Quantcast
___

Sipilä vuonna 1997

3.9 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 29.9.2016 10:23

Katsottu: 5459 kertaa

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.9 / 5 (15 ääntä)

Sipilä vuonna 1997

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-29 14:11:18

+14980

<TinQQ>

Tuo on ihan tavallinen jamppa. Ihan oikea "kansanedustaja" siinä mielessä. Ei mikään elämänsä politiikassa viettänyt papukaija. Miettikää nyt ihmiset oikeasti että vaaditaanko me kansalaiset hallitukselta tällähetkellä realistisia lopputuloksia? Miten leikata velkaantumista, jos yhteenkään tukeen ei saa koskea? Tai jos mikään yrittäminen ei saa olla taloudellisesti kannattavaa, niin mistä niitä yrityksiä tänne oikeasti tulee? Hallituksen tehtävä on luoda hedelmälliset olosuhteet yrityksille. Se tarkoittaa, että jonkun jossain olisi mahdollista tienata rahaa tekemällä jotain. Mikä on vaihtoehto

19

Aika: 2016-09-29 14:46:30

+14980

<TinQQ>

tellu piline Haluatko hieman perustella? Mikä Sipilän hallituksen päätös on väärä ja ennenkaikkea mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Perutaan kaikki leikkaukset ja velkaannutaan kahta kovemmin kunnes käy Kreikat? Vai mitä? Otetaan lisää lainaa ja eletään pari vuotta "jatkoajalla" kunnes lainahanat sulkeutuvat ja käy Kreikat? Täytyy ihmiset ymmärtää että epämieluisa päätös voi olla silti hyvä. Tupakoinnin lopettaminen ei tunnu kivalta, mutta se on hyvä päätös. Paljon parempi kuin tupakoinnin jatkaminen.

15

Aika: 2016-09-29 17:44:25

+22487

<hpkl>

Pakko nostaa hattua henkilökohtaisista saavutuksista. Harvapa perustaa yrityksen, myy sen 50 milj markalla ja pääsee pääministeriksi

13

Aika: 2016-09-29 13:23:59

+743

<anapoi>

06:30 :D "älä mokaa, älä mokaa..."

6

Kommentit (26)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.10.16 01:17

<Huugobuugo> tellu piline Ei taida olla ihan talouden realiteetit hallussa. Yritysten tehtävä ei ole tehdä "kohtuullista tuottoa" tai työllistää ihmisiä. Yrityksen pääasiallinen tehtävä on tehdä voittoa omistajille. Verotetaan lisää, niin saadaan lisää yrityksiä lähtemään muille markkinoille, missä työn teettäminen kannattaa. Tämä luo vain lisää työttömiä Suomeen.

30.09.16 15:42

<TinQQ> Neljäs pointti on se että suomalaisten työttömyys on kaikkein vähiten suomalaisten yritysten vika. Ne yritykset, jotka täällä vielä toimivat, ovat ainut este 100% työttömyyden ja nykyhetken välissä. Miksi talouskeskusteluissa aina tietty porukka vaatii työnantajia vastuuseen maan työttömyydestä. Hehän ovat niitä jotka vielä työllistävät ihmisiä. Konkurssipesät on niitä jotka eivät enää työllistä. Jos me nyt ryssitään tämä homma niin pian on 100% työttömyys.

30.09.16 15:39

<TinQQ> Ja kolmas pointti lienee se, että jos ja kun aina kuulee marinaa siitä miten yritykset "irtisanovat työntekijöitään maksimoidakseen voittonsa" niin miten tuon lauseen voi perustella? Jos irtisanomalla työntekijän voitto kasvaa, tarkoittaa se sitä että työntekijä tuotti tappiota yritykselle. Jokainen yritys pyrkii tekemään voittoa. Jos työllistämällä suomalaisia tekisi voittoa, suomalaisia työllistettäisiin. Tuo väite ylempänä on epälooginen.

30.09.16 15:37

<TinQQ> Toinen pointti lienee se, että leikkaukset eivät voi kohdistua keski-suurituloisiin, koska he eivät oikeastaan saa mitään tukia mitä leikata. Jetro taisi televisiossa sanoa että hänen ainut tukensa yhteiskunnalta on lapsilisä. Sen jos poistaa niin ei jää mitään. Jos siis leikataan suomalaisilta, miten SINÄ leikkaisit kaikilta tasapuoliesti (kun osa tosiaan ei edes saa tukia)?

30.09.16 15:35

<TinQQ> tellu piline Tuotanoin... Kun meillä nyt yleisesti ottaen on se ongelma että on noin 360 000 työtöntä työntekijää eikä heille yhtään työnantajaa niin miten me voidaan tämä ongelma korjata sillä että tehdään yrittämisestä entistä kannattamattomampaa? Jos pääomatulovero% nostetaan, se tekee yrittäjyydestä riskeihin nähden entistä vähemmän houkuttelevaa. Eli tälläkö Suomi nousuun?

30.09.16 14:46

<Tonny> juha sipi lä.

30.09.16 14:14

<Plastik> Varmaan toi: Koko talousjärjestelmä on kusetusta joka ei toimi ilman valtioiden velkaantumista. Mutta leikataan vaan hei kaikesta että pankkiirit saa lisää rahaa samalla kun kaikki puhuu samaa paskaa ympäri maailmaa että velkaantuminen on saatava loppumaan vaikka tiedetään ettei se ole mitenkään mahdollista. Jatkoajalla tässä ollaan muutenkin tämän järjestelmän kanssa. Esimerkkinä voitte kurkkia libyaa ja irakia mitä käy kun yrität tästä järjestelmästä eroon. Demokratia ja vapaus tulee jos vaikka tahdot sitoa öljyn hinnan muuhun kuin dollariin!

30.09.16 07:17
29.09.16 17:44

<hpkl> Pakko nostaa hattua henkilökohtaisista saavutuksista. Harvapa perustaa yrityksen, myy sen 50 milj markalla ja pääsee pääministeriksi

13
29.09.16 15:55

<miiikko> Ei se Sipilä siellä politiikassa rahan takia ole, että pitää kyllä nostaa hattua, että pyrkii edestämään Suomen hyvinvointia (toki oman puolueen etua ajatellen), vaikka Suomessa on tapana aina kaataa paskaa poliitikkojen niskaan olipa siellä kuka tahansa ja olisipa päätökset mitä tahansa.

29.09.16 14:46

<TinQQ> tellu piline Haluatko hieman perustella? Mikä Sipilän hallituksen päätös on väärä ja ennenkaikkea mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Perutaan kaikki leikkaukset ja velkaannutaan kahta kovemmin kunnes käy Kreikat? Vai mitä? Otetaan lisää lainaa ja eletään pari vuotta "jatkoajalla" kunnes lainahanat sulkeutuvat ja käy Kreikat? Täytyy ihmiset ymmärtää että epämieluisa päätös voi olla silti hyvä. Tupakoinnin lopettaminen ei tunnu kivalta, mutta se on hyvä päätös. Paljon parempi kuin tupakoinnin jatkaminen.

15
29.09.16 14:11

<TinQQ> Tuo on ihan tavallinen jamppa. Ihan oikea "kansanedustaja" siinä mielessä. Ei mikään elämänsä politiikassa viettänyt papukaija. Miettikää nyt ihmiset oikeasti että vaaditaanko me kansalaiset hallitukselta tällähetkellä realistisia lopputuloksia? Miten leikata velkaantumista, jos yhteenkään tukeen ei saa koskea? Tai jos mikään yrittäminen ei saa olla taloudellisesti kannattavaa, niin mistä niitä yrityksiä tänne oikeasti tulee? Hallituksen tehtävä on luoda hedelmälliset olosuhteet yrityksille. Se tarkoittaa, että jonkun jossain olisi mahdollista tienata rahaa tekemällä jotain. Mikä on vaihtoehto

19
29.09.16 13:23

<anapoi> 06:30 :D "älä mokaa, älä mokaa..."

29.09.16 11:36

<norder> Olis pysynyt poissa politiikasta. Näytti sujuvan vähän paremmin toi edellinen elämä. :D

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sinisen talon Sipilä

Sinisen talon Sipilä

3 512 katselukertaa

Fist Bumps in Finland

Fist Bumps in Finland

3 820 katselukertaa

Sipilä ei tingi

Sipilä ei tingi

5 799 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.