Quantcast

TAKAISIN PINTAAN -teaser

Suomalainen luolasukellusryhmä kohtaa pahimman painajaisensa, kun kaksi ryhmän jäsentä hukkuu syvälle luolaan Norjassa. Kun norjalaisten ja englantilaisten johtama virallinen pelastusoperaatio perutaan, päättävät onnettomuudesta selvinneet sukeltajat kerätä oman ryhmän ja hakea ystäviensä ruumiit luolasta

4.71 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 23.9.2015 16:45

Katsottu: 6585 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.71 / 5 (17 ääntä)

TAKAISIN PINTAAN -teaser | Suomalainen luolasukellusryhmä kohtaa pahimman painajaisensa, kun kaksi ryhmän jäsentä hukkuu syvälle luolaan Norjassa. Kun norjalaisten ja englantilaisten johtama virallinen pelastusoperaatio perutaan, päättävät onnettomuudesta selvinneet sukeltajat kerätä oman ryhmän ja hakea ystäviensä ruumiit luolasta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-09-23 20:24:34

+208

<Sparksi>

Siitä ensimmäiset luettavat. On muuten ahdistavaa luettavaa: http://dynamic.hs.fi/2014/syvalla/

11

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
27.09.15 23:08

<Raik> Olen myös lukenut tuon Sparksin linkkaamn jutun ja ajattelin videon aikana että pitää etsiä linkki mutta ei tarvinnutkaan kun se oli tullut jo. Ei ole koskaan mitään lehtiartikkelia lukiessa kuumottanut niin paljoa kuin tuota juttua lukiessa. Kannattaa oikeasti lukea.

25.09.15 11:01

<cor> Jos jotain arvostan tässä meidän rujossa geeniperimässä on että meissä suomalaisissa on se tietty velvollisuuden tunne toisiamme kohtaan. "ei me vaan voida jättää niitä jätkiä sinne luolaan" Väitän että harvassa on ne rasialaiset jotka ajattelisivat eri tavalla samassa tilanteessa.

24.09.15 01:50

<Thaliquid> Ihmeellistä ajatella että kuinka saatanan kovia nuo äijät on kun pystyvät vielä hakemaan kaverinsa pois vaikka joutu jo niiden kuoleman siellä kokemaan! Ihmeellistä siis ku ite on niiiin kaukana noiden rohkeudesta ja ihmisyydestä!

24.09.15 01:44

<Tömpsy> ei ihan jokainen kyllä mitään elokuvaa tee, jos joku läheinen/ystävä kuolee? Hieno ele.. ja jos tuosta saavat rahaa, hyvä. Ne ystävät ei tuu ikinä takas.

23.09.15 20:24

<Sparksi> Siitä ensimmäiset luettavat. On muuten ahdistavaa luettavaa: http://dynamic.hs.fi/2014/syvalla/

11
23.09.15 20:07

<kaikkionmun> Dying is good for business. Näinhän tämä on ollut ajat ja iät. Sota ja kuolema tekee toisen osapuolen rikkaaksi, kuten tässä näemme myös.

23.09.15 17:44

<Perakartio> Tehdään rahaa toisten kuolemalla...

-9

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kati RAN - SUURIN

Kati RAN - SUURIN

4 068 katselukertaa

Hylätyt avaruussukkulat

Hylätyt avaruussukkulat

7 566 katselukertaa

Orvon merisaukkovauvan harjausta

Orvon merisaukkovauvan harjausta

5 609 katselukertaa

Orpokarhut takaisin metsään

Orpokarhut takaisin metsään

5 370 katselukertaa

Juna takaisin raiteilleen

Juna takaisin raiteilleen

5 876 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.