Quantcast
AkQ

The Choice is Ours (2016) Official Full Version

Motivaatiovideo - kertoo miten koko ihmiskunta on orjuutettu rahan alle, millasia vaihtoehtoja olis, miten teknologia voisi auttaa. Me ihmiset ollaan niin tyhmää ja tapoihin juuttuneita elukoita, että tulevaisuuden katseleminen objektiivisin silmin on täysin mahdotonta ilman, että ottaisi jotain rippeitä menneisyydestä mukaan. Millainen olisi maailman ilman rahaa ja/tai mitään tämän hetken meitä orjuuttavia tai mentaalisesti muovaavia tahoja. Mikäli tämänkaltaiset aiheet kiinnostaa niin tästä puoltoista tuntia tiukkaa tavaraa.

4.67 / 5 (38 ääntä)

Julkaistu: 26.1.2016 13:58

Katsottu: 5290 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.67 / 5 (38 ääntä)

The Choice is Ours (2016) Official Full Version | Motivaatiovideo - kertoo miten koko ihmiskunta on orjuutettu rahan alle, millasia vaihtoehtoja olis, miten teknologia voisi auttaa. Me ihmiset ollaan niin tyhmää ja tapoihin juuttuneita elukoita, että tulevaisuuden katseleminen objektiivisin silmin on täysin mahdotonta ilman, että ottaisi jotain rippeitä menneisyydestä mukaan. Millainen olisi maailman ilman rahaa ja/tai mitään tämän hetken meitä orjuuttavia tai mentaalisesti muovaavia tahoja. Mikäli tämänkaltaiset aiheet kiinnostaa niin tästä puoltoista tuntia tiukkaa tavaraa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-26 14:21:56

+7525

<Raastaja>

Resurssipohjaista taloutta kehiin!

17

Aika: 2016-01-26 15:06:09

+7162

<Jallikka>

Ihmiset katsovat tämän, kertovat siitä kaverille, kaveri pitää foliohattuna joten kaikki pitävät suunsa kiinni koska pelkäävät leimautuvansa salaliittoteoriafoliohatuksi ja siinäpä se sitten sanoma meni hukkaan. Harmi homma.

10

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.01.16 22:12

<sikamaster> @testis Kuinka pihalla oot kun luulet että puolison voi "omistaa" nykyisessäkään tilanteessa? Jos poistetaan kaikki stressi niin suhteidenkin hoitamiseen on enemmän aikaa. Sitten täytyy vaan löytää ihminen joka jakaa samat arvot. Miksi ei toimisi?

28.01.16 07:08

<Omenaripuli> Aikanaan oli hahmo kuka halusi vapauttaa kansansa pankkien ikeen alta. Sotahan siitä tuli.

27.01.16 19:48

<AkQ> Rikollisuus perustuu lähes täysin omaisuuden tavoitteluun taikka yhteiskunnan asettamaan paineeseen. Kumpikin jäisi kokonaan pois Venus Projektissa, jolloin rikollisuus vähenisi niin pieneksi että salamanisku on todennäköisempää kuin rikoksen kohteena oleminen. Okei, sekopäitä riittää aina, mutta niitäkin olisi vähemmän sillä useimmat sekopäät tulevat sekopäiksi juurikin yhteiskunnan ja yhteisön paineen takia. Jäljelle jääneet geenivirheet voidaan sitten joko yrittää parantaa tai sijoittaa niin ettei ne voi vahingoittaa muita ihmisiä.

27.01.16 18:36

<ZiRB> Tuossa kaavassa olisi mahdollisuus oppia mitä tahansa ja mikään ei olisi PAKKO. Itse ainakin muistaa, että kaikki mikä nuorena oli pakollista, oli myös sitä kaikista ärsyttävintä. Se söi motivaatiota. Loppujen lopuksi kuitenkin kaiken teit, joko sosiaalisen paineen takia tai vaaditun akateemisen suoriutumisen pelotteella. Anteeksi taas kommenttiosioon floodaaminen. :/

27.01.16 18:28

<ZiRB> Monen lapsen suusta kuullut juuri tämän tärkeän kysymyksen="Miksi mun pitää oppia tällaista, kun minua ei yhtään kiinnosta tämä asia? Haluisin vaan tutustua asiaan x." ja toinen esimerkki kaverin lapsen suusta "Koulussa sanottiin että jumala loi maailman ja häneen tulee uskoa. Onko mun pakko uskoa Jumalaan, jos mä en haluu. Mä haluun uskoa vaan (jokin lelu, mitä en muista)." ja itku kurkussa tätä kysyi tosissaan. Kuinka kankeaa koulu voikaan olla.

27.01.16 18:23

<ZiRB> Toisin sanoen, ei tule koskaan onnistumaan. Ihminen tuhoaa itse itsensä ennen sitä.

-1
27.01.16 18:19

<ZiRB> Noin suuri lukema mahdollistaisi juuri sen, että jokainen voisi jahdata sitä unelmaa mitä haluaa. Voit vielä kaiken lisäksi vaihtaa mielenkiintoasi vain mielenjohteesta. Nykyisessä maailmassa se tietäisi sitä että hakeudut uudelle alalle, opiskelet sen ja et siltikään pääse välttämättä touhuumaan sen asian parissa. Mitä taas tällaiseen siirtyminen olisi työlästä, koska nykyinen ajattelutapa tulisi kitkeä ihmisistä ulos.

27.01.16 18:19

<ZiRB> Koulutus ja sen asettamat hyväksytyn suorituksen rajat juuri tuhoavat uusien innokkaiden ihmisten toiveet omasta tulevaisuudesta. "Aijaa... en oo tarpeeksi pätevä ni täytyy tehdä jotain muuta, joka ei kiinnosta, mutta jotenkin mun on elettävä." Se, että sulle aletaan selvittämään miten asiat on ja et pysty kyseenalaistamaan tätä, koska sinulla ei ole tietoa asiasta ja koska johonkin on niin kirjoitettu että kaikkien pitää tämä tietää. Tässä pääsenkin seppä101 kommenttiisi. Aikaisemmissa Venus Projektin videoissa on, toki arvioitu, että maailma kestäisi oikealla järjestelyllä 17mrd ihmistä.

27.01.16 18:18

<ZiRB> testis Jos naapurilla on jokin tavara ja haluat samanlaisen, niin tuolla marssit vain hakemaan tämän tavaran. Se että ihmiset tykkää omistaa on nimenomaan luotua harhaa. Materiaalinen maailma. Sinun TÄYTYY tehdä töitä, jotta saat tämän. Jos haluat paremman kuin naapurilla, niin tee enemmän töitä. Sekä mitä älylliseen ponnisteluihin tulee, niin kyllä minua ainakin lapsena kiinnosti miten ja mistä maailma koostuu, mitä avaruudessa on. Ikä kun karttui, niin tajusi että minun pitää olla koulutuksellisesti hyväksytty tutkimaan näitä asioita. Se ei riitä että olen kiinnostunut asiasta.

27.01.16 12:59

<Thaliquid> testisKuinka hyvin demokratia toimii sun mielestä tällä hetkellä?

27.01.16 11:06

<seppä101> Vaikka saataisiin kaikki ongelmat videolla hoidettua niin silti ongelmaksi jää ihmisten liian suuri populaatio.

-2
26.01.16 22:34

<arnold90> Dokumentissa väitettiin seksuaalisuuden ja kilpailullisuuden ihmisessä olevan opittua. Vei uskottavuutta, muuten ihan hyviä pointteja

-4
26.01.16 17:48

<PenZon> Alkaa olla vihonviimeinen aika että uuskapitalismin imperiumit romahtavat. Meno ja seuraukset alkavat saada liian suuret mittasuhteet jättääkseen jälkeensä planeetan jolla ihmiset voisivat selviytyä hengissä.

26.01.16 17:10

<Jannerix> Pankit demokraattisen järjestelmän alle. Ja yksityiset pankit lakkautetaan. iisipiisi

26.01.16 16:17

<villedille> Kapitalismi on vitun jeba

-1
26.01.16 15:06

<Jallikka> Ihmiset katsovat tämän, kertovat siitä kaverille, kaveri pitää foliohattuna joten kaikki pitävät suunsa kiinni koska pelkäävät leimautuvansa salaliittoteoriafoliohatuksi ja siinäpä se sitten sanoma meni hukkaan. Harmi homma.

10
26.01.16 14:21

<Raastaja> Resurssipohjaista taloutta kehiin!

17

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Fatboy Slim - Weapon of Choice

Fatboy Slim - Weapon of Choice

5 887 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.