Quantcast

#Pizzagate

#Pizzagate on Hillary Clintonin vaalikampanjapäällikön John Podestan sähköposteista paljastunut pedofiliarinki, joka näyttäisi ulottuvan aivan korkeimman eliitin tasolle. Aihetta on jenkkien valtamediassa (ja samalla myös Suomen) alettu leimaamaan termillä "fake news" ja aihetta on alettu sensuroimaan rajusti esim. Youtubessa. Aihe on kuitenkin totisinta totta ja jokainen asiaan ITSE hiukan perehtyvä voi todeta sen hyvinkin nopeasti. Tapahtumien keskiössä on ollut washingtonilainen pizzeria Comet ping pong ja sen yrittäjä James Alefantis joka on listattu 50 vaikututusvaltaisemman ihmisen joukkoon washingtonissa ja on vieraillut valkoisessa talossa useita kertoja. Alefantiksen henkilökohtaiselta instagram tililtä ja hänen lähipiirinsä tileiltä on kopioitu useita hyvin häiritseviä kuvia, joissa useissa esiintyy pieniä lapsia erikoisissa yhteyksissä pizzaan, sekä kuvia joissa pizza on liitetty seksuaalisiin aiheisiin. Myös Podestan (ja Clintonin) sähköposteissa puhutaan HYVIN erikoisesti mm. pizzasta, satanistisesta rituaalista nimeltä spirit cooking ja vanhasta pakanajumalasta, Molocista, jonka palvelukseen kuului olennaisesti lasten uhraaminen. #Pizzagate

2.93 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 10.12.2016 12:31

Katsottu: 5042 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.93 / 5 (26 ääntä)

#Pizzagate | #Pizzagate on Hillary Clintonin vaalikampanjapäällikön John Podestan sähköposteista paljastunut pedofiliarinki, joka näyttäisi ulottuvan aivan korkeimman eliitin tasolle. Aihetta on jenkkien valtamediassa (ja samalla myös Suomen) alettu leimaamaan termillä "fake news" ja aihetta on alettu sensuroimaan rajusti esim. Youtubessa. Aihe on kuitenkin totisinta totta ja jokainen asiaan ITSE hiukan perehtyvä voi todeta sen hyvinkin nopeasti. Tapahtumien keskiössä on ollut washingtonilainen pizzeria Comet ping pong ja sen yrittäjä James Alefantis joka on listattu 50 vaikututusvaltaisemman ihmisen joukkoon washingtonissa ja on vieraillut valkoisessa talossa useita kertoja. Alefantiksen henkilökohtaiselta instagram tililtä ja hänen lähipiirinsä tileiltä on kopioitu useita hyvin häiritseviä kuvia, joissa useissa esiintyy pieniä lapsia erikoisissa yhteyksissä pizzaan, sekä kuvia joissa pizza on liitetty seksuaalisiin aiheisiin. Myös Podestan (ja Clintonin) sähköposteissa puhutaan HYVIN erikoisesti mm. pizzasta, satanistisesta rituaalista nimeltä spirit cooking ja vanhasta pakanajumalasta, Molocista, jonka palvelukseen kuului olennaisesti lasten uhraaminen. #Pizzagate

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-10 14:21:23

-1445

<eetvertti>

Rappis Vaikuttaa ensikuulemalta juurikin folihattutoerialta ja sellaiseksi se on jo median osalta leimattu. Tarinahan kuulostaa aivan uskomattomattomalta ja jos asiasta ei tiedä paljoa on helppo mennä folion alle piiloon. Kannattaa ottaa kuitenkin huomioon että lähteenä ovat Podestan ja Clintonin henkilökohtaiset sähköpostit, sekä Alefantiksen ja hänen lähipiirinsä instagram-tilit (tutustu!). Juttu ei siis perustu pelkkiin huhuihin! Ottakaa asiasta itse selvää ja vetäkää omat johtopäätökset älkääkä luottako sokeasti mitä valtamediassa sanotaan.

16

Aika: 2016-12-10 13:38:39

+3917

<Rappis>

foliohattu?

9

Aika: 2016-12-10 15:53:13

+11816

<AntInfant>

Ja nämä ihmiset eivät tule koskaan vastaamaan teoistaan. Eikö olekin kivaa?

9

Aika: 2016-12-10 22:05:04

+6192

<Jorma90>

Eipä tässä kyllä ollut yhtään varsinaista todistetta pedofiiliringin olemassaolosta, lähinnä spekulointia sähköpostien sisällöstä (annetaan tietyille sanoille kaksoismerkityksiä vailla minkäänlaisia todisteita) ja Podestan taiteellisista mieltymyksistä. Jos haluan annoksen salaliittohömppää, katson mielummin Alex Jonesia, samankaltaista settiä mutta paljon viihdyttävämmin ilmaistuna.

5

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.12.16 12:22

<Aivan höpö> AntInfantOnhan se perseestä, että internettiin voi laittaa kuinka paskaa sisältöä tahansa ja siitä ei ikinä rangaista.

11.12.16 19:34

<Bapu> Oliko tämä se juttu, jossa pedofiliaa kuulemma harrastettiin pizzerian kellarissa, mutta koko puljussa ei kuitenkaan kellaria ollut..? Nyt foliopipoa tiukemmalle!

11.12.16 12:20

<Nappo> Ainoa mikä nuosta Podestan nk. s-posteista tulee mieleen on kiireinen politiikko ja muut jotka syö pizzaa kun muutakaan ei kerkeä.Voi myös mahdollisesti olla ruokaharrastajia tuolla saralla. Ihme foliohattuilua taas.

11.12.16 09:26

<L-Jam> Maapallon pyöreä muotokin oli salaliittoteoria joskus. Eiku hetkine, se on semmone vieläki joidenki mielestä :D

11.12.16 03:00

<WremahThD> {PeTe}Jos ei kukaan uskoisi, emme tänä päivänäkään tietäisi että USA hyökkäsi lähi-itään sepittämällä täysin tekaistuja juttuja ydinase-ohjelmista. Emme myöskään tietäisi että USA:n salainen palvelu kiduttaa vankejaan. Emme myöskään tietäisi että USA kuuntelee aktiivisesti omia kansalaisiaan (ja vakoilee muita maita). Salaliittoteorioissa hauskinta on se kuinka ne aina silloin tällöin paljastuvatkin totisesti. Meillä tiedetään nykypäivänä paljon asioita faktoina mitkä olivat "hullujen foliohattujen salaliittoteroioita" 50 vuotta sitten.

11.12.16 00:07

<juujoa> No hohhoijaa. Kohta 3.08: Obama asunut pitkään Chicagossa joka on kuuluisa "Chicago style" pizzasta ja hodareista.

10.12.16 22:05

<Jorma90> Eipä tässä kyllä ollut yhtään varsinaista todistetta pedofiiliringin olemassaolosta, lähinnä spekulointia sähköpostien sisällöstä (annetaan tietyille sanoille kaksoismerkityksiä vailla minkäänlaisia todisteita) ja Podestan taiteellisista mieltymyksistä. Jos haluan annoksen salaliittohömppää, katson mielummin Alex Jonesia, samankaltaista settiä mutta paljon viihdyttävämmin ilmaistuna.

10.12.16 20:58

<rknchen> Valitettavasti näitä {PeTe}jä on toisaalta liikaa

-1
10.12.16 20:46

<JuhQQQ> KabazoJoo löytyhän se sori :D

10.12.16 20:10

<{PeTe}> On kyllä hiton vaikee käsittää miten joku voi uskoa tämmöseen p***kaan. Onneks teitä on paljon vähemmän kuin kuvittelette. Tämmösen kusetuksen avulla se trumppikin pääs valtaan ja nyt sanoutumassa irti pariisin ilmastonsopimuksesta, naurattaahan se siihen asti, kun suomeen tulee 5 miljoonaa ilmastopakolaista.

-2
10.12.16 19:54
10.12.16 18:22
10.12.16 15:53

<AntInfant> Ja nämä ihmiset eivät tule koskaan vastaamaan teoistaan. Eikö olekin kivaa?

10.12.16 14:41

<omenaparas> Eiköhän George Soroskin oo sekaantunut. Sen takia Syyriassa ja Ukrainassa on sotatila niin tämmöiset on sen alaa.

10.12.16 14:36

<eetvertti> Lisää infoa aiheesta: https://m.youtube.com/watch?v=yiLNkIiyKuU kolmen minuutin tiivistelmä: https://www.youtube.com/watch?v=9itWsqzFMVo . Muistakaa myös että aiheeseen on varmasti (tehallisesti tai tahattomasti) sekoittunut myös huhuja jotka eivät pidä paikkaansa ja joilla mahdollisesti yritetään leimata koko aihe feikki uutiseksi. (tätä ei ole vaikea uskoa jos ajatellaan että kohun keskellä on valtaa pitävä eliitti, JOKA OMISTAA KOKO JENKKIEN VALTAMEDIAN!!) Pohjimmiltaan Pizzagate on kuitenkin totta koko kauheudessaan ja tiedon pimittämisestä kärsivät viattomat lapset!

10.12.16 14:21

<eetvertti> Rappis Vaikuttaa ensikuulemalta juurikin folihattutoerialta ja sellaiseksi se on jo median osalta leimattu. Tarinahan kuulostaa aivan uskomattomattomalta ja jos asiasta ei tiedä paljoa on helppo mennä folion alle piiloon. Kannattaa ottaa kuitenkin huomioon että lähteenä ovat Podestan ja Clintonin henkilökohtaiset sähköpostit, sekä Alefantiksen ja hänen lähipiirinsä instagram-tilit (tutustu!). Juttu ei siis perustu pelkkiin huhuihin! Ottakaa asiasta itse selvää ja vetäkää omat johtopäätökset älkääkä luottako sokeasti mitä valtamediassa sanotaan.

16
10.12.16 13:47

<punamuna> John Pederast

10.12.16 13:38

<Rappis> foliohattu?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.