Quantcast

Rikkaat paskiaiset ja trofeemetsästys

Onko tämä sittenkään paha?

3.72 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 11.10.2016 12:03

Katsottu: 4832 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.72 / 5 (14 ääntä)

Rikkaat paskiaiset ja trofeemetsästys | Onko tämä sittenkään paha?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-11 12:40:19

+563

<0sQ>

Hyvin toteutettu näkemys aiheesta. Sai omankin mielipiteen muuttumaan aiheesta! Koska onhan se oikeasti parempi niin että se yksi ammuttu voi rahoittaa 100 muun pelastamisen.

13

Aika: 2016-10-11 16:41:12

+13683

<Askila>

SentraaliSantra Pyydetään metsästyksestä joku yli 50k rahaa, max 1 per vuosi, palkantaan sillä muutama ihminen hoitamaan loppuja ja varmistetaan että niitä syntyy enemmän vuosittain.. Riski sukupuutolle poistettu.

12

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.10.16 19:26

<SirMaha> Kaikki huvikseen, rahantakia ja muuksi kuin ruuaksi eläimiä tappavat ihmiset pitäis tappaa niinkuin eläimet joita ne metsästää.

12.10.16 17:14

<Drizzl> unicycle Äijä viel kyl rasismin iha uudelle tasolle. ;)

-1
11.10.16 21:16

<PenZon> Salametsästyshän oikea ongelma on. Ja se että sillä tienaa hyvin maissa joissa ei muuten ole mahdollista tienata hyvin.

11.10.16 20:41

<unicycle> Drizzl Eikun joo joo! Kaikki Afrikkaan ampumaan porukkaa! Eläimet pitää tosin säästää. Samalla saa vielä jellonatkin helppoja lounaita!

11.10.16 18:36

<Drizzl> kuli78 Hyvä idea. Ihan muutama pikku juttu vaan.. Oletkos koskaan katsonut vaikka kartasta miten iso alue Afrikka tai Aasia on..? Saat savannilla vaappua viikkotolkulla etkä nää vilaustakaan metsästäjistä. Vapaaehtoisillako pyörität? Äkkinäisempi vois jopa sanoa että paska keikka. Plus, jos salametsästäjät tietävät että niitä kohtaa ammutaan, luuletko että he vain ottavat luodit vastaan mukisematta? Jos ne metällä on ni vois olettaa että heilläkin on tuliluikku jos toinen mukana. Saattas vaikka ampua takas? Ehkä liikkusivat isommissa porukoissa myös? Mietis nyt uudestaan jooko... :)

11.10.16 17:35

<kuli78> Voisivat vain ampua niitä metsästäjiä. Helposti voisin maksaa jos pääsisi niitä kusipäitä harventamaan.

11.10.16 16:41

<Askila> SentraaliSantra Pyydetään metsästyksestä joku yli 50k rahaa, max 1 per vuosi, palkantaan sillä muutama ihminen hoitamaan loppuja ja varmistetaan että niitä syntyy enemmän vuosittain.. Riski sukupuutolle poistettu.

12
11.10.16 15:54

<SentraaliSantra> Hei , eikös aleta metsästämään saimaannorppaa kun eihän se ole paha juttu. jos niitä on hitusen alle 300 kpl olemassa, niin kyllä niitä voi rikkaat ammuskella.

-3
11.10.16 15:23

<OsKuukkeli> Onhan se typerää että raharikkaat "metästää" valmiiksi paikoilleen järkättyjä elukoita ja häkeistä lentoon päästettäviä kyyhkyjä. Mutta hyvähän se on että otetaan rahat pois hyvään tarkotukseen. Jos tämmöstä laillista vaihtoehtoa ei ois ni lyöttäytysivät salametsästäjien mukaan ja lahtaisivat luontokappaleita mielin määrin. Ei ihmisiä oo koskaan estäny epäeettisyys tai laittomuus jos rahaa ja/tai valtaa löytyy.

11.10.16 12:40

<0sQ> Hyvin toteutettu näkemys aiheesta. Sai omankin mielipiteen muuttumaan aiheesta! Koska onhan se oikeasti parempi niin että se yksi ammuttu voi rahoittaa 100 muun pelastamisen.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Instagramin rikkaat penskat

Instagramin rikkaat penskat

5 919 katselukertaa

Rikkaat autoineen

Rikkaat autoineen

6 627 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.