Quantcast

Slayerin mietteet Bieberistä

4.59 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 6.4.2013 09:51

Katsottu: 9796 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: guitarfreak

1.2K

4.59 / 5 (11 ääntä)

Slayerin mietteet Bieberistä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-04-06 10:59:50

+384

<kanki85>

Voiko enää tyhmempää kysymystä musiikin ammattilaisilta kysyä? Ei aikuisia ihmisiä kiinnosta tosissaan disauttaa pikkupoikaa joka on tehny ihan vitusti rahaa ja saanu IHAN saatanasti pillua! Se on kakaroilla kateus ku iskee päälle.. Arvostan Slayeria ja niin arvostan myös Bieberiä, kummatkin tekee samaa työtä eri työnantajalle vain. Lopettakaa se vitun itkeminen kuinka perseestä Bieberi on. Se kaveri varmaa pyyhkis teillä kakaroilla pöytää jos menisitte päin naamaa sanoon. Tämä kommentti ei liity ainoastaan tähän videoon vaan koko saatanan kitinään yhdestä artistista.

55

Aika: 2013-04-06 14:33:22

+22817

<labani>

<sdkillah> miksi sitten seuraat ja kuuntelet häntä? Jostain syystä henkilöt jotka eniten haukkuu bieberiä, tietää hänestä eniten. Miksi ihmiset tekevät asioita, joista eivät pidä? En minäkään syö mämmiä, vaikka sitä on kaupassa tarjolla, koska en pidä siitä.

11

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.04.13 00:07

<iPatu> ei se bieber voi laulaa paskaa musaa ku miljoonat tykkää siitä, mulla on vaan paska maku :)

08.04.13 10:47

<ZoomeR-FIN> harvassa on ne artistit, joiden dissaamisesta on tullut yhtä iso ilmiö kuin itse artistista. vähän naurettavuuksiin kuitenkin menee jo. en pidä JB:stä.

07.04.13 00:52

<KurQQ> HYVÄ BIEBER!

-1
06.04.13 23:05

<Valefore> Mitä vitun paskaa te lässytätte... Paskaa se tekee jos vertaa esim muihin teinityttöjen suosikkeihin eri aikakausilta... esim Beatles... halloooo!!?!?!?!

06.04.13 19:25

<warfeiner> <kanki85> jep ja jotenkin tuntuu että kaikki vaan vihaa bieberiä koska "kaikki muutkin vihaa sitä"

06.04.13 18:07

<Mäkzä> Vittu pyyhkisin Bieberillä vessan lattioita, jos tulis vastaan

-2
06.04.13 17:32

<kanki85> Ja pointtini siis ei ole se, että Bieber on ihq.. Vaan että, älkää jaksako kitistä!

06.04.13 17:29

<kanki85> Luutarhuri kerääpä lista maailmanluokan artisteista joilla ei ole kusi noussu päähän ja jotka ei ole käyttänyt minkään sortin huumeita! Lista ei ole pitkä! Ja sen jälkeen voit mennä kirkkoon muiden tekopyhisten kanssa kuuntelemaan gospelia!

06.04.13 16:17

<Luutarhuri> <kanki85> pointtisi olisi varsin hyvä, jos Bieber ei olisi osoittanut muulla käytöksellään olevansa itsekeskeinen idiootti, joka vähät välittää muista. Siihen päälle vielä huumeet ja ihme tantrumit lentomatkoilla ni avot. Olen kyl kanssasi samaa mieltä Bieberin uran alkupuolella olleista inisijöistä, mutta nykyään hän on omalla käytöksellään osoittanut vihaajiensa olevan oikeassa.

06.04.13 16:12

<jimro> sdkillah- Ei se beaberin musiikki voi olla paskaa. kuka sen paskuuden määrittelee jos ei ihmiset. Ja bieberin musiikki myy vitusti. Sano mielummin että et pidä siitä.

06.04.13 14:33

<labani> <sdkillah> miksi sitten seuraat ja kuuntelet häntä? Jostain syystä henkilöt jotka eniten haukkuu bieberiä, tietää hänestä eniten. Miksi ihmiset tekevät asioita, joista eivät pidä? En minäkään syö mämmiä, vaikka sitä on kaupassa tarjolla, koska en pidä siitä.

11
06.04.13 12:36

<omanimisukunimi> mikä siinä bieberissä on niin hyvää? vittu se näyttää ihan saatanan ärsyttävälle, sen olemus on vitun ärsyttävä ja se kuulostaa ihan saatanan ärsyttävälle ja se tekee paskaa musaa..

06.04.13 12:11

<pelipaallikko> <kanki85> Vitsit että kun rasittaa ihmiset jotka perustelee argumenttinsa sillä että ''on tehny ihan vitusti rahaa ja saanut ihan saatanasti pillua''. Bieber nyt vaan sattuu olemaan kasvottoman jättiyhtiön tuote, ja musiikki sattuu olemaan isompien poikien kirjottamaa paskaa sille vuodenajalle kun se nyt sattuu sopimaan

06.04.13 11:30

<hari> Jep ihan sama minkälainen ihmispökäle oot, kunhan teet tarpeeks rahaa niin saat arvostusta.

06.04.13 11:23

<Klementtiini> jep bieber on pärjänny elämässä hyvin ja on vitu rikas. jännä ku siitä ollaan aina kitisty

06.04.13 10:59

<kanki85> Voiko enää tyhmempää kysymystä musiikin ammattilaisilta kysyä? Ei aikuisia ihmisiä kiinnosta tosissaan disauttaa pikkupoikaa joka on tehny ihan vitusti rahaa ja saanu IHAN saatanasti pillua! Se on kakaroilla kateus ku iskee päälle.. Arvostan Slayeria ja niin arvostan myös Bieberiä, kummatkin tekee samaa työtä eri työnantajalle vain. Lopettakaa se vitun itkeminen kuinka perseestä Bieberi on. Se kaveri varmaa pyyhkis teillä kakaroilla pöytää jos menisitte päin naamaa sanoon. Tämä kommentti ei liity ainoastaan tähän videoon vaan koko saatanan kitinään yhdestä artistista.

55

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

BODY COUNT - Raining in blood

BODY COUNT - Raining in blood

3 783 katselukertaa

Muurahaiset Slayerin tahtiin

Muurahaiset Slayerin tahtiin

4 865 katselukertaa

Slayer rainning blood farts

Slayer rainning blood farts

5 950 katselukertaa

Joulun taikaa Slayerin tahdissa

Joulun taikaa Slayerin tahdissa

5 664 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.