Quantcast
Zyy

Star Citizen - 300 series trailer

Pelin moottorilla tehty traileri

3.71 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 29.6.2013 14:19

Katsottu: 4446 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.71 / 5 (12 ääntä)

Star Citizen - 300 series trailer | Pelin moottorilla tehty traileri

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-06-29 17:32:08

+21

<Hopup>

Näin käy kun peli suunnitellaan vartavasten koneelle eikä millekkään hikisille konsoleille. HAIL PC MASTER RACE

25

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.06.13 09:03

<largehc> <Accure> konsolipelit on yleensä aika paljon simppelimpää settiä. Hiirellä ja näppiksellä pystyy paljon enempään kuin jollain kynysellä pädiohjaimella. Ei tarvitse rajoittaa itseään 2d-tasoloikkiin (joihin ne on parhaita) ja 3d-räiskintöihin (joihin ne on ihan vitun paskoja).

30.06.13 03:46

<ManaajaFIN> Mitä sä Accure nyt oikeen avaudut täällä? Tottakai porukkaa vituttaa kun konsoleilta tehdään paska portti PC:lle jossa on kontrollit päin vittua, asetuksista löytyy maksimissaan high med ja low ja grafiikat paskemmat kun Crysis ykkösessä.

30.06.13 03:24

<Accure> PC master race jutut on perkeleestä! Ite tykkään pelata pelejä PC:llä, mutta jätkät kinisee siitä, ettei pelit ole kehittyny koska konsolit.. Paskan vitut, tehän puhutte ihan täysin vaan grafiikasta, ettekä oikeasti siitä, miten pelit ovat kehittyneet! Näin olen tämän "konsolisodan" ymmärtänyt, että köyhät itkee sitä, ettei ole varaa ostaa kaikkia konsoleita, että pääsisi kokemaan kaiken sen oikeasti uuden ja sit itketään kun ei konsolit näytä niin hyvää kuvaa. Saakelin PC sukupolvi jotka itkee graffojen perään. Tiiän nyt heti 17 peliä jotka on pelattavuudeltaan parempia ku joku vitun COD!

-9
29.06.13 23:55

<Kanakotka> Jep, mutta se, että tämä pyörii pelin moottorilla ei sano paskan vertaa sen todellisesta suorituskyvystä. Voisin tosta napata goldsourcen (half-life 1, alunperin quakesta pohjautuva) moottorin ja räpeltää sen parissa kuukauden pari niin siinä pyörisi jokin source filmmakerin pätkä ihan hyvin, kunhan mikään pelimekaniikka ei ole päällä sillä hetkellä.

-3
29.06.13 17:32

<Hopup> Näin käy kun peli suunnitellaan vartavasten koneelle eikä millekkään hikisille konsoleille. HAIL PC MASTER RACE

25
29.06.13 16:18

<Zyy> Lähetin tämän yön livestreamin kunniaksi. Kertoo vähän suosiosta kun esim 200 kappaletta 1250 dollarin arvoisia aluksia myytiin 15 minuuttiin. Kannattaa tutustua jos ei ollut aikasemmin kuullut.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Acid Party

Acid Party

1 762 katselukertaa

Star Wars funkkia 70-luvulta

Star Wars funkkia 70-luvulta

3 562 katselukertaa

Disney's Star Wars Nightmare

Disney's Star Wars Nightmare

5 740 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.