Quantcast

Rubik mies

2.55 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 9.9.2016 10:44

Katsottu: 5030 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2.55 / 5 (11 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-09 12:59:36

+24175

<The_Dew>

Itteä hämmästytti enemmä toi alun kuutio temppu ku toi loppu. Kaks settii kuutioita, toisessa valmiina brad pit kuva ja taikureilla monta tapaa antaa tietty kortti valitsijalle.

10

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.09.16 21:33

<Bluester> Taas toi kuution ratkaseminen vippaamalla se alemmasta kädestä ylempään on tehty seuraavasti: Kuutiossa on lopussa 3 sivua ratkastuna ja loput kolme sekasin (kattokaa kun taikuri laskee kuution pöydälle niin siinä näkyy että osa sivuista on vielä sekasin). Temppua on hieman viritetty sekottamalla kuutiota ennalta suunnitellusti jotta taikuri voi ensin näyttää että kuutio on sekasin, sen jälkeen muutamalla liikkeellä kuutio haluttuun tilaan.

09.09.16 21:32

<Borgnar> Tämä on kyllä ihme mies... Näin saman kaverin Penn & Tellerin Fool Us-ohjelmassa. Tai no, katsokaa itse: https://www.youtube.com/watch?v=nJ03AQRqhFg

09.09.16 21:27

<Bluester> T12J7M6 Toisaalta temput saa uuden ulottuvuuden kun yrität pohtia miten temppu on toteutettu. Vaikka tempun toteutuksen keksisikin niin silti sitä voi arvostaa kun se on tehty hyvin. Tää temppu ei ollu kovin kasonen. Toi rubiikin kuution ratkasu selän takaa heittäen on ilmeisesti kaupan hyllyltä ostettava erikois kuutio mikä palautuu alkuperäseen asentoon kun siitä päästää irti. Ilmeisesti se on toteutettu kumilangoilla tjms.

-1
09.09.16 18:33

<T12J7M6> Bluester taikatemput on aika laimeita sen jälkeen kun keksii miten ne tehdään...

09.09.16 14:00

<Bluester> Huomatkaa kuinka paksu toi "taulu" on. Eli siinä on edessä oikeasti noita kuutioita ja käden paksunen välitila mistä se heilutteli kättään todistaakseen että sen läpi näkys. Toisella puolella valmis taulu Brad Pitistä. Asia on helppo todistaa: noi kuutiot on eri etu ja takapuolella. Valmiissa Pittin taulussa yläreuna on kokonaan vihreää, jollon niissä kuutioissa on käytetty kaikki yhden kuution 9 vihreää osaa. Etupuolella näkyy kuitenkin paljon vihreitä osia. Brad Pitin valinta taas oli helppo järjestää kuten The_Dew sen mainitsikin.

09.09.16 12:59

<The_Dew> Itteä hämmästytti enemmä toi alun kuutio temppu ku toi loppu. Kaks settii kuutioita, toisessa valmiina brad pit kuva ja taikureilla monta tapaa antaa tietty kortti valitsijalle.

10
09.09.16 12:39

<Jiusonium> Aika hieno. Millainenhan reaktio olisi ollut, jos toi brad pitt force olisi epäonnistunut

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.