

Penn & Teller Bullshit - Raamattu: Faktaat vai fiktiota? Osa 1

Loput kaksi osaa löytyvät youtubesta.

4.2 / 5 (18 ääntä)

Julkaistu: 15.12.2010 07:37

Katsottu: 8401 kertaa

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

4.2 / 5 (18 ääntä)

Penn & Teller Bullshit - Raamattu: Faktaat vai fiktiota? Osa 1 | Loput kaksi osaa löytyvät youtubesta.

Kommentit (27)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.02.11 17:51

<Boeka> ateisti ei usko mihinkään yliluonnolliseen, oli tieteellisesti todistettu eli ei

29.12.10 22:57

<jaska92> ateisti ei ole ihminen joka ei usko kristinuskoon saati muuhunkaan uskontoon.tässä ateistin määritelmä mahdollisimman puristettuna.ateisti uskoo vain siihen joka voidaan tieteellisesti todistaa.

17.12.10 04:14

<nmpho> Tää ohjelma on niin raivostuttava. Käsittelee aina ihan muutenkin itsestäänselvii asioi.

16.12.10 21:18

<Ampuhaukka> Mitä tapahtuisi jos lopetettaisiin vauvojen kastaminen kirkkoon, ja annettaisiin heidät sitten 18 vuoden iässä itse päättää, mikäli haluavat johonkin uskontokuntaan liittyä?

16.12.10 20:43

<FLA> Uskonto kaikkien aikojen paras ja tehokkain massojen hallinta väline. Maailmassa tehdään paljon pahaa uskonnon nimissä niin kristityt kuin muslimit.

16.12.10 18:17

<Jaakko-H> Nois haastatteluis huomaa kumpi on järkevämpi sukupuoli

16.12.10 17:56

<xFlyinFinNx> Voiko Jumala luoda niin suuren kiven, ettei hän itsekään voi sitä nostaa?. Jos hän voi luoda sellaisen kiven, hän ei voi nostaa sitä ja kääntäen. Molemmissa tapauksissa on olemassa teko, jota hän ei voi tehdä, joten hän ei ole kaikkivoipa.

15.12.10 22:59

<nuuskamuiqqunen> BBanger oot kyllä kova jätkä jos tiedät vastauksen noinkin suureen kysymykseen.

15.12.10 22:58

<nuuskamuiqqunen> Annoin dasserille vihreän peukun. Kaveri on näköjään saanut aika paljon miinusta vaikka esitti vain mielipiteensä esim ateisteja kohtaan. Täällä riemurasiassa on kyllä niin idioottia porukkaa.

15.12.10 22:35

<BBanger> Kemikal oot imbesilli. Yritä nyt vittu ymmärtää, ateisti ei usko siihen ettei jumalaa ole. YKSINKERTAISESTI ATEISTIT TIETÄVÄT ETTEI JUMALAA OLE, EIVÄT USKO. ATEISTI USKOVAT ITSEENSÄ MUTTA SITÄ EI LASKETA USKONNOKSI

15.12.10 20:31

<lerbbu> <kemikaL> Kuin myös postimerkkien keräilemättömyys on harrastus. Herp derp.

15.12.10 19:50

<japi79> jenkeissä oli hurrikaan katariina ja oli tulossa tulva taloa kohti. Syvästi uskovainen nainen sanoi ettei me lähtdetä mihinkään, kyllä jumala miedät pelastaa. Sinne kuoli koko perhe

15.12.10 19:39

<Aimelo> hieno ohjema, katon kun tulee jimilt aina perjantaisin

15.12.10 18:49

<TB303> Naurattaa koko ajatus miten jotkut oikeasti uskoo tohon paskaan, jota jotkut myös raamatuksi kutsuvat.

15.12.10 17:00

<Vaakamambo> Itse en pidä ihmiskuntaa missään älyllisessä arvossa niin kauaa kuin valtaosa kehtaa oikeasti uskoa näihin satuiluihin, oli uskonto kullakin hyvänsä. Ainoa oikea tapa on ateistien lisääntyminen, jolloin lapsia ei vaahtosammuttimen kokoisesta asti aivopestä vanhempien uskontokuntien edustajiksi. Nyt ei tiedetä, mitä kuoleman jälkeen tapahtuu (vastaus: game over for good ja mullaksi, ei mitään muuta) niin keskitään näitä taivaita ja helvettejä, ettei tulisi paha mieli. Moraali, arvot ja elämästä nauttiminen onnistuvat hyvin ilman näitä järjettömyyksiäkin.

15.12.10 14:39

<Migus> "Jos Jumala on täydellisen hyvä, hän haluaa poistaa pahan, jos hän on kaikkivaltias, hän pystyy poistamaan pahan. Paha on kuitenkin olemassa, joten Jumala ei voi olla samaan aikaan kaikkivaltias ja kaikkihyvä." http://fi.wikipedia.org/wiki/Pahan_ongelma

15.12.10 13:33

<Don Holttinen> Ainoo mitä tarvitsee tietää kristinuskosta on tämä : Ilman todisteita sinun pitää uskoa että on olemassa kaikkivoipa voima joka määrää kidutko ikuisuuden vai etkö.Siinä tiivistettynä koko paska.

15.12.10 11:52

<histamiini> Ei missään käsketä kuulumaan kirkkoon, ei edes raamatussa. Ei ole ns."pelastuskysymys". Kirkkoon vaan liittyy ihmisiä jotka uskoo samalla tavalla, niinku keskustapuolueeseen liittyy ihmisiä jotka uskoo niiden agendan. Voit silti olla keskustalainen kuulumatta virallisesti puolueeseen ja kristitty kuulumatta kirkkoon. Mikä tahansa yhdistys tarvii toimintansa pyörittämiseen rahaa, kirkko ei liene poikkeus.

15.12.10 11:37

<dasser> voiko tiede todistaa ihmeitä vastaan? en väitä että niitä olis tapahtunut mutta tahon vaan olla kaikkea vastaan joten olen nyt ateisteja vastaan

15.12.10 11:27

<sainted> Toinen asia, mikä jäi korvaan kiinni jo rippikoulussa, oli se, kuinka vitun naurettava toimintatapa kirkolla on. Tiivistän sen yksinkertaisesti. Pelastusta ei voi saada, ellet ota Jeesus Kristusta vastaan vapahtajanasi ja kuulu kirkkoon -> Kirkkoon kuuluminen vaatii kirkollisverot -> Ainoastaan maksamalla voit saada pelastuksen. Siinä teille vitun hihhulit. Samasta rahan ahneuden syystä uskonnot alunperin kehitettiin ja sama periaate niillä on nykyäänkin.

15.12.10 11:23

<sainted> Huoh, uskonnot ovat kaikki niin täyttä paskaa. Minkä tahansa järjellisen logiikan tai maalaisajattelun avulla voidaan huomata kuinka ristiriitaista ja suorastaan typerää uskonnot, niiden kirjoitukset, erityisesti raamattu, ja opetukset ovat. Kun kysytään miksi maailmassa on pahuutta ja miksei jumala tätä lopeta, niin typerin ja tyypillisin argumentti tähän on, että ihminen on tämän itselleen aiheuttanut ja kuoleman jälkeisessä elämässä ei ole pahaa. Ei käy järkeen, katsokaapa vaikka epicuruksen kuuluisa ajatusmalli jumalasta.

15.12.10 10:36

<histamiini> Jos kiinnostaa tsekata kolikon toinen puoli (99% todennäköisesti ei kiinnosta) niin tuolla on käsitelty videoissa mainittuja asioita ja itseasiassa vastattu koko vapaa-ajattelijoiden julkaisemaan pitkään raamattukritiikkiin. Ei sisällä suu vaahdossa saarnaamista tai käännyttämistä mutta tekstiä on paljon. http://raapustus.net/?id=111

15.12.10 08:52

<jackson> itse en kykene uskomaan niin kaikkia faktoja vastaan taistelevaa asiaa kuin kristinusko mutta mun mielestä se tekee hyvääkin. tuo toivoa ihmisille. ilman toivoa ei oo enään mitään

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Penn & Teller on Broadway

Penn & Teller on Broadway

2 409 katselukertaa

Shin Lim vol 2

Shin Lim vol 2

3 531 katselukertaa

Sokean miehen korttitemppu

Sokean miehen korttitemppu

4 220 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.