Quantcast

Richard Dawkins stunned by stupidity

uskovaiset ovat yksinkertaisia

3.95 / 5 (31 ääntä)

Julkaistu: 29.12.2015 16:15

Katsottu: 5765 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.95 / 5 (31 ääntä)

Richard Dawkins stunned by stupidity | uskovaiset ovat yksinkertaisia

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-29 17:14:28

+766

<WolfMan->

Pitää kyllä pikkusen tykätä päänsärystä, että lähtee uskovaisten kanssa tähän leikkiin.

43

Aika: 2015-12-29 16:46:01

+292

<Kurt Lederhose>

Kuinka kusta? Hmmm... Parempi tarkistaa Raamatusta ennekuin tulee hätiköityä.

29

Aika: 2015-12-30 00:16:34

+3665

<Mns>

Lamuzuicca Evoluutioteorialla ei ole mitään tekemistä luomiskertomuksen kanssa.

7

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.01.16 06:51

<OsKuukkeli> sponge Teoriahan tarkottaa sitä että jätetään tiedolle juuri se vara muuttua eikä lukita jotakin ehdottomaksi totuudeksi. Esimerkiksi käsitys painovoimasta on muuttunu aika paljon siitä kun newton sen "keksi". Jos aletaan valaa juttuja "ehdottomiksi totuuksiksi" niin miksi enää tutkia niitä sen tarkemmin? Ja tällöin kehitys ei enää kehity.

03.01.16 14:17

<Defir se oikea> Pari Buranaa nassuun jälleen. Mikä helvetti noit uskovaisii vaivaa ? Miten IHMINEN planeetan kehittynein olento voi olla noin TYHMÄ vieläpa kaiken nykypäivän tieteen jälkeen?

01.01.16 20:14

<sponge> Miksi kaikissa jutuissa on perässä teoria? Tuohan on aina hihhuleiden argumentti, että on vain teoriaa. Theory of gravity, theory of evolution etc. Noi on faktaa perkele!!

30.12.15 22:54
30.12.15 17:58

<maksamakkara> jatkuu.. näit varmaan kuinka naurettavan vaikeeta oli edes noin pienestä asiasta keskustelu. hihhuli ei edes halunnut kuunnella hyvää selitystä, vaan itse myönsi ajatelleensa jotain muuta samaan aikaan. itsellä ei ainakaan olisi pinna kestänyt. oikea mies tehtävään ja seuraajankin pitäisi olla joku erityisluokan opettaja.

30.12.15 17:54

<maksamakkara> Lazylegs83 ei saarnaa, vaan yrittää omalla kärsivällisellä tavallaan olla järjen ääni hihhuleiden ikuiselle sodalle tiedettä vastaan. ei tee sitä siksi että haluaisi tehdä sitä, tai että tuntisi tarvetta päteä. vaan siksi että jonkun sitä maailmassa pitää aktiivisesti tehdä. sitä pitää tehdä niin kauan kun hihhulit yrittävät omilla uskomuksillaan vaikuttaa tieteeseen ja ihmiskunnan tulevaisuuteen. siirtäisi vastuun aivan varmasti mielellään jollekin muulle, mutta jo ansaittu julkisuus status ja kansalaisten mielikuva sivistyneestä henkilöstä itsessään vaikeuttaa seuraajan valitsemista.

30.12.15 16:11

<Jorma90> Lazylegs83 Samaa sanoi Neil deGrasse Tysonkin, turhan aggressiivisesti yrittää Dawkins välillä "myydä" evoluutioteoriaa uskovaisille. Viihdyttävää materiaa siitä toki saadaan youtubeen kun Dawkins toteaa päin naamaa uskiksen idiootiksi, mutta se ei välttämättä aja Dawkinsin agendaa parhaalla tavalla, vaikka pitäisikin paikkansa. Dawkinsin eduksi toki sanottava, että hänellä on suhteellisen pitkä pinna, vaikka välillä sortuukin haukkumaan tai vähintään ihmettelemään vastapuolen älykkyyttä, itse olisin tuostakin väittelystä lähtenyt pois hyvin äkkiä.

-1
30.12.15 06:44

<Lazylegs83> Dawkins on ehdottomasti oman aikamme suurin evoluutioteorian saarnaaja, mikä alkaa mulla jo ottaa hiukan päähän. Lähinnä että hän todellakin saarnaa ja myy ideologiaa pahemmin kuin monen uskonnon papit taikka vegaanit. Nero, mutta yliampuvaa varsinkin silloin kun rupeaa oikeasti haukkumaan. Uskon evoluution itsekin, mutta haukkimen loppukaneettina ei nyt ole vakuuttavaa.

-19
30.12.15 00:34

<skeggis> Mahtaa jumalaa ihmetyttää kun palaa maanantai-aamuna töihin kahden miljardin vuoden kuluttua.

30.12.15 00:33

<skeggis> Lamuzuicca Jos luomiskertomuksen seitsemää päivää ajatellaan vertauskuvallisina ajanmääreinä, niin maanantai alkoi 13.82 miljardia vuotta sitten. Raamatun sanamuodon mukaan jumala lepäsi (mennyt aikamuoto) seitsemäntenä päivänä, joten sunnuntai oli raamattua kirjoitettaessa jo alkanut. Ihminen luotiin kuitenkin lauantain puolella. Kun nämä ehdot sovitetaan tieteelliseen maailmankuvaan, saadaan vuorokauden pituudeksi rapeat kaksi miljardia vuotta sekä lauantain ja sunnuntain välisen keskiyön ajankohdaksi 2 miljoonaa - 4000 vuotta sitten.

30.12.15 00:28

<WremahThD> Dawkinsilla saa olla kovat lääkkeet että selviää tästä :D

30.12.15 00:16

<Mns> Lamuzuicca Evoluutioteorialla ei ole mitään tekemistä luomiskertomuksen kanssa.

29.12.15 23:47

<uvracha> Thanks to the Jesus Christ amen. God bless...

-12
29.12.15 17:30

<Lamuzuicca> Mielenkiintoista tuo kuinka jossain päin raamatun opetukset ja evoluutio opetetaan toisiaan poissulkevina asioina, kun taas Suomessa mitä itse muistan uskonto ei ota millään tavalla kantaa evoluutioteoriaan. Ehkä jopa luomiskertomusta voidaan täällä ajatella evoluutioteoriaa tukevana. Kun tarkkaan ajattelee niin jännää on se miten lähellä nuo asiat ovat toisiaan, kun luomiskertomus ajatellaan vertauskuvallisesti.

-24
29.12.15 17:14

<WolfMan-> Pitää kyllä pikkusen tykätä päänsärystä, että lähtee uskovaisten kanssa tähän leikkiin.

43
29.12.15 16:46

<Kurt Lederhose> Kuinka kusta? Hmmm... Parempi tarkistaa Raamatusta ennekuin tulee hätiköityä.

29

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sokean miehen korttitemppu

Sokean miehen korttitemppu

4 218 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.