Quantcast

The Ferrari 330 P4

0 / 5 (0 ääntä)

Julkaistu: 13.8.2014 15:13

Katsottu: 3893 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

0 / 5 (0 ääntä)

The Ferrari 330 P4

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.08.14 23:10

<Kirka> Kuinka saa hyvällä musiikilla tehtyä tästäkin niin helkkarin hyvän tarinan.

14.08.14 14:10

<Benanza> Ei todellakaan oo kauneimpia ainekaan mun mielestä. Lambon aventador on sen sijaan varmaan yks kauneimmista ikinä. Mut ton ferrarin äänet on kyllä petrolhead pornoo ku olla ja voi.

14.08.14 09:58

<^PKN^> Tässä pari auton speksiä ja HINTA http://www.topcarrating.com/1967-ferrari-330-p4.php

13.08.14 19:57

<Ankeus> OSA4: Ihan sama, olenko Helsingissä, Kouvolassa tai Turussa. Istun autossani ja ajattelen: "Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän.". Se on nöyryytys jo itsessään "päästä" ajamaan tätä "autoa", sekä kanssaihmisissä myötähäpeää herättävää. Se tosin lisää ajokokemukseen. Ihan, kuin kaikki salaa nauraisivat sinulle. Istut tässä autossa ikäänkuin perisit jokaisen autolla ajaneen häpeän ja raivon. Tämä auto ei ole auto. Tämä on patonki renkailla. Tämä... on... Cirtoén.

-3
13.08.14 19:54

<Ankeus> OSA 3: Aika, jolla tämä auto rakennettiin, on aikaa, jolla kaikki rakennetaan robotein. Sinulla oli insinöörejä ja tekniikkoja suunnittelemassa ohjelmat roboteille. Näet kolhut ja naarmut, jotka näkyvät juuri tehtaastsa tulleessa autossa, voidaan luokitella melkeinpä taiteeksi. Se on myös läjä paskaa, joka ei pääse mäkeä ylös. Jos aiot suunnitella manuaalivaihteisen auton tämä on täysin päinvastainen, mitä toivot sydemäsi kyllyydestä. Aina kun istuudun yhteen näistä "autoista", ajattelen ihmisiä, jotka ovat yhtä tyhmiä ja hankkivat kyseisen auton

-1
13.08.14 19:54

<Ankeus> OSA 2: Se on myös, väittämättä vastaan, yksi kauheimman näköisimmistä autoista, mitä on ikinä tehty. Tämä on vain yksi monista Citroéneistä. Tämä auto valmistettiin ikään kuin vastaiskuna VolksWagen Golfiin, joka pärjäsi aikaansa hyvin. Katuajossa Citroén ei kuitenkaan pärjännyt vaan hyytyi valoihin. Kaipa sen ymmärtää, jos on hajua, mikä Citroén on ja mitä se oli aikasemmassa vaiheessaan ja keitä vastaan he olivat. Pelkkä se saamattomuus, millä kyseinen "auto" on saatu aikaiseksi, on erittäin poikkeuksellista.

-2
13.08.14 19:54

<Ankeus> PITKÄ TEKSTI LUVASSA!! OSA 1: Yksi asia, mitä ihmiset kysyvät minulta, kun ajan sitä... he tyypillisesti kysyvät "miltä se tuntuu ajaa". Verrattuna muihin autoihin. Tämä auto, on auto, johon kasikki voivat istuuntua ja hyytyä risteykseen. Tämä auto ei yksinkertaisesti toimi. Se on jatkuvasti paskana ja ilmoittaa, että jotain on vialla, kun kaikki onkin hyvin. Se kertoo "mitäs ostit paskan auton". Sinun pitää muuttaa ajatusmalliasi, tyyliä miten käyttäydyt ja miten ajat. Sinä vain ajat sitä ja sanot itseksesi: "PERKELE!". Tämä "auto" on, kuin kaikki muutkin saman valmistajan autot.

-2
13.08.14 18:19

<sipulikassi> Juhlamokkamainoksen taustamusiikki tähän

13.08.14 17:10

<rajumatafaka> no jo on mylly

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Seppo Kopra VS Ferrari

Seppo Kopra VS Ferrari

5 050 katselukertaa

The Ferrari F1 Quiz

The Ferrari F1 Quiz

5 505 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.