Quantcast
Tuntematon

The Frontier Is Everywhere

4.53 / 5 (20 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 22.11.2011 13:55

Katsottu: 6391 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.53 / 5 (20 ääntä)

The Frontier Is Everywhere

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2011-11-22 17:10:19

+4883

<TapTT>

Ai tää oli sagan seriesiä. Mahtavaa. @Hahaa, ei tuollaisia ns. normaaleja ihmisiä mihinkään tarvitse kitkeä, eikä voisikaan. Ihminen on laumaeläin ja tulee aina olemaan. Siinä, että kuuntelee musiikkia, jota tuottaa ryhmä, joka tekee sitä edes jokseenkin intohimoisesti ja saa siitä tarpeeksi irti itselleen, se on aina oikein. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Mielestäni kaiken voi tiivistää siten, että lakkaa huolehtimasta kaikesta mitä muut tekee ja keskittyy siihen mitä itse tekee, se riittää. Miettikää nyt jotain uskontoja ja ideologioita. Mitä järkeä on olla niin kapeakatseinen

6

Aika: 2011-11-22 17:10:24

+4883

<TapTT>

Ja itsekeskeinen, että luulee itse paremmin tietävänsä mistä kaikessa on kyse. Ja jos tämä "itsestäänselvä" asia ei mene muille perille, niin käytetään miekkaa, ydinpommia, tai terroria. Se on maailman syöpä ja mistä kaikki huonot asiat lähtee liikkeelle.

6

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.12.11 16:11

<Cremaster> paljo kohtauksia elokuvasta baraka (1992)

23.11.11 03:27

<Nuggumatti> pitää luopua jostakin saavuttaakseen jotakin...

23.11.11 01:21

<damuss> Antoi uskoa ihmiskuntaan. Hyvä saa aikaan lisää hyvää.

22.11.11 22:45

<swagmaster_94> tää on ihan totta, yhteiskunta kehittyy ihan älyttömällä vauhdilla koko ajan, kun katsoo parisataa vuotta taaksepäin olimme idiootteja. ainoa mikä on alkuajoilta säilynyt on väkivalta ja ahneus. en usko että se koskaan hioutuu pois

22.11.11 22:37

<Hahaa> Joo hei sori jos joku otti ton mun kirjotelman provona :D Ei ois ehkä noin suorasti pitänyt kirjoittaa. Tarkoitin kuitenkin sitä, että nyky ihmiskunta on aika pas*aa näin yleisisti ottaen. Niin tyhmiä ongelmia, jotka johtuvat vaan ja ainoastaan meidän omasta idioottimaisuudesta, vallanhimosta ja materialismista :)

22.11.11 21:59

<azgaa> hahaa, jollei joku tee niitä paska hommia niin noi keksinnöt ei toteudu isolla kaavalla, aina on ollut ne ketkä tekevät paska hommat ihan ensimmäisten ihmisten kehittyessä

22.11.11 21:09

<morshu1> harmi että nasa ei enää tee lentoja.

22.11.11 21:00

<amissimo> anteeksi mutta tissit

22.11.11 17:10

<TapTT> Ja itsekeskeinen, että luulee itse paremmin tietävänsä mistä kaikessa on kyse. Ja jos tämä "itsestäänselvä" asia ei mene muille perille, niin käytetään miekkaa, ydinpommia, tai terroria. Se on maailman syöpä ja mistä kaikki huonot asiat lähtee liikkeelle.

22.11.11 17:10

<TapTT> Ai tää oli sagan seriesiä. Mahtavaa. @Hahaa, ei tuollaisia ns. normaaleja ihmisiä mihinkään tarvitse kitkeä, eikä voisikaan. Ihminen on laumaeläin ja tulee aina olemaan. Siinä, että kuuntelee musiikkia, jota tuottaa ryhmä, joka tekee sitä edes jokseenkin intohimoisesti ja saa siitä tarpeeksi irti itselleen, se on aina oikein. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Mielestäni kaiken voi tiivistää siten, että lakkaa huolehtimasta kaikesta mitä muut tekee ja keskittyy siihen mitä itse tekee, se riittää. Miettikää nyt jotain uskontoja ja ideologioita. Mitä järkeä on olla niin kapeakatseinen

22.11.11 15:34

<vikkeh> PenZon, jep.

22.11.11 15:13

<oicair> katoin koko sarjan, laikkasin ja tilasin channelin... pidän

22.11.11 15:07

<PenZon> Toivon kuolemattomutta ainoastaan jotta pääsisin näkemään sen.

22.11.11 15:05

<Benanza> Hahaa, eiköhän ihan joka ikinen tee jotain mullistavaa elämänsä aikan. Mullistus ei välttämättä oo vaa maan, maanosan, tai koko planeetan kattava. Joskus pien mullistus on just se mitä tarvii. Ei kaikki välttämättä haluu olla mitää Gandhei, martin luther kingei tai hitlereit. :)

22.11.11 14:26

<Hahaa> Ihmiskunnalta tulee kulumaan vielä tuhansia vuosia, ennenkuin jonne-onnela-pinnalliset-paskaihmiset saadaan kitkettyä maapallolta kettuun. Ennen sitä sama paska tulee jatkumaan. Synnytään, kuunnellaan JVG:tä, juodaan, inistään lamoista, mamuista, käydään paskassa duunissa jäädään eläkkeelle ja kuollaan. Vain promillen tuhannesosa saa elinaikanaan jotain mullistavaa aikaiseksi.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Fallout: The Frontier

Fallout: The Frontier

3 746 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.