Quantcast

Pesäpallon Peluuta Mökillä

Hauska Mökkivideo

1.18 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 23.6.2015 14:57

Katsottu: 6274 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.18 / 5 (25 ääntä)

Pesäpallon Peluuta Mökillä | Hauska Mökkivideo

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-06-23 15:40:45

+1820

<Quikkeli>

Peruskoulun liikuntatunneilla ne idiootit syöttövuorossa jotka otti pallon takaisin ilmasta kiinni kun huomasivat että on väärä tulossa..

31

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.06.15 09:22

<etbabylon> Ihan Huippu!

25.06.15 16:03

<Pomm> Ei jumalauta, kaksi prikulleen samanlaista lyöntiä! Ei voi onnistua noin hyvin kahesti!!

25.06.15 07:27

<Niska00> Heitin ala-asteella meijän todella kaunista liikunnanopetajaa pesismailalla päähän sen jälkeen ko olin lähössä juoksuun :;D

24.06.15 23:32

<SemiDame> Quikkeli :D Pelattiin liikkatunnilla pesistä; mä olin syöttövuorossa ja isoveljeni lyömässä. Heitin korkealle ja katsoin ylös et väärä ja menin ottamaan kiinni. Seuraavalla hetkellä jysähti pesäpallomaila ylähuulen ja nenän seudulle; myös veljeni oli katsonut ylös et hiukan väärä, mut osun kyllä. Ai saatana sitä itkun ja veren määrää.

24.06.15 21:55

<MizoB> Olipas tosi hassun hauska

24.06.15 13:04

<Junttilandia> Olin naisten kans pelaamassa ja tietty suuna päänä huutamas kun hieman kilpauluviettiä löytyy. Olin ykköspesällä räpylän kanssa kun lyöntivuoroon menee joku aikasemmin naisten pesiksen kotiuttaja ja se oli tietty muhun aivan kyrpiintynyt. kun lyönti lähti niin siinä oli sitä vauhtia ja juuri ennen kuin pallo olisi osunut suoraan mun klyyvariin, se ei mikään pieni nokka olekkaan, niin räpyläni tuli eteen. En tiedä miten se tapahtui, mut rumaa jälkeä olis tullut.

-1
23.06.15 20:20

<hämäläinen> onneks näytettiin kahdesti

-2
23.06.15 18:20

<peena> Tostahan olis saanut vaikka tunnin videon

-1
23.06.15 15:49

<testo_jolle> Koulun pesäpallossa aina laitettiin kaikki urpot sieppariksi.

23.06.15 15:40

<Quikkeli> Peruskoulun liikuntatunneilla ne idiootit syöttövuorossa jotka otti pallon takaisin ilmasta kiinni kun huomasivat että on väärä tulossa..

31
23.06.15 15:27

<VeikkoVälikäsi> joskus ala-asteella pelattiin seka-joukkueilla pesäpalloa. Löin kaaripallon mutta vastaanottajana ollut tyttö oli hieman hitaanlainen. pallo tipahti keskelle päätä, räpyläkäsi nousi kuin hidastetussa elokuvassa ja usea sekuntti myöhemmin tytön aivot vihdoin reakoivat pallon osuneen päähän ja hirveä huuto alkoi. Kuulosti siltä että ainakin 7 ambulanssia pitää tilata ja helikopteri. Minua syytetään "olisi sitä voinut varovaisemmin lyödä", kyllä vitutti, seuraavalla lyönnillä löin mailan poikki, pallon metsään ja lähin kotiin.

23.06.15 15:02

<Leppaenen> Mitäs hauskaa tässä on kun ei edes osunut?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Raekuuro Saksassa 6.8.2013

Raekuuro Saksassa 6.8.2013

4 573 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.