Quantcast

Tank attack in Jobar

Taistelu kuvamateriaalia Syyriasta ("Anna"+tekstitys englanniksi+HD)

0 / 5 (3 ääntä)

Julkaistu: 29.10.2013 12:30

Katsottu: 5556 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (3 ääntä)

Tank attack in Jobar | Taistelu kuvamateriaalia Syyriasta ("Anna"+tekstitys englanniksi+HD)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-10-29 17:06:50

+11258

<OldFoX>

Kyllä tuolla jalkaväkeä näytti vilisevän taloissa ja välillä meni tankin takanakin. olivat viereisesissä taloissa. lopussakin juoksee tien yli. Oonkii ihmetelly että hitto ampuuko ne noita taloja summa mutikassa mutta nehän ampuukii tähystäjän opastuksella, oishan se pitännyt tajuta. Mutta kyllä kuumottais ajaa tuota kuolemanpurkkia

7

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.11.13 14:41

<Pahkina> Tuo ei kyllä näytä enää nykyajan puuhalta tuo sotiminen. Luulishan sitä jo että alkais ihmiset olla sen verran sivistyneitä että pommittas vaan kerralla sotivat valtiot/maat kartalta ja sitte vois kaikki elää rauhassa; tai sitten Kim-Jong-Un maailmanvaltiaaksi.

30.10.13 23:54

<MacroNencer> Toivottavasti sai FSA kyytiä.

30.10.13 20:27

<Benanza> Eka mikä tuli mielee oli että "tohonku ajais jeepillä ja räjäyttäs ne c4 nii tulis 3 tankkia kerta laakilla". Onko tämä merkki että liikaa bf? :D

30.10.13 12:14

<MixuS> Miten nuo näyttää ihan radio-ohjattavilta pienoismalleilta 1.10 eteenpäin?

29.10.13 22:37

<VeikkoVälikäsi> Helppoa olisi nuokin tankit tuhota jos olisi kalustoa hommaan. Mitäs tuossa nyt tarvis tehdä muuta kuin savukranaatteja eteen ja taakse jolloin tähystäjät pois pelistä sitten telamiinat (tai ne olisi voinut laittaa jo edellispäivänäkin), termiittiä tankin päälle, rpg:tä savujen läpi taikka kasapanos etäohjauksella jne.

-3
29.10.13 19:53

<_Lore_> Islamistiterroristeille ihan oikein!

29.10.13 18:18

<labani> aw, eikö ne sitten ole terroristeja? Syyrian oppositio on niin hajanainen ja maassa taistelee monia ryhmittymiä ja suurin joukko taitaa olla islamistiterroristit, joilla on suora yhteys terroristijärjestö al-qaidaan. Heitä ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua miksikään vapaustaistelijoiksi. Syyrian pohjoisosissa katkotaan ihmisiltä kauloja ja syyksi riittää, että et kannata ääri-islamisteja tai, että olet lääkäri, joka haluaa auttaa kaikkia.

29.10.13 18:09

<IDmad> Vähän kyllä vaatii munaa ajaa tankilla tommosessa ahtaassa kaupunkiympäristössä ku se ei vaadi ku sen 3-4 sekuntia tähtäysaikaa viholliselle ni rpg on jo tulossa kohti. Varsinkin ku näkyvyys tollasista ei varmaan mikään kauheen hyvä ole.

29.10.13 17:34

<Curiba> Battlefield 2014: The Real Life

-1
29.10.13 17:06

<OldFoX> Kyllä tuolla jalkaväkeä näytti vilisevän taloissa ja välillä meni tankin takanakin. olivat viereisesissä taloissa. lopussakin juoksee tien yli. Oonkii ihmetelly että hitto ampuuko ne noita taloja summa mutikassa mutta nehän ampuukii tähystäjän opastuksella, oishan se pitännyt tajuta. Mutta kyllä kuumottais ajaa tuota kuolemanpurkkia

29.10.13 16:12

<Mastersaimon> Mokkula kattelee noita clippejä musat päällä eikä lue textejä.

29.10.13 15:23

<avv> Ryssien uutisissa kapinallisia kutsutaan roistoiksi ja terroristeiksi

29.10.13 14:42

<tappajafin> Mokkula^ "target coordinates come from the infantry fighting inside"

29.10.13 14:34

<JuumoK> On kyllä melekosen riskialtista touhua lähtee 3:lla tankilla ajamaan keskelle keskustaa. Vaatii kyllä munaa tai tyhmyyttä todella paljon. Luulis että jalkaväkeä olis tuossa touhussa mukana noita tankkeja suojaamassa. Tiedä sitten että oliko.

29.10.13 12:58

<sloukka> alkaa menemänä aika realistiseksi

29.10.13 12:49

<Zors> tehokasta :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.