Quantcast

Tanskan Cup finaali

kylmät väreet! football is nothing without the fans !

1.87 / 5 (23 ääntä)

Julkaistu: 27.5.2017 12:18

Katsottu: 5303 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

1.87 / 5 (23 ääntä)

Tanskan Cup finaali | kylmät väreet! football is nothing without the fans !

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-27 15:19:38

+21734

<pexiva>

Sääli vain että tietyt tahot yrittävät ujuttaa niitä jalkapallofanituksen varjopuolia myös kotimaisen jääkiekkofanituksen puolelle. Tosin SM-liigan tilannetta on hieman helpottanut se että eräs joukkue faneineen poistui sieltä muihin ympyröihin.

15

Aika: 2017-05-27 14:09:05

+4859

<Paskamajuri>

Joko aloitetaan kendo vs potkupallo?

5

Aika: 2017-05-29 09:11:37

+413

<jonetus92>

Itse todistin kun HJK:n runkkarit alkoivat baarin terassilla heittelemään terassituoleja ja kun baarimikko sanoi että vähän vois rauhoittua, niin löivät tuopilla naamaan baarimikkoa. Naaman toinen puoli viiltoja täynnä ja ihme että silmä selvisi. Perkele kun pistää vituttamaan nämä "fanit".

5

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.05.17 09:11

<jonetus92> Itse todistin kun HJK:n runkkarit alkoivat baarin terassilla heittelemään terassituoleja ja kun baarimikko sanoi että vähän vois rauhoittua, niin löivät tuopilla naamaan baarimikkoa. Naaman toinen puoli viiltoja täynnä ja ihme että silmä selvisi. Perkele kun pistää vituttamaan nämä "fanit".

28.05.17 20:59

<pexiva> Finlandlion En minä Jokereita vihaa. Halveksuin vain pientä osaa tuon joukkueen kannattajista. En ole kenenkään muun joukkueen kannattajissa nähnyt yhtä paljon hölmöilyä ja ylilyöntejä kuin tuossa porukassa. Ja en leimaa kaikkia Jokeri kannattajia, vain tuon porukan joka on halunnut tuoda negatiivista "jalkapallokulttuuria" jääkiekkokannatukseen. Ja kyllä, minusta on hienoa että siellä on suomalainen jengi mukana.(Kirvesrinta)

28.05.17 14:10

<Finlandlion> pexiva Aika väsynyttä jo toi Jokeri-viha. Eikö se oo vaan hienoa, että siellä on suomalainen jengi? (Hurrikaanisydän)

-7
27.05.17 15:19

<pexiva> Sääli vain että tietyt tahot yrittävät ujuttaa niitä jalkapallofanituksen varjopuolia myös kotimaisen jääkiekkofanituksen puolelle. Tosin SM-liigan tilannetta on hieman helpottanut se että eräs joukkue faneineen poistui sieltä muihin ympyröihin.

15
27.05.17 15:16

<pexiva> Joukkohurmos on kyllä jännä asia. Oli sitten kyse urheilufanituksesta, uskonnollisesta- tai poliittisesta ( esim.Nürnbergin puoluepäivät) joukkohurmoksesta, kaikkia yhdistää se että valtavan ihmismassan keskellä ihminen saadaan uskomaan ja tekemään asioita joita ei välttämättä yksilönä tekisi ilman ryhmäpainetta. Jääkiekon arvokisoissa on vielä ilo todeta että eri maiden fanit voivat keskenään istua katsomoissa ihan sulassa sovussa, ilman että heidät pitää karsinoida eri vartioiduille osastoille, toisin kuin jalkapallossa.

27.05.17 14:09

<Paskamajuri> Joko aloitetaan kendo vs potkupallo?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Land of Mine

Land of Mine

4 158 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.