Quantcast

Suomalaisilla ja "suomalaisilla" aseilla päristelyä

Forgotten weaponsin jäbät pääs ampumaradalle kokeilemaan vehkeitä. Tosin nyt tällä videolla on vähemmän puhetta ja enemmän ampumista

4.73 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 27.7.2017 10:03

Katsottu: 4855 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.73 / 5 (26 ääntä)

Suomalaisilla ja "suomalaisilla" aseilla päristelyä | Forgotten weaponsin jäbät pääs ampumaradalle kokeilemaan vehkeitä. Tosin nyt tällä videolla on vähemmän puhetta ja enemmän ampumista

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-07-30 20:59:21

+10293

<humpankuningas>

Riippuu mikä malli. TRG ampuu myös .308:a

5

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.07.17 20:59

<humpankuningas> Riippuu mikä malli. TRG ampuu myös .308:a

30.07.17 19:53

<Kessimies> Sako TRG Ampuu .338 Lapua Magnumia eikä 7.62x51

30.07.17 19:12

<punamuna> humpankuningas Finlandlion Häpeissäni joudun nyt myöntämään että en kuulu reserviin.. :( Rustovika polvissa, jota on pahentanut erinäiset harrastukset nuorempana, kuten rullalaudalla pomppiminen yms. En kestänyt kahta viikkoa pidempään intissä. Pelkällä buranalla ja vmtl:llä ei kipua pidetä kurissa. Nyt torstaina tarkoitus mennä taas kerran ortopedin tutkittavaksi. Vaikka edellisen kerran mukaan ei ole tarvetta leikkaukselle, aika parantaa kuulemma..?!...!?.. Alkanut nyt tuo kipulääkeralli jo vituttaa pahemman kerran..

28.07.17 15:32

<humpankuningas> punamuna Käsittääkseni niitä hyviäkin yksilöitä on liikenteessä. Ei muuta kuin etsimään, varmasti alan liikkeistä saavat hommattua soivan pelin. Noitahan ne käyttävät perinneammunnoissa. SRA-hommiin vaan mukaan, siellä pari vuotta, niin saa pistooliinkin luvat. Tai sitten alat harjoitella itsenäisesti ammuntakerhon radalla. Pari vuotta kuulemma riittää pistoolilupaan. Luulisi onnistuvan, jos on metsästystaustaa. Sylettää itseäkin tämä rehellisen kansalaisen holhoaminen. Tässä maassa pitäisi olla mahdollisimman paljon aseita rehellisellä kansalla. Se on merkki vapaasta kansasta.

27.07.17 19:05

<Finlandlion> Miehet vaan reserviläistoimintaan, niin aukeaa monia portteja, muutenkin arvokasta toimintaa

27.07.17 17:37

<punamuna> humpankuningas Metsästystä ja ammuntaa on tullut harrastettua kuitenkin pitkälti yli 10 vuotta. Mutta voipi silti olla niin että lupaa ei heru. En oo vielä edes koittanut, koska rahatilanne on niin heikko että turha edes haaveilla. En tiedä onko totta, mutta luin jostakin hiljattain että moni aloittaa practical-ammunnan kiväärillä tai haulikolla koska pistooliluvan saaminen on hankalaa nykyään.

27.07.17 17:28

<punamuna> humpankuningas Ovatkos sen hintaiset yleensä ihan loppuun räiskittyjä sohloja? Vai ovatko vielä ihan ok kuntoisia? Tässä elämäntilanteessa haluaisin sijoittaa ennemminkin pistooli lupaan ja sitten siihen itse tussariin, lippaisiin, ammusten uudelleen lataamis vehkeisiin, paukkuihin yms. Practical ammunta nimittäin on kiinnostanut jo pidemmän aikaa. Harmi kun Pekka-eericit ja muut vastaavat sperma tahrat ovat tehneet pistooliluvan saamisesta hankalaa. On mulla kyl rinnakkaislupa isäukon .22 S&W revolveriin, mutta sillä kun ei "raktikaalia" ammuskella. Ei riitä kaliiperi eikä käytännöllisyys.

27.07.17 15:57

<Cauloises> humpankuningas Ukko-Pekkoja saa ilman lupiakin. Et tosin saa ostettua panoksia siihen sillon.

27.07.17 13:43

<humpankuningas> punamuna Ukko-Pekkojahan saa myös omaan kaappiin! Eivätkä ole edes pahanhintaisia. 400-600e niin sellaisen saa. Plus tietysti luvat. Tuollainen himottaisi itseäkin ja olen vahvasti sitä mieltä, että tuollainen pitäisi löytyä jokaisesta talosta!

27.07.17 11:27

<punamuna> *huokaus* Suomi-konepistoolilla kun pääsisi joskus ampumaan. Sen paino yllätti kun muksuna pääsin sellaista pitelemään käsissäni. Oisinkohan ollut jotain 12v. Olin aivan täpinöissäni koko viikon vaikken päässytkään ampumaan. Toinen haave on että pääsis ampumaan M/39 "Ukko-Pekka"-kiväärillä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Biisi suomalaisilla lyriikoilla

Biisi suomalaisilla lyriikoilla

4 120 katselukertaa

Pikkupoika tulta pyytämässä.

Pikkupoika tulta pyytämässä.

6 395 katselukertaa

Splinter Cell: Extinction

Splinter Cell: Extinction

5 591 katselukertaa

Itäblokin liikkennekulttuuria

Itäblokin liikkennekulttuuria

12 016 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.