Quantcast

The Norden - Nordic Prisons

James Conway, retired Superintendent from Attica Correctional Facility in New York, visits four Nordic Prisons. English subtitles. Host: Joakim Rundt.

4.57 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 27.11.2014 12:15

Katsottu: 4736 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.57 / 5 (7 ääntä)

The Norden - Nordic Prisons | James Conway, retired Superintendent from Attica Correctional Facility in New York, visits four Nordic Prisons. English subtitles. Host: Joakim Rundt.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-11-27 13:39:33

+8855

<Modiglian>

Hyvä pätkä. Ihan mielenkiintosta verrata tuon amerikkalaisen ajatuksia noita vankiloita vasten. Täytyy kyllä itse sanoa, että jos rangaistuksen lopullinen tavoite on rikollisien totaalinen poistaminen yhteiskunnasta jopa tappamalla on jenkkimalli aivan toimiva koska mitä väliä? Sensijaan jos halutaan että rikollinen palaa yhteiskuntaan ja toimii sen normaalina jäsenenä uusimatta rikostaan koskaan ei minun nähdäkseni ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin kuntouttaa hänet sitä varten, jolloin pohjoismainen tyyli on vähintääkin minimi tapa suhtautua rikollisiin.

10

Aika: 2014-11-27 13:49:24

+10959

<Remedica>

Mielestäni käytännössä pohjoismaisten vankiloiden idea on paljon toimivampi kuin esim. jenkeissä, missä viedään kaikki oikeudet, alistetaan ja tehdään elämästä helvettiä. Se ainoastaan saa vangit laittamaan vastaan auktoriteettejä, jonka takia joutuu pelkämään jopa jotain helvetin pippuria silmissä :D Tottakai mielestäni rangaistukset pitäisi olla kovia, mutta pitää myös miettiä onko jenkkien vankiloissa mitään järkeä. Siellä kuitenkin palaamis prosentti on vähän korkeampi kuin pohjoismaissa koska siellä ei valmistella lähes mitenkään paluuta siviiliin.

8

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.12.14 12:10

<TangentialFlea> Tuntuu, että murikalaisilla ei ole vankiloiden pointtina edes se rankaisu, vaan enemmänkin kosto. En sitte tiiä.

29.11.14 18:29

<Näsäx> ainoat lyhyet tuomiot on raiskaajilla ja pedofiileillä

27.11.14 13:50

<Remedica> Pitää kyllä tottakai miettiä sitäkin että kuinka helposti ihmisellä tekee mieli palata näihin pohjoismaisii vankiloihin joissa olot ovat melko helpot. Mutta yleensä nekin jotka haluavat takaisin vankilaan eivät tee vakavia rikoksia.

27.11.14 13:49

<Remedica> Mielestäni käytännössä pohjoismaisten vankiloiden idea on paljon toimivampi kuin esim. jenkeissä, missä viedään kaikki oikeudet, alistetaan ja tehdään elämästä helvettiä. Se ainoastaan saa vangit laittamaan vastaan auktoriteettejä, jonka takia joutuu pelkämään jopa jotain helvetin pippuria silmissä :D Tottakai mielestäni rangaistukset pitäisi olla kovia, mutta pitää myös miettiä onko jenkkien vankiloissa mitään järkeä. Siellä kuitenkin palaamis prosentti on vähän korkeampi kuin pohjoismaissa koska siellä ei valmistella lähes mitenkään paluuta siviiliin.

27.11.14 13:39

<Modiglian> Hyvä pätkä. Ihan mielenkiintosta verrata tuon amerikkalaisen ajatuksia noita vankiloita vasten. Täytyy kyllä itse sanoa, että jos rangaistuksen lopullinen tavoite on rikollisien totaalinen poistaminen yhteiskunnasta jopa tappamalla on jenkkimalli aivan toimiva koska mitä väliä? Sensijaan jos halutaan että rikollinen palaa yhteiskuntaan ja toimii sen normaalina jäsenenä uusimatta rikostaan koskaan ei minun nähdäkseni ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin kuntouttaa hänet sitä varten, jolloin pohjoismainen tyyli on vähintääkin minimi tapa suhtautua rikollisiin.

10

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

The Norden - Police

The Norden - Police

3 802 katselukertaa

Uusi dokkari tulossa

Uusi dokkari tulossa

6 634 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.