Quantcast

This is why you never let anyone remotely access your computer

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 13.8.2018 13:41

Katsottu: 4682 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

This is why you never let anyone remotely access your computer

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.08.18 10:14

<erhu> @Per-Einar : no just siks... perkele - vitkastelevat 10 päivää ongelman kanssa, jonka ite ratkaisee <5min (jopa ihan yritysten kehitys/IT puolen toiminnoissa) - mutta kun on halpaa. Joskus on toiminut seikka jossa olen kävellyt johtoon ja sanonut suoraan: "kyllä sitä paskaakin saa halvalla, mutta onko se just se mitä halutaan?!"... aina se ei vaan mene läpi :(

30.08.18 10:12

<erhu> @Lecimx : No tapoja on monia... yhteyksiä voi proxyttää ja kiertää vaikka miten. Joten esim. ihan suora mainos "Due to several reports we recommend you to avoid any IT/technical support from India (or Indian person, lol racist)." :D

14.08.18 22:09

<Per-Einar> Kysymys kuuluukin, että miksi vatussa kaikki firmat ulkoistaa IT tuen Intiaan? Miksi? Onko se vaan rahan takia, että on pirun halpaa?

14.08.18 19:09

<Lecimx> erhu Etähallinta ohjelmissa useissa on jo esto että intiasta ei voi ottaa yhteyttä suoraan joten nämä kiertää sen niin että neuvoo "asiakasta" avaamaan yhteyden joten esto ei toimi. Ja nämä ilmottaa paljon intian viranomasille ja pankeille ja näille huijatuille näistä kun nää kattelee ku nää tekee näitä huijauksia. Varastavat huijarien koneilta tiedostoja joista löytävät "asiakkaiden" pankkitietoja ja niiden perusteella ilmottavat ihmisille ja pankeille näistä. Tätä tehdään nykyään paljon että hakkerit hakkeroi näitten huijarien koneet ja varastaa tiedot ja tuhoaa koneet.

14.08.18 12:14

<erhu> Teamviewer (tai muutkin etähallintapalvelun tarjoajat) vois tehdä yhteistyötä näiden kanssa. Selvittää missä client on ja raportoida paikalliselle poliisille. :)

14.08.18 00:18

<JEEhova> Tää on kova äijä

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.