Quantcast

SpaceX CRS-8 Laukaisu

SpaceX laukasiee Falcon-9 raketin toimittaakseen tarvikkeita kansainväliselle avaruusasemalle. Onnistunut ensimmäisen vaiheen laskeutuminen noin 8 min laukaisun jälkeen.

4.97 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 9.4.2016 11:04

Katsottu: 5737 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.97 / 5 (29 ääntä)

SpaceX CRS-8 Laukaisu | SpaceX laukasiee Falcon-9 raketin toimittaakseen tarvikkeita kansainväliselle avaruusasemalle. Onnistunut ensimmäisen vaiheen laskeutuminen noin 8 min laukaisun jälkeen.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-09 14:58:28

+128

<londonz>

Videosta ei ees välttämättä tajua minkä kokoinen viritys tuo raketti on. Lautta on futiskentän kokoinen ja tuo eka stage jotain 60m korkea. Ihan käsittämätön suoritus saada se pömpeli osumaan ja edes pysymään pystyssä merellä olevalla lautalla. Sillävälin keskiverto teini on ihan paskana kun pitäs auto pistää parkkiruutuun.

19

Aika: 2016-04-09 21:55:12

+1491

<Paviaaninnahka>

Täytyy myöntää että liikutuin vähän kun näin miten se ykkösvaihe laskeutu dronen kannelle. Vielä kun mun elinaikana ihminen kävisi Marsissa niin voisin kuolla onnellisena. Joskus kun on masennusfiilis niin on piristävää ajatella että vaikka oma elämä menisikin penkin alle niin elän todella mielenkiintoista aikaa maailman historiassa, ja pääsen eturivistä todistamaan mm. avaruusajan ensiaskelia, internetin yms. tietotekniikan kehitystä ja loppujen lopuksi elämme todella yltäkylläistä aikaa vaikka uutisia katsoessa tuntuisikin että kaikki on pielessä... 5/5 Mediaa!

11

Aika: 2016-04-09 14:05:46

+44142

<PenZon>

Helppoa? Helvetti toi laskeutuminen on vaativa. Vedä autolla lukkojarrutus kolmestasadasta siten että auto pysähtyy parkkiruutuun törmäämättä katukiveykseen mutta niin että se koskettaa sitä, niin saat jonkinnäköisen suhteellisen kuvan.

6

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.04.16 00:35

<Omistaja> Millasellakohan raketilla se Pohjois-Korea laskeutu sinne aurinkoon?

10.04.16 09:56

<Lecimx> Laskeutu kyllä niin nätisti että oli pakko kattoa uudestaan tuo laskeutuminen ku en uskonu että on aito. :D

10.04.16 09:29

<Dink30000000> 18:55, jos ei kiinnosta kuunnella lätinöitä.

09.04.16 22:44

<groaar> No ei mene kauaa kun keksitään avaruuteen nousevat alukset ja lasketuvat.

-1
09.04.16 21:55

<Paviaaninnahka> Täytyy myöntää että liikutuin vähän kun näin miten se ykkösvaihe laskeutu dronen kannelle. Vielä kun mun elinaikana ihminen kävisi Marsissa niin voisin kuolla onnellisena. Joskus kun on masennusfiilis niin on piristävää ajatella että vaikka oma elämä menisikin penkin alle niin elän todella mielenkiintoista aikaa maailman historiassa, ja pääsen eturivistä todistamaan mm. avaruusajan ensiaskelia, internetin yms. tietotekniikan kehitystä ja loppujen lopuksi elämme todella yltäkylläistä aikaa vaikka uutisia katsoessa tuntuisikin että kaikki on pielessä... 5/5 Mediaa!

11
09.04.16 19:45

<Nickysix> miks noille juontajille annetaan puolet tosta ruudusta? menkää pois niiden naamojenne kanssa siitä! paljon tärkeämpiä asioita tapahtuu tossa vieressä kun teidän paskan jauhanta!

09.04.16 18:11

<aatee1> Ja sarkasmi on taitolaji, luultavasti vielä hankalampi kun raketin laskeutuminen ;)

09.04.16 14:58

<londonz> Videosta ei ees välttämättä tajua minkä kokoinen viritys tuo raketti on. Lautta on futiskentän kokoinen ja tuo eka stage jotain 60m korkea. Ihan käsittämätön suoritus saada se pömpeli osumaan ja edes pysymään pystyssä merellä olevalla lautalla. Sillävälin keskiverto teini on ihan paskana kun pitäs auto pistää parkkiruutuun.

19
09.04.16 14:05

<PenZon> Helppoa? Helvetti toi laskeutuminen on vaativa. Vedä autolla lukkojarrutus kolmestasadasta siten että auto pysähtyy parkkiruutuun törmäämättä katukiveykseen mutta niin että se koskettaa sitä, niin saat jonkinnäköisen suhteellisen kuvan.

09.04.16 13:23

<aatee1> Jep helppoa, amiksessa suunniteltiin samanlainen.

09.04.16 11:42

<Pirimus> Nuo vaa... Mikäs tuossa nyt niin vaikeaa oli??

-13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Elon Muskin sukelluskapseli

Elon Muskin sukelluskapseli

5 289 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.