Quantcast

"Sosiaalitoimi on perseestä ja toimii väärin"

KUVASSA OLEVAT POLIISIT TEKEVÄT AINOASTAAN TYÖTÄÄN VIRKA-APUPYYNNÖN PERUSTEELLA! Jokainen voi lukea youtube-videon kuvauksesta tapahtuman taustat. Videon kommentointi ei ole youtubessa mahdollista, joten kysytään nyt RR-porukan kommentteja asiaan. Kuvauksessa väitetään, että väkivaltaa ei ole tapahtunut. Suomi on kuitenkin sen verran kehittynyt valtio, että ei ketään TURHAAN syytetä lapsen pahoinpitelystä. Itse en tiedä, mitä on tapahtunut, mutta mielestäni oikeus on tapahtunut lapsen etujen mukaan. En veroja maksavana kansalaisena usko, että verorahoja tämmöseen käytettäisiin turhanpäiten

3 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 8.1.2014 10:49

Katsottu: 6831 kertaa

Kommentit: 30 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3 / 5 (14 ääntä)

"Sosiaalitoimi on perseestä ja toimii väärin" | KUVASSA OLEVAT POLIISIT TEKEVÄT AINOASTAAN TYÖTÄÄN VIRKA-APUPYYNNÖN PERUSTEELLA! Jokainen voi lukea youtube-videon kuvauksesta tapahtuman taustat. Videon kommentointi ei ole youtubessa mahdollista, joten kysytään nyt RR-porukan kommentteja asiaan. Kuvauksessa väitetään, että väkivaltaa ei ole tapahtunut. Suomi on kuitenkin sen verran kehittynyt valtio, että ei ketään TURHAAN syytetä lapsen pahoinpitelystä. Itse en tiedä, mitä on tapahtunut, mutta mielestäni oikeus on tapahtunut lapsen etujen mukaan. En veroja maksavana kansalaisena usko, että verorahoja tämmöseen käytettäisiin turhanpäiten

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-01-08 11:49:34

+19643

<Zyy>

Näissä tapauksissa valitettavan toistuva teema on se, että videomateriaali on aina tästä dramaattisimmasta kohdasta ja tausta on kolmannen osapuolen kertomaa. Ehkä tätä perhettä kohdellaan väärin, mutta näin epämääräinen video vain vaikeuttaa tilannetta entisestään, kun osa ihmisistä suivaantuu suoraan virkavallalle ja osa huutaa tiedon puutetta. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että tällaisessa tilanteessa on juuri niin monta täysin erilaista näkökulmaa kuin on osallisiakin. Toivottavasti tämä selvenee kaikkien parhaaksi.

37

Aika: 2014-01-08 18:48:33

+3720

<Esaj2>

Se on kyllä jännä, miten ihmisten mielipiteet muuttuvat jatkuvasti näissä tapauksissa. Vielä jokunen kuukausi sitten monet tuomitsivat viranomaisten toimet liian lepsuiksi kun se eräs pikkutyttö tukehtui kuoliaaksi, vanhempien pahoinpideltyään ja käärittyään hänet pressuun. Mutta nyt kun joku vanhempi, jonka taustoja emme tiedä, kuvaa videon huostaanotosta, vaihtuukin monen mielipide sille kannalle, että viranomaisten toiminta on liian ylimitoitettua.

17

Aika: 2014-01-08 12:27:21

+328

<k1llstr3ak>

Ottamatta lainkaan kantaa kyseiseen tapaukseen, lapsi on aina se kärsijä. Tällaisia tapahtumia lapsi ja tuleva aikuinen kantaa mukanaan läpi elämän.. Miksi adoptiovanhemmat joutuvat käymään läpi tiukan seulan ja todistamaan kykynsä vanhemmuuteen, kun biologisia jälkeläisiä saa tehtailla kuka tahansa ja kuinka monta tahansa? Omasta mielestä jokainen vanhemmaksi haluava saisi joutua saman seulan läpi, saisi ennen lapsen hankkimista todistaa omaavansa kyvyn kasvattaa toimiva jäsen yhteiskuntaan ja pystyvänsä tarjoamaan lapselle terveen kasvuymäpäristön.

15

Aika: 2014-01-08 14:54:23

+39967

<piran>

Tämä sosiaalityöntekijä on tehnyt poliisille tutkintapyynnön videon julkaisemisesta, sai numittäin tämän julkaisun jälkeen useita tappo/raiskausuhkauksia. Tuo sosiaalityöntekijä ei ole sitä huostaanottopäätöstä tehnyt, vaan riitatilanteissa hallito-oikeus päättää ja poliisin on tämmöisissä tapauksissa annettava virka-apua.

5

Kommentit (30)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.01.14 23:09

<jomoICE> Ei muuta ku kelan luukulle lapsilisille ja työkkärirahoille korotusta ruinaamaan.

09.01.14 12:00

<Jakedus> gozai, miten muka sitten pitäisi käyttäytyä? Hyökätä poliisin kimppuun? tai sitten tyytyy vain huutamaan poliiseille ja tantoille vittusaatanaa, ja ehkä jopa ujuttaa pari uhkausta sinne joukkoon? kyllä, se näyttäisi todella hyvältä oikeudessa, kun tätä asiaa ruvetaan puimaan.

09.01.14 11:43

<paskakeke> Uutisissa ei mainita mitään jos perhe olikin lapsenhakkaaja elämäm koulu-väkeä.

09.01.14 10:49

<Gozaimasu> Ku ne lapset haetaa sieltä asunnosta niin aika outoa ettei vanhemmat reagoi mitenkää

09.01.14 02:22

<sikamaster> @Esaj2 Se kuollut pikkutyttö pyysi toistuvasti että hänen ei tarvitse mennä kotiin mutta niin vain sinne palautettiin lapsen pyynnöistä huolimatta. Tässä tapauksessa taasen lapset taitavat mainita ainakin sataan kertaan että eivät halua lähteä. Eli kummassakin tapauksessa menee lapsen kuuntelu, oikeuksien kunnioittaminen ja etenkin se suojelu täysin päin metsiä...

09.01.14 01:17

<rocky> en ole sitä mieltä että lapset pitäisi ottaa huostaan, koska he kiroilevat, mutta jos kolmevuotias kiroilee samalla lailla kuin 60-kadun varrella oleva juoppo niin silloin on kyllä jotain vikaa ollut kasvatuksessa.

09.01.14 00:52

<Saaimoni> Kysynpä mitä vittua?? "Lojaali ja luotettava" ..koko kansan kuolettaja yök!!! Näistähä tulee vittu lainkuulijaisii varmaan oikein hymyilee aikusempana virkavallalle... VMP. Seurannu tän sällin kanavaa ja kauheeta kateltavaahan kaikki on ollu just sosiaalitoimen puolesta plus on omaa sekä läheisten kokemusta erittäim paljon voin sanoa että te ketkä kritisoitte videomateriaalia teemaltaan dramaattisimmasta kohdasta ette vain tajua kuinka sairas tilanne suomessa vallitsee.

-3
09.01.14 00:12

<cepa> kummastakohan tulee makeammat traumat, siitä että tukistetaan tms vai tollasesta hirveästä natsitoiminnasta? sehän on surullinen fakta että näitä narkkiäitejä on paljon jne mutta en usko että tässä on moisesta kyse. hmm, vai on rocky sitä mieltä että lapset pitää ottaa huostaan koska osaavat kiroilla :D kaikkea sitä...

-4
08.01.14 23:20

<rocky> Videossa olevat kersathan ovat jotain 3-6 vuotiaita ja jos tuon ikäisinä tulee noin pirusti kiroilua ipanoilta niin eivätpä nuo vanhemmat ansaitse kersojansa kasvattaa, olivat lapsia hakanneet tai eivät. Kasvattaisivat kunnon kusipäitä noista ipanoista, joille kaikki epäonnistuminen maailmassa on muiden vikaa.

08.01.14 23:05

<Wanhelsing> entä jos tällä estettiin yksi uutinen otsikolla "PERHESURMA"

08.01.14 21:18

<rknchen> Mielenkiintoista on myös havainto, että n. 10% suomalaisista lapsista 0-18v ovat tällä hetkellä lastensuojelun avohuollon asiakkaita. Siis joka...kymmenes...lapsi...

08.01.14 21:17

<PurjoS> Tämähän vaikuttaa ihan perus jutulta. Ei lapset halua erota vanhemmistaan, ja nyt kun asiasta saatiin video, sosiaalisen median mukaan suomen valtio on perseestä koska lapsi itkee. Saisivat nyt "moraalihomot" hommat paksumpaa nahkaa

08.01.14 19:24

<ARTTUPERKELE> mukavat muistot lapsuudesta.

08.01.14 18:48

<Esaj2> Se on kyllä jännä, miten ihmisten mielipiteet muuttuvat jatkuvasti näissä tapauksissa. Vielä jokunen kuukausi sitten monet tuomitsivat viranomaisten toimet liian lepsuiksi kun se eräs pikkutyttö tukehtui kuoliaaksi, vanhempien pahoinpideltyään ja käärittyään hänet pressuun. Mutta nyt kun joku vanhempi, jonka taustoja emme tiedä, kuvaa videon huostaanotosta, vaihtuukin monen mielipide sille kannalle, että viranomaisten toiminta on liian ylimitoitettua.

17
08.01.14 17:59

<popoloco> Jos oletetaan että isä on hakkaava mulkku, jota hän ei oletettavasti ole, koska häntä ei koskaan syytetty mistään, ainoastaan epäiltiin, niin on miksi sossut ei vie kaikkia lapsia pois? Lasten pahoinpitely sun muut epäily voi lähteä vaikka vittumaisen naapurin kakkahattutädin "nimettömästä ilmiannosta", joka varmaan puolessa tapauksista on perätön.

08.01.14 16:58

<_Lore_> Olisi kiinnostavaa tietää, mikä on todellinen tausta tälle, ennenkuin antaa mitään "tuomioita"..?

-2
08.01.14 16:01

<fat bastard> Tappo/raiskausuhkauksen tekijä demonstroi osaavansa käyttää fonectaa.

08.01.14 15:18

<joe black> sossut ne lähettää hallintooikeudelle huostaanotto pyynnön,josta asiat lähtee rullaamaan,huostaanotosta on tullut bisnes mutta löytyy kyllä oikeitakin tilanteita että on parempi ottaa veksut pois

08.01.14 15:09

<anooj> Jos eivät toimi ja lapsille tapahtuisi jotain ikävää, niin sitten jälkeenpäin ihmetellään että miksi eivät toimineet!?

08.01.14 14:54

<piran> Tämä sosiaalityöntekijä on tehnyt poliisille tutkintapyynnön videon julkaisemisesta, sai numittäin tämän julkaisun jälkeen useita tappo/raiskausuhkauksia. Tuo sosiaalityöntekijä ei ole sitä huostaanottopäätöstä tehnyt, vaan riitatilanteissa hallito-oikeus päättää ja poliisin on tämmöisissä tapauksissa annettava virka-apua.

08.01.14 14:07

<Friday> Surullista katsottavaa. Komppaan aikaisempia kommentteja sen suhteen, että nämä videot ovat aina toisen osapuolen kuvaamia pätkiä. Ottamatta kantaa kyseiseen tapaukseen niin rohkenisin väittää, että kukaan ei suomessa valikoidu sosiaalitoimen silmätikuksi vaan on siinä jotain pakko olla ollut joskus. Ja mitä näihin videoihin tulee niin eniten tässä satutetaan lapsia. Tälläiset hommat pitäisi puida vaikka käräjillä (ei iltalehdessä ja youtubessa) jos ei muuten koe oikeuden käyneen. Suomessa sentään siihen voi vielä luottaa.

08.01.14 14:04

<groaar> Onkohan lapsille selitetty asian taustoja ollenkaan, kun ne tollee huutaa niinku henkeä vietäisiin. Sossun tantan käytös on pöyristyttävää ja tulisi saattaa arvioitavaksi kuten poliisinkin. Lapsia pelotellaan selvästi heidän toimestaan. Isää epäillään lievästä pahoinpitelystä kun kuvasi itkeviä lapsiaan ja toimintaa joka on saanut uutisarvollisen merkityksen. Mielestäni on oikeutettua kuvata viranomaisia julkisessa työssään ja omassa kotonaan. Julkaiseminen verkossa on eri juttu kokonaan. Uutisarvoa määrittelee sen, mikä on tarpeellista saattaa yleiseen tietoisuuteen.

08.01.14 12:27

<k1llstr3ak> Ottamatta lainkaan kantaa kyseiseen tapaukseen, lapsi on aina se kärsijä. Tällaisia tapahtumia lapsi ja tuleva aikuinen kantaa mukanaan läpi elämän.. Miksi adoptiovanhemmat joutuvat käymään läpi tiukan seulan ja todistamaan kykynsä vanhemmuuteen, kun biologisia jälkeläisiä saa tehtailla kuka tahansa ja kuinka monta tahansa? Omasta mielestä jokainen vanhemmaksi haluava saisi joutua saman seulan läpi, saisi ennen lapsen hankkimista todistaa omaavansa kyvyn kasvattaa toimiva jäsen yhteiskuntaan ja pystyvänsä tarjoamaan lapselle terveen kasvuymäpäristön.

15
08.01.14 11:49

<Zyy> Näissä tapauksissa valitettavan toistuva teema on se, että videomateriaali on aina tästä dramaattisimmasta kohdasta ja tausta on kolmannen osapuolen kertomaa. Ehkä tätä perhettä kohdellaan väärin, mutta näin epämääräinen video vain vaikeuttaa tilannetta entisestään, kun osa ihmisistä suivaantuu suoraan virkavallalle ja osa huutaa tiedon puutetta. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että tällaisessa tilanteessa on juuri niin monta täysin erilaista näkökulmaa kuin on osallisiakin. Toivottavasti tämä selvenee kaikkien parhaaksi.

37

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Baku, Lewis Hamilton  onboard

Baku, Lewis Hamilton onboard

4 628 katselukertaa

Baku City Circuit - Onboard

Baku City Circuit - Onboard

4 502 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.