Quantcast

Poliisitube vlogi

Kahvia ja donitseja

3.17 / 5 (24 ääntä)

Julkaistu: 27.2.2017 13:32

Katsottu: 6332 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.17 / 5 (24 ääntä)

Poliisitube vlogi | Kahvia ja donitseja

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-27 14:03:24

+1378

<Hyperborean>

Kyllähän noi kenttäsiat on ihan jees, mutta poliittinen johto läpimätää. Pistävät kytät etsimään "vihapuheterroristeja" netistä samalla kun "nuoriso" harrastaa keppostelua, mutta siitähän ei saa rasistileiman pelossa puhua.

47

Aika: 2017-02-27 15:20:44

+29562

<Narego>

Horhees Ei kyllä Tre keskustassa sellaista jyrkkää ylämäkeä ole, mihin varsinkaan henkilöautolla, tarvitsisi kerätä huimasti vauhtia, että sen ylös pääsisi. Mitäpä jos vaan ajetaan rajoitusten mukaan. Humattavasti helpompaa tehdä niin toisin, kuin lähteä käräjille sakoista taistelemaan.

9

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.03.17 00:24

<voipojux> Eipä ole mulla huonoja kokemuksia "kenttäsioista" vaikka onkin tullut puuhasteltua kaikennäköistä siihen asti että tulivat karmien kautta hakemaan. Omalla asenteella voi vaikuttaa hyvin paljon senkin lisäksi että maamme kytät ovat hyvin ammattitaitoisia verrattuna monien muiden maiden pellekoululaisiin. Kytät tekevät vain työtään ja sillä asenteella olen tullut heidän kanssaan hyvin toimeen.

28.02.17 19:33

<esathekiller> voin kertoo et eerolle on ainaki kehittinyn komee kaksoisleuka 29.v uran aikana.

-4
28.02.17 13:29

<Näsäx> ketä vittu kiinnostaa

-6
28.02.17 11:09

<VeikkoVälikäsi> Horhes: aja toista kautta jos se reitti on sinulle liian vaikea

28.02.17 00:09

<Drizzl> Siis ei minään sen suurempana vittuiluna, mutta kuskina oot aika paljo päätäntävallassa miten nopeesti menopeli liikkuu. Jos raja on nyt se 40, ni sit vissii parempi mennä sen 40. Jos menee yli ja päätyy kuvaan, voi kattoo peilistä missä vika.

28.02.17 00:06

<Drizzl> Niin.. mites vaan jos ei antais "vahingossa" nopeuden nousta yli rajoitusten nii ei tartteis sit täällä itkee?

27.02.17 18:05

<Lecimx> Kyllä niitä kyttiäkin varmaa vituttaa aika usein tehä jonnin joutavia töitä niinku käydä just niitä kannabiksen polttelioita kiusaamassa. Mut ite ainakin oon aina tiedostanu sen että se on niitten työtä eikä paljoa oo liikkumavaraa jos haluaa töissä olla. Niinkun ei muissakaan töissä.

27.02.17 17:00

<Lakanahaamu> Horhees Olen monesti ajanut samaisesta kohdasta ja aina on auto kiivennyt mäen ylös helposti sitä sallittua nopeutta ylläpitäen. Kuskista kiinni, jos kamera räpsähtää. Ja poliisillakin on varmasti hyvä syy olla juuri siinä kytiksellä. Jos ottaa vähän vauhtia ennen siltaa ja tulee alamäkeen kovaa vauhtia ja edessä onkin Ratinan työmaasta johtuen rekka siirtämässä kuormaa, mitäs sitten? Vilkkaasti liikennöidyllä alueella se hätäjarrutus ei ole kovin toivottavaa.

-3
27.02.17 16:13

<Horhees> Narego Hämeenpuistosta nousu ratinan sillalle. Ei siinä vauhtia kirjaimellisesti tarvitse ottaa, mutta kyllä siinä monella vauhti nousee hieman, kun tullaan mäestä tasaiselle sillan kannelle. Itse en ole tässä sakkoa vielä saanut, mutta viime viikolla edelläni oleva auto pääsi kuviin. Se lähinnä tuossa ottaa päähän, että ollaan löydetty juuri se oikea kohta missä autojen vauhti nousee hetkellisesti sakkorajan yläpuolelle. Sillan jälkeenhän vauhti hidastuu taas normaaliin, ratinan valojen ja "shikaanin" takia.

27.02.17 15:40

<baatobatu> turku, halinen.

27.02.17 15:20

<Narego> Horhees Ei kyllä Tre keskustassa sellaista jyrkkää ylämäkeä ole, mihin varsinkaan henkilöautolla, tarvitsisi kerätä huimasti vauhtia, että sen ylös pääsisi. Mitäpä jos vaan ajetaan rajoitusten mukaan. Humattavasti helpompaa tehdä niin toisin, kuin lähteä käräjille sakoista taistelemaan.

27.02.17 14:03

<Hyperborean> Kyllähän noi kenttäsiat on ihan jees, mutta poliittinen johto läpimätää. Pistävät kytät etsimään "vihapuheterroristeja" netistä samalla kun "nuoriso" harrastaa keppostelua, mutta siitähän ei saa rasistileiman pelossa puhua.

47
27.02.17 14:01

<Horhees> Poliisit tekee hienoa työtä kyllä. Mutta ruvennut täällä Tampereella ärsyttämään tämä työmatka liikenteen kyttäys. Useamman kerran ollut nyt lähiaikoina tuossa keskustasta poistuttaessa Ratinan sillalla, kamera-auto kuvaamassa ja mittaamassa nopeuksia. Todella paskamainen paikka neljänkympin alueella, jyrkkä ylämäki nousta sillalle jolloin luonnollisesti antaa autolle kaasua, sillankannelle päästyä vauhti kohonnut monesti huimaan viitenkymppiin ja sillan jälkeen kamera-auto napsimassa kuvia. Tällä ei ole mitään tekoa turvallisuuden kanssa, pelkkää rahastusta ja liikenteen hidastamista.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.