Quantcast

Straight Talk about RFID Myths

3.17 / 5 (6 ääntä)

Julkaistu: 8.9.2017 11:09

Katsottu: 4163 kertaa

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.17 / 5 (6 ääntä)

Straight Talk about RFID Myths

Kommentit (4)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.09.17 21:32

<southsidespinner> Tollanen löytyi täältä. Näytetään miten uusin lähimaksuun liittyvä varkausmenetelmä tapahtuu: https://youtu.be/aDoQa0E0pzo

09.09.17 16:44

<pikku-karhu> Itellä alumiinifoliopala (kontaktimuovilla vahvistettu että kestää) setelikotelossa. Ei muuten lue mitään millään lukijalla mitä olen kokeillut. Ei edes teoriassa voi lukea tuosta läpi.

08.09.17 17:58

<dasser> Taas yks näitä "tiedämme, ettei mikään suojaa korttianne paitsi tietenkin tämä meidän tuotteemme" -kavereita. Näyttää mallia laitteella, mistä ei ole kuitenkaan kertonut mitään. Voi hyvinkin olla esimerkkinä ja toimia vain kyseisillä korteilla mitä pöydällä oli. En usko, että korttien RFID-kopioinnista tulee ongelmaa, koska jo nykyiset korttikopioinnit "perinteisillä" tavoilla huomataan jo pankin päässä jolloin kortit lyödään lukkoon saman tien. Lisäksi nuo kaverin sanat ei saa mitään vahvistusta siltä. "Kyllä ne kortit vaan kaiken tiedon lähettää, koska minä niin sanon"

08.09.17 15:17

<maksamakkara> Tämänkin rikostavan voi lopettaa uusilla korteilla. Vaikka sellaisilla jossa tarvitaan vaikka käyttäjän sormenjälki tunnistetta tai jotain vastaavaa. En epäile vähäänkään etteikö korttien tietoturvaa voisi parantaa nykyisestä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rölli Gansta Rap

Rölli Gansta Rap

5 386 katselukertaa

Magical motocross

Magical motocross

3 235 katselukertaa

Frankie Boyle's Gay Joke

Frankie Boyle's Gay Joke

7 069 katselukertaa

Beyond Scared Straight

Beyond Scared Straight

5 450 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.