Quantcast
Tuntematon

Sana tai pari nykyisestä popmusiikista

Kaveri puhuu popmusiikin nykytilasta. Kertoo miten popmusiikin taso on huonontunut koko ajan ja miksi lautasen raaputtaminen haarukalla alkaa kuulostamaan melodisemmalta kuin nykypop.

4.53 / 5 (36 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 1.3.2016 10:39

Katsottu: 5785 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.53 / 5 (36 ääntä)

Sana tai pari nykyisestä popmusiikista | Kaveri puhuu popmusiikin nykytilasta. Kertoo miten popmusiikin taso on huonontunut koko ajan ja miksi lautasen raaputtaminen haarukalla alkaa kuulostamaan melodisemmalta kuin nykypop.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-01 13:14:22

+80717

<pebblo>

No kyllähän tän on ainakin radiosoitossa huomannut. Samasta muotista kaikki ja lyriikat on tasoa "mä grindaan ja flowaan mä flowaan ku grindaan mä grindaan mä flowaan mä raidaan mä grindaan ja flowaan" - Anna Abreu

43

Aika: 2016-03-01 13:55:19

+69442

<WremahThD>

FreeAD Juuri tuon takia nykyajan popmusiikki on niin kuraa, nimenomaa tuollaisten hiljaisten hyväksyjien takia. Kun laadusta ei välitetä vaan aivosolut riittää juuri ja juuri käsittelemään sitä kolmea sanaa ja kahta perusbiittiä minkä joku vääntää jollain amatööritason ohjelmalla 15 minuutissa, niin saadaan odottaakin että niitä tulee tuutista niin maan perkeleesti. En minä musiikkiyhtiöitä syytä, bisnestähän se olisi, kuka olisi niin tyhmä, ettei käärisi miljoonia biisillä jonka kaltaisia voidaan tuottaa liukuhihnalla lähes ilmaiseksi?

19

Aika: 2016-03-01 13:08:11

+494

<Prometheus->

Taiteessa ylipäänsä on ihan sama suuntaus. Taidot on erotettu taiteen käsitteestä sillä perusteella että johonkin tampioon saattaa vedota vaikka tyhjä taulu.

17

Aika: 2016-03-01 12:55:30

+18342

<Arkki>

OsKuukkeli Jotenkin musta tuntuu, että toi on vaan sen tyyli tehdä videoita, eikä niinkään se, että se olisi aina vihainen.

8

Aika: 2016-03-01 15:53:05

+12603

<japsu->

oonki aina miettiny miten joku voi tykätä coldplaysta, se on niin banaalia kuraa että oksat helvettiin.

5

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.03.16 23:39

<pandemonium> Taas ku jokanen vaa keskittys kuuntelemaan sitä mistä ite tykkää.. Helvettiiks se kenellekkää kuuluu mistä musiikista muut tykkää. Ihan samaa kaliiberia tää homo- keskustelu, ihmiset pahottaa mielensä jostain, mikä ei kosketa heitä helvetinkää tavalla

02.03.16 10:56

<jamqqa> Mies puhuu asiaa, mutta ongelma tässä on se, että tuota pop musiikkia paljon kuluttavat eivät osaa omilla aivoillaan ajatella tällaista. Koitahan tätä selittää teinitytölle, jolla on kaikki Cheekin levyt. Ei niillä mitään hajua mistään algoritmeistä ole. Kunhan se biitti ja kertsi jää heti soimaan päähän nii se riittää.

-1
02.03.16 02:00

<Troo Mies> ............no sitä se populaarimusiikki on. Jos se olisi vaikka, jonkun taitavan ja lahjakkaan, musiikintekijän tekemää musiikkia, tuskin se saisi samaa huomiota, kuin populaarimusiikissa on tarkoitus. Populaarimusiikki on populaarimusiikkia.

01.03.16 19:53

<AntInfant> Onneks aina on melodinen Death-/Folkmetal

01.03.16 18:57

<PenZon> Se on maailman malli. Kaikkea helppoa ja yksinkertaista kaupataan hyvänä, ja kaikkea sellaista joka saa ajattelemaan vieroksutaan, vähätellään ja haukutaan tarpeettomaksi päänsäryksi. Ajattelun unohtamiseen kannustetaan, sillä mitä hyötyä on kuluttajasta joka on tarpeeksi fiksu kyseenalaistamaan hallintajärjestelmänsä?

01.03.16 16:09

<suosilmä> JVG fanabee nekettit uusin ja paska kappale palluutulevaisuuteen.

-1
01.03.16 15:53

<japsu-> oonki aina miettiny miten joku voi tykätä coldplaysta, se on niin banaalia kuraa että oksat helvettiin.

01.03.16 15:30

<Kapuski> Mielettömän helppo ratkaisu tämän miehen ongelmiin: älä kuuntele paskaa musiikkia. Hanki spotify ja kuuntele vain sitä parasta nerdcore/örinäkorina/utsutsuts/whololoo musiikkia mikä sinun mielestäsi on "älykästä."

-8
01.03.16 14:16

<FreeAD> WremahThD Hiljainen hyväksyjä? Eikai tässä pitäis barrikaadeille kiivetä, jotta mainstream musiikki saadaan muutettua? Pointtini oli vain se, että kuunnelkoon ne, ketkä niin haluaa. Onneksi nykyään on vielä olemassa kunnollisia musiikintekijöitä, jotka ottaa asian tosissaan. Toisaalta kyllähän maailma muuttuu. Olihan popmusiikki alkujaankin äärettömän yksinkertaista verrattuna aikaisempaan. Nyt siitä tulee vain koko ajan yksinkertaisempaa ja tyhjäpäisempää. Olisihan se mahtavaa kuunnella Suomen top20 listaa, joka sisältäisi hyvää musiikkia. Nykyään musiikki kertoo dokaamisesta tai darrasta.

-1
01.03.16 13:55

<WremahThD> FreeAD Juuri tuon takia nykyajan popmusiikki on niin kuraa, nimenomaa tuollaisten hiljaisten hyväksyjien takia. Kun laadusta ei välitetä vaan aivosolut riittää juuri ja juuri käsittelemään sitä kolmea sanaa ja kahta perusbiittiä minkä joku vääntää jollain amatööritason ohjelmalla 15 minuutissa, niin saadaan odottaakin että niitä tulee tuutista niin maan perkeleesti. En minä musiikkiyhtiöitä syytä, bisnestähän se olisi, kuka olisi niin tyhmä, ettei käärisi miljoonia biisillä jonka kaltaisia voidaan tuottaa liukuhihnalla lähes ilmaiseksi?

19
01.03.16 13:14

<pebblo> No kyllähän tän on ainakin radiosoitossa huomannut. Samasta muotista kaikki ja lyriikat on tasoa "mä grindaan ja flowaan mä flowaan ku grindaan mä grindaan mä flowaan mä raidaan mä grindaan ja flowaan" - Anna Abreu

43
01.03.16 13:08

<Prometheus-> Taiteessa ylipäänsä on ihan sama suuntaus. Taidot on erotettu taiteen käsitteestä sillä perusteella että johonkin tampioon saattaa vedota vaikka tyhjä taulu.

17
01.03.16 12:55

<Arkki> OsKuukkeli Jotenkin musta tuntuu, että toi on vaan sen tyyli tehdä videoita, eikä niinkään se, että se olisi aina vihainen.

01.03.16 12:34

<FreeAD> Mun mielestä tää on maailman turhin aihe väitellä. Jokainen varmaan kuuntelee sitä, mikä kuulostaa hyvältä? Vaikka ennen mainstreami oli enemmän omaan mieleen, niin silti löydän nykyäänkin miltei päivittäin uusia artisteja, joista pidän. Ohan nykypoppi aikamoista kuraa, mutta se on vaan oma mielipide. Antaa kaikkien kuunnella sitä mitä haluaa, niin maailma on kivempi paikka elää. Peace out!

-21
01.03.16 11:14

<OsKuukkeli> Olihan tuossa pointtejakin, mutta vähän turhan vihainen on kaveri musiikista :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kimillä on sana hallussa

Kimillä on sana hallussa

4 926 katselukertaa

Karatemies

Karatemies

4 570 katselukertaa

Suomenkielen tärkein sana

Suomenkielen tärkein sana

8 246 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.