Quantcast

Skyrim: How to Deal With Hired Thugs

That wasn't a very effective lesson.

3.43 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 18.11.2011 07:05

Katsottu: 8187 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

3.43 / 5 (14 ääntä)

Skyrim: How to Deal With Hired Thugs | That wasn't a very effective lesson.

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.11.11 03:49

<Kisoa> 3h pelattu, archery lvl 50! Se tältä päivältä!

-1
19.11.11 22:01

<terror17> eka hahmo lvl 28.. sitte kyllästyin meelee ja uusiks meni conjurer mageks se jo lvl 33 , expertillä ei ainakana vielä vaikee peli

18.11.11 23:35

<olutmasa> Kepee, itellä ainakaan ei ole ongelmia vaikeuden suhteen kun vedän normaalilla. Jousella tappaa normaalit/pienemmät vastustajat yhdellä osumalla ja olen huomannut selvän eron siinä kun taistelin ensimmäistä kertaa lumista peikkoa vastaan jota sai kolme levelisenä ampua jousella lähemmäs 40 kertaa kun kääpiöjousella lvl 18 5-10 riittää.

18.11.11 17:09

<seminic> MOOOOOOSE!

18.11.11 13:26

<Kepee> ollaan kaverin kanssa pelailtu tätä peliä. ite oon level 27 ja kaveri on alle 15. ollaan pääjuonessa menossa samoissa kohissa, mutta levelierosta huolimatta viholliset on ihan yhtä vaikeita.

18.11.11 13:23

<Kepee> juu, perehdyin tässä itekin enempi tuohon skaalaamiseen. ilmeisesti se myös toimii alueittain niin, että tietyssä paikassa on vaikka lvl 10-15 vihollisia aina, eikä ne sitä korkeemmalle pääse. ärsyttää vaan nuo lohikäärmeet, mulla tulee vaan blood ja frost dragoneita ja ne meinaa olla aika v-mäisiä jos ei satu olemaan jossain kylässä jossa sille on paljon muitakin kohteita kuin oma ukko. muutenki ärsyttää tuo skaalaaminen, mitä järkee on hommata ukko paremmalle levelille jos siitä ei oo mitään hyötyä kun viholliset muuttuu vaan vaikeemmiks? hyvä esimerkki tästä on ite pääjuoni: (jatkuu)

18.11.11 12:09

<havaijinmunkkihylje> Jos meet luolaan esim 3lvl ja tapat muutaman tyypin etkä kaikkia ja palaat sinne esim 20 lvl ne tyypit siel luolas pysyy 3lvl... näin luin interwebistä

18.11.11 11:25

<Kepee> Tuo on kyllä ihan hiton hyvä ja koukuttava peli :D Tuli ite reenattua takomistaito melkein heti alussa täysille. Tuloksena level 20 heppu jolla on jo parhaat light armorit ja kunnon aseet :p Tosin peli tuntuu skaalaavan viholliset oman ukon levelin ja varusteitten mukaan. Lohikäärmeet sun muut on ihan yhtä vaikeita nyt kuin ne oli niillä paskoilla varusteilla level 3 ukolla... -.-

18.11.11 10:27

<Otaka> ite olet paska sleijeri :D taisit olla yks noista apinoista ketkä lens yli laidan.

18.11.11 07:29

<Sleijeri> Paskaa larppausta

18.11.11 07:18

<Höpsykkä> ja meno oli "painukaa vittuun siitä"

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Things Skyrim players say

Things Skyrim players say

3 513 katselukertaa

Skyrim karaoke suomeksi

Skyrim karaoke suomeksi

6 663 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.