Quantcast

Takaa-ajo autobaanalla

Varastettu audi.

4.41 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 21.7.2017 14:08

Katsottu: 7050 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.41 / 5 (11 ääntä)

Takaa-ajo autobaanalla | Varastettu audi.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-07-21 20:07:38

+54194

<Peekele>

Basa_ Idioottimaista jahdata? Eikö olisi paljon idioottimaisempaa antaa kaikille selvä viesti siitä, että poliisi ei reagoi jos vaarannat liikenteen? Jos auto on varastettu niin tietenkään tekijää ei koskaan tultaisi saamaan kiinni. Jos poliisit vain antaisivat näiden tapausten olla ja kaahailla miten sattuu liikenteessä niin lopputulos aika kauhea sen sijaan, että joudutaan opettamaan kaikki sivulliset autokoulussa hiljentämään ja antamaan tietä jos näkee hätävilkut päällä missään ajoneuvossa. Joskus voisi olla hyvä saattaa ajatus loppuun asti.

38

Aika: 2017-07-21 16:36:15

+4984

<Finlandlion>

Ei jumalauta mikä idiootti

17

Aika: 2017-07-21 15:31:40

+11104

<SynkänOsastonAsukki>

Tämä 350 euron tähden, kuika köyhä saa olla?

9

Aika: 2017-07-22 12:55:45

+16460

<Wickerman>

Basa_ Kuvauksen perusteella auto on varastettu eli eipä kuule rekkarin muistaminen siinä vaiheessa auta mitään. Rekisterikilvet voi myös vaihtaa eli kaikki tällaiset kusipäät pitää saada heti kiinni koska todennäköisesti heitä ei muuten löydetä koskaan. Jos takaa-ajot halutaan välttää niin poliisilla pitäisi olla lupa pysäyttää karkulaiset voimakeinoin (lue: ampumalla) heti kun lähtevät karkuun. Onko se sitten parempi ratkaisu?

5

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.07.17 12:55

<Wickerman> Basa_ Kuvauksen perusteella auto on varastettu eli eipä kuule rekkarin muistaminen siinä vaiheessa auta mitään. Rekisterikilvet voi myös vaihtaa eli kaikki tällaiset kusipäät pitää saada heti kiinni koska todennäköisesti heitä ei muuten löydetä koskaan. Jos takaa-ajot halutaan välttää niin poliisilla pitäisi olla lupa pysäyttää karkulaiset voimakeinoin (lue: ampumalla) heti kun lähtevät karkuun. Onko se sitten parempi ratkaisu?

22.07.17 11:06

<Leksa87> Basa_ Tuo mainitsemasi "rekkari on tiedossa, haetaan ruuna kotoa" -kommentti kertoo että et ole rikosasioiden kanssa missään tekemisissä. Jos joku ajaa karkuun ja auton omistaja haetaan kuultavaksi, mutta hän kiistääkin ajon eikä tiedä kuka ajoi niin mitäs sitten tehdään?

22.07.17 10:14

<Calcifer-> Saksalaisittain Stohlern audi?

22.07.17 09:17

<peteman> audikuski....olis ny ollu ees bmw nii olis voinukki päästä kikee...

-16
21.07.17 22:06
21.07.17 20:07

<Peekele> Basa_ Idioottimaista jahdata? Eikö olisi paljon idioottimaisempaa antaa kaikille selvä viesti siitä, että poliisi ei reagoi jos vaarannat liikenteen? Jos auto on varastettu niin tietenkään tekijää ei koskaan tultaisi saamaan kiinni. Jos poliisit vain antaisivat näiden tapausten olla ja kaahailla miten sattuu liikenteessä niin lopputulos aika kauhea sen sijaan, että joudutaan opettamaan kaikki sivulliset autokoulussa hiljentämään ja antamaan tietä jos näkee hätävilkut päällä missään ajoneuvossa. Joskus voisi olla hyvä saattaa ajatus loppuun asti.

38
21.07.17 19:52

<Basa_> Oon aina miettinyt että on myös idioottimaista poliiseilta jahdata näitä tapauksia. Tajaa-ajettuna tulee ehkä otettua liikaa riskejä ja siten myös vaarantaa kaikki liikenteessä olevat. Eiköhän tässäkin tapauksessa rekkarit ole saatu jo takaa-ajon alussa.. Poliisin ensisijainen tehtävä on kuitenkin suojella kansalaisia eikä sakottaa/teljetä vankilaan.. Vaikka eihän mikään ole niin yksinkertaista tässä maailmassa

-71
21.07.17 17:44

<tuuhee> Valot sentään oli päällä, mutta ei ohjaamon puolella.

21.07.17 17:22

<groaar> Sen ymmärrän, että Suomessa jossa ei ole sakkokattoa ja milleen hulluudelle rajaa kun kyse on mamuilun rahoittamisesta.... mutta että Saksassa ja muuallea euroopassa ei ylinopeuden vuoksi kannata pakoon lähteä. Vähemmällä pääsee, kun selvittää ne juttunsa ja se on siinä sitte.

21.07.17 16:36

<Finlandlion> Ei jumalauta mikä idiootti

17
21.07.17 15:31

<SynkänOsastonAsukki> Tämä 350 euron tähden, kuika köyhä saa olla?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

An Englishman Plays Risk

An Englishman Plays Risk

1 848 katselukertaa

Audin takaa-ajo

Audin takaa-ajo

11 889 katselukertaa

Moskvitsh Elite

Moskvitsh Elite

5 064 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.