Quantcast

Super Hacker George Hotz: I Can Make Your Car Drive Itself for Under $1,000

4.1 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 31.12.2017 18:30

Katsottu: 5194 kertaa

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

4.1 / 5 (21 ääntä)

Super Hacker George Hotz: I Can Make Your Car Drive Itself for Under $1,000

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-01-01 12:03:40

+10293

<humpankuningas>

Helvetin hyvä asenne kaverilla! Jos maksan tuotteesta, se on minun ja valmistajan on turha länkyttää mitä sillä teen. Näin on!

22

Aika: 2018-01-01 13:38:51

+34326

<maksamakkara>

Teslalla on vastuu tekemistään tuotteista ja se luonnollisesti vaikuttaa tuotteisiin mitä tulee markkinoille. Voiko tästä jannusta sanoa samaa. Missä on hänen vastuunsa. Onko meillä itseasiassa mitään syytä luottaa häneen. Monella ihmisellä on omituinen ominaisuus luottaa kaikkeen ja kaikkiin mitä/ketä kohtaa elämässään. Itse olen ennemminkin skeptikko ja mielestäni luottamus kuuluu samaan kastiin kunnioituksen kanssa. Sitä ei anneta, se pitää ansaita. Enkä pistä elämääni likoon jos henkilö ei ole ansainnut luottamustani.

7

Kommentit (4)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.01.18 03:05

<Jemen> Styk3 Musta tuntu, että tää kaveri ei ole kauhean luotettava. Toki se on vaan perstuntuma, mutta uskon että yrittää vaan myydä "appia" autoille, joka ei sitten toimikkaan yhtään niin hyvin kuin toivoisi. Myydään sitten "Buyer beware" ja "User discretion" tarroilla jenkeissä ja kääritään massit, kun on varaa palkata paremmat lakimiehet voittamaan kaikki keissit.

02.01.18 15:01

<Styk3> maksamakkara Kyllä haastattelusta sen kuvan sai, että kaverilla on aika hyvin tiedossa mihin tuottensa pystyy ja mihin ei. Ja vastuu kaverille tulee siinä vaiheessa, kun sen kaupallisen version markkinoille työntää.

01.01.18 13:38

<maksamakkara> Teslalla on vastuu tekemistään tuotteista ja se luonnollisesti vaikuttaa tuotteisiin mitä tulee markkinoille. Voiko tästä jannusta sanoa samaa. Missä on hänen vastuunsa. Onko meillä itseasiassa mitään syytä luottaa häneen. Monella ihmisellä on omituinen ominaisuus luottaa kaikkeen ja kaikkiin mitä/ketä kohtaa elämässään. Itse olen ennemminkin skeptikko ja mielestäni luottamus kuuluu samaan kastiin kunnioituksen kanssa. Sitä ei anneta, se pitää ansaita. Enkä pistä elämääni likoon jos henkilö ei ole ansainnut luottamustani.

01.01.18 12:03

<humpankuningas> Helvetin hyvä asenne kaverilla! Jos maksan tuotteesta, se on minun ja valmistajan on turha länkyttää mitä sillä teen. Näin on!

22

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Wario Freestyle Rap

Wario Freestyle Rap

4 789 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.