Quantcast

Perussuomalaisten Takinkääntö

Persujen takinkääntö ärsyttää ihmisiä niin ette he perustavat uusia puolueita.

4.27 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 24.9.2015 13:03

Katsottu: 9522 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.27 / 5 (15 ääntä)

Perussuomalaisten Takinkääntö | Persujen takinkääntö ärsyttää ihmisiä niin ette he perustavat uusia puolueita.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-09-24 18:15:14

+22817

<labani>

pausebreak kompromissien tekeminen ei tarkoita sitä, että myydään omat ajatukset ja otetaan tilalle muiden. Se nyt vain on fakta, että perussuomalaiset möi ne teemat, joilla he voittonsa ansaitsivat. Toisiks suurimpana puolueena heillä olisi ollut mahdollisuuksia vaikuttaa, mutta neuvottelutaidottomuus ajoi siihen, ettei Soini saanut mitään suurimpia lupauksiaan edes hiukan eteenpäin. Valitettavasti Timo laski, että nyt on mentävä hinnalla millä hyvänsä, sillä jo edellisten vaalien jälkeen heitä kritisoitiin siitä, etteivät halua kantaa vastuuta.

25

Aika: 2015-09-24 21:28:55

+4285

<Ilkio>

"Äänestin konservatiivista oikeistopuoluetta, nyt vähän itkettää kun ne eivät ole duunarin puolella." -Ensi viikolla UUSI yllätys: "Kävin paskalla enkä pyyhkinyt persettä, nyt vähän itkettää kun haisee paska."

11

Kommentit (22)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.09.15 04:33

<LordBhorak> Siitoimen Pekka Meinasinkin sen laittaa eri tavalla, mutten jaksanut. Hän on kuitenkin kokenut johtaja jne. ja en epäile, etteikö hänkin osaisi pyöritellä Soinia tarpeen mukaan. Stubb se kieroin korkkiruuvi tuosta porukasta on ja varmasti erittäin taitava manipuloija. Uskoisin nimittäin, että jo salkkujaossa tämä VVM salkku meni Stubbille siksi, että Stubb sen halusi, eikä siksi, että Soini ei sitä halunnut.

-1
26.09.15 03:26

<Siitoimen Pekka> LordBhorak Sipilä on kyllä aika untuvikko politiikassa.

26.09.15 00:48

<LordBhorak> Kyllähän se näkyy, että politiikan konkarit Stubb ja Sipilä pyörittää "märkäkorvaa" Soinia tuolla aika urakalla. Itsehän pistäisin Soinin mäkeen PS:n johdosta ja vaikkapa Niinistö tilalle. Soini hoiti hommansa, eli populistisen toimen ja tuulipukukansan puolelleen, mutta nyt olisi aika alkaa pelaamaan politiikkaa ja pystyä jopa toimimaan.

-1
25.09.15 10:31

<subaruduke> perus propagandaa valtamedialta. nyt he yrittävät saada perussuomalaisten kannattajia äänestämään jotain mitättömiä pikkupuolueita jotta persujen äänimäärä laskisi ensivaaleissa. nyt tehdyt leikkaus päätökset ovat kepun idea, ei persujen. lisäksi suurin osa äänestää persuja heidän maanrikastusta vastustavien aatteiden takia.

-3
25.09.15 04:31

<Melra> Aika hassua että ovat ihmiset päässeet tuohon ikään eivätkä tajua oikein miten politiikka toimii. Ei Suomen kaltaisessa demokratiassa se yksi puolue voi kaikkea tehdä yksin. Kompromisseja tarvitsee tehdä, annetaan vähän periksi yhdessä asiassa niin saadaan takaisin toisessa. Eihän asiat ole mitenkään hienosti menneet, mutta voisivat ne olla huonomminkin.

-2
25.09.15 03:35

<Siitoimen Pekka> Perustetaankos nyt kunnolla Kansallinen Liittoneuvosto?

-1
24.09.15 21:28

<Ilkio> "Äänestin konservatiivista oikeistopuoluetta, nyt vähän itkettää kun ne eivät ole duunarin puolella." -Ensi viikolla UUSI yllätys: "Kävin paskalla enkä pyyhkinyt persettä, nyt vähän itkettää kun haisee paska."

11
24.09.15 18:15

<labani> pausebreak kompromissien tekeminen ei tarkoita sitä, että myydään omat ajatukset ja otetaan tilalle muiden. Se nyt vain on fakta, että perussuomalaiset möi ne teemat, joilla he voittonsa ansaitsivat. Toisiks suurimpana puolueena heillä olisi ollut mahdollisuuksia vaikuttaa, mutta neuvottelutaidottomuus ajoi siihen, ettei Soini saanut mitään suurimpia lupauksiaan edes hiukan eteenpäin. Valitettavasti Timo laski, että nyt on mentävä hinnalla millä hyvänsä, sillä jo edellisten vaalien jälkeen heitä kritisoitiin siitä, etteivät halua kantaa vastuuta.

25
24.09.15 17:41

<pausebreak> Mitenhän nämä ihmiset kuvittelevat, että demokraattinen politiikka toimii? Kuvittellaanko oikeasti että hallitus voisi jotenkin toimia jos mikään hallituspuolue ei tee kompromisseja keskenään? Kai se on sanomattakin selvää että ei hallituksessa voi saada 100% tahtoaan läpi jos siellä on muita puolueita.

-7
24.09.15 15:52

<BAPHOMET> Ei helvetti mitä juntteja xD

-18
24.09.15 15:38

<Laaban> Hakkarainen vähän harmaantunut

-1
24.09.15 15:08

<PenZon> No samaa paskaahan koko politiikka on puolueesta riippumatta. Luvataan kuu taivaalta ja sitoudutaan korjaamaan kyllä kaikki, sitten kun kerran sisään päästään niin yllättäen ei äänestäjien kohtalo kiinnosta paskaakaan kunhan päätöksillä vaan saadaan keploteltua itselle mahdollisimman suuri taloudellinen hyöty.

24.09.15 14:38

<frst453> Joopajoo ihan kuin mikään muu puolue ei kusisi suomalaisia silmään. Aivan kuin Perussuomalaiset olisivat tällä hetkellä public enemy number one. Kannattaa varmaan keskittyä lyömään ne rajat kiinni ja potkimaan maahantunkeutujat helvettiin täältä.

24.09.15 14:20

<Siiderihai89> Teuvo on vähän harmaantunu

24.09.15 14:06

<toni90_> 2:50 toi mummo vaa nyökkäilee epämääräsellä hymyllä :;:D

24.09.15 13:36

<nytjo> Ei tässä videossa tainnut olla muuta pointtia, kuin kantasuomalaisten mainostaminen ja pettymys takinkääntöön. Tulipa tuhlattua sekin 10-minuuttinen.

24.09.15 13:33

<MizoB> Usko videoon meni jo ton muijan asun ja änkytyksen myötä :D

-8

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

V NIIN KUIN VAALIVIDEO

V NIIN KUIN VAALIVIDEO

4 929 katselukertaa

Kerrankin hauska vaalivideo!

Kerrankin hauska vaalivideo!

16 529 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.