Puoli miljoonaa laittomasti maahan tulleelle?

Let's go Brandon!

2.1 / 5 (16 ääntä)

TÄMÄ VIDEO ON LUOKITELTU SENSUROITAVAKSI

Käytämme sivustollamme suodatusta, joka suodattaa K-15 materiaalin pois näkyvistä perheen pienimmiltä. Jotta voisit tarkastella suodatettua mediaa, sinun täytyy olla Riemurasian rekisteröitynyt käyttäjä sekä yli 15-vuotias.

Voit rekisteröityä Riemurasiaan klikkaamalla tästä.

Julkaistu: 22.11.2021 13:44

Katsottu: 2222 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

2.1 / 5 (16 ääntä)

Puoli miljoonaa laittomasti maahan tulleelle? | Let's go Brandon!

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-11-24 15:04:57

+8191

<subaruduke>

Biden on oikeasti ihan helvetin huono presidentti, todennäköisesti suurin osa noista "hänen" muutoksista ei edes ole omaa käsialaa vaan domo puolueen hullujen, ja biden pistää vain nimen alle kunhan saa syödä jäätelöä ja haistella tyttöjen hiuksia.

9

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
27.12.21 16:26

<Lyly83> Loputtoman hupaisaa että tänne saakka postaantuu "uutisena" asia, joka on niin puhdasta propagandaa kuin on mahdollista.Kukaan ei ole juoksemassa ojentamaan rahasäkkiä laittomille siirtolaisille, vaan _sovittelemassa juttua joka menisi muuten oikeuteen_. Tiedättekö milloin sellaista tehdään jenkeissä? Silloin kun on lähes varmaa että jos mennään oikeuteen, joudutaan maksamaan enemmän, ja ollaan lähes varmoja siitä että se keissi hävitään...Eli jos tämä harmittaa, kannattaa valitta Trumpista jonka ratkaisujen tähden näitä oltaisiin oltu maksamassa.

12.12.21 12:35

<Kanakotka> Timppa99 Voisi ehkä katsoa yhdenkin tuckerin uutislähetyksen elämässään, ennen kuin hyppää johtopäätöksiin. Teatraalinen, mutta yleisesti puhuu asiaa joka on hyvin erikoista, kun miettii millä kanavalla hän on töissä.

08.12.21 09:11

<Timppa99> Kummaltakin puolelta poliittista spektrumia löytyy henkilöitä joita ei kenenkään pitäisi ottaa tosissaan, konservatiivien puolella Tucker Carlson on yksi näistä. Uskomatonta että kyseisellä herralla on ylipäätään mitään yleisöä.

04.12.21 19:52

<TheOriginalRknchen> Jiusonium Argumenttinne ei yllätä 5/5

28.11.21 10:35

<Jiusonium> Jonkintasoinen happivaurio pitää olla aivoissa, jos uskoo sanaakaan tuon Tuckerin suusta

24.11.21 15:04

<subaruduke> Biden on oikeasti ihan helvetin huono presidentti, todennäköisesti suurin osa noista "hänen" muutoksista ei edes ole omaa käsialaa vaan domo puolueen hullujen, ja biden pistää vain nimen alle kunhan saa syödä jäätelöä ja haistella tyttöjen hiuksia.

22.11.21 17:20

<Kheldaur> Brandon, tai siis sitä ohjailevat poliitikot todella yrittävät upottaa Yhdysvallat jostain syystä. Mielenkiintoisia aikoja elämme.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Saako puoli pulloa olutta?

Saako puoli pulloa olutta?

6 668 katselukertaa

Epävireinen Bohemian Rhapsody

Epävireinen Bohemian Rhapsody

4 224 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.