Quantcast
Tuntematon

The Bartender Hates You

tuttu fiilis?

4.69 / 5 (41 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 18.11.2011 07:05

Katsottu: 10365 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

4.69 / 5 (41 ääntä)

The Bartender Hates You | tuttu fiilis?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2011-11-18 16:29:23

+2129

<Gigaja>

baarimikot kertoo sitten että minkä perusteella välillä valitsette asiakkaanne, vaikka seisois välillä nenän edessä joku 5-10 min rahat valmiina kourassa ostamassa yhtä kaljaa ni ei saatana saa minkäännäköstä palvelua ja oikeen varmistaa ettei ois mitenkään ärsyttävä? :D

10

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.11.11 15:35

<pakseli> Äläkä koskaan ammu baarimikkoa, se tekee sen kyllä itse kun pääsee puoliviideltä töistä kotiin.

22.11.11 15:34

<pakseli> Jos asiakkaita valitaan sinun molemmilta puoliltasi niin tarjoilija oletettavasti luulee muka pysyvänsä kärryillä siitä kuka tiskille tuli ja milloin tai sitten sinussa tai käytöksessäsi on jotain mikä viivytyksen aiheuttaa. Kaikkia ei voi palvella ajoissa toisen minuutti on toisen "vittu ollu tässä jo 17minuuttii", TapTT systeemi on vähiten ulinaa aiheuttava vaikkei sitä puoletkaan tajua kun kotoa asti on vaan jonotettu sitä juomaa. Tiedän tunteen itsekin tiskillä joskus jopa koko illan odottaneena että sais vihdoin sen oluensa ;)

21.11.11 23:04

<DaLaDa> <Pfft> Katsokaa baarimikkoa lempeästi silmiin ( varsinkin jos nainen ) ja olkaa virallisen näköisiä, toimii aina ja ne loput känniset liisat ja laurit ignoretaan hetkeksi puhtaasti teitä varten <-- Nimeni on Lauri ja loukkaannuin kommentistasi!

19.11.11 05:44

<Laxxthehax> Duunikaveri teki kerran noin kans :D:D:D

18.11.11 23:22

<TapTT> Jos tiski on täynnä niin siinä on kyllä aina jokin järjestys vasemmalta oikealle, paitsi joskus jos on onnekas niin saa heti kalian jos menee oikealle paikalle. Mutta kyllähän se välillä vituttaa kun 15 minuuttia seisoskelee siinä.

18.11.11 18:35

<PenZon> Nää on mahtavia.

18.11.11 18:29

<Pfft> katsokaa baarimikkoa lempeästi silmiin ( varsinkin jos nainen ) ja olkaa virallisen näköisiä, toimii aina ja ne loput känniset liisat ja laurit ignoretaan hetkeksi puhtaasti teitä varten

18.11.11 16:29

<Gigaja> baarimikot kertoo sitten että minkä perusteella välillä valitsette asiakkaanne, vaikka seisois välillä nenän edessä joku 5-10 min rahat valmiina kourassa ostamassa yhtä kaljaa ni ei saatana saa minkäännäköstä palvelua ja oikeen varmistaa ettei ois mitenkään ärsyttävä? :D

10
18.11.11 16:02

<Kraam> Nää Bartender hates you -pätkät on baarityöläisen näkökulmasta niin totta... :D

18.11.11 12:42

<vwh> ammattivalinta kysymys

18.11.11 12:07

<Jaappo> Baarissa töissä olleena i know the feeling

18.11.11 07:30

<kotkakotka> chuck testa.

18.11.11 07:19

<Sleijeri> Nope.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ruohonleikkuu

Ruohonleikkuu

6 615 katselukertaa

Rat Race - Bartender

Rat Race - Bartender

7 043 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.