Quantcast

Top 10 Dumbest things Flat Earthers Have Said!

2.43 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 7.7.2019 13:40

Katsottu: 3883 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.43 / 5 (13 ääntä)

Top 10 Dumbest things Flat Earthers Have Said!

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-07-08 23:34:32

+24333

<Lecimx>

Pagan Altar Oli oikeen pakko tulla kattomaan onko rasian flättärit jo tullu inisemään ja kukas muukaan se täällä pätee kun rasian päivystävä flättäri. :D

6

Aika: 2019-07-08 23:35:12

+24333

<Lecimx>

DeWorD Niinhän sitä vois luulla juu mutta jotkut ihmiset on vaan astetta tyhmempiä.

5

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.07.19 21:29

<Lecimx> Pagan Altar Niin juurikin sellasia ne flättärien todisteet on. Esim tuosta pan amin lennosta on iha video dokumentti tehty jo sillon kun se lennettiin. Otappa ihan google kätees ja katto.

16.07.19 13:20

<Pagan Altar> Lecimx Mitä sinä vain jätit tähän? Tuonko pitäisi jotain todistaa? Yritä edes.. Pelkkä uutinen vailla yhtään todistetta. Taas päästiin tähän että ainut todiste jostain on että näin joku minulle sanoi osastoon

-2
16.07.19 01:42
16.07.19 01:40

<Lecimx> Pagan Altar https://edition.cnn.com/travel/article/speed-record-circumnavigate-intl-scli/index.html jätän tän vaan tähän. Bonuksena voin jättää myös tämän https://edition.cnn.com/travel/article/pole-to-pole-pan-am-flight-50/index.html että koittasit nyt edes oikeesti. Että flättärit on sitten tyhmiä ihmisiä.

11.07.19 14:52

<Pagan Altar> TimLizard Ideana hyvä mutta ei mikään uusi juttu. viimevuonnahan oli tämä pole to pole lento jonka oli tarkoitus todistaa maan pyöreys. Tosin matkalle ei saanut ottaa mitään tallennusvälineitä eikä mitään mittauslaitteita :D.Matkan hintahan oli 10000 dollaria ja maksettiin etukäteen,noh monihan maksoi ja menetti rahansa,koska moista lentoa ei ikinä tullutkaan :DD. Jälleen laittaa miettimään miksiköhän tämäkin hanke kariutui.

-7
11.07.19 13:31

<TimLizard> Hyvä joukkorahoitus ideahan olisi tehdä etelämantereen ympäri kierto tutkimusmatka laivalla. FE-kartan mukaan matkan pitäisi olla saatanallisen pitkä. Ottaa rahoituksen tämän oletetun FE-kartan pituuden mukaan ja live-striimaa mannerta laivan oikealla puolella koko matkan ajan ja lopuksi taskuttaa matkasta ylijäävät rahat, koska matka olikin vain murto osa oletetusta FE-kartan matkasta.

10.07.19 12:42

<Moe Szyslak> Joku saisi järjestää joukkorahoituksen tms. kautta jollekin flat earth-järjestön edustajalle paikan avaruusturistina. Jokohan sitten uskoisivat? Jotenkin vaan tuntuu, että tuskin vielä sittenkään...

09.07.19 21:40

<Lecimx> Pagan Altar Ei. Minua ei kiinnosta FE millään tavalla. Minua kiinostaa se että jos joku vitun talipallo on oikeesti uskomassa tälläseen syöpäseen paskaan ja jos ees jollain tavalla saan järkeä edes yhdelle ihmiselle päähän ja se huomaa että kuinka saatanan tyhmä idea koko FE on niin minun tehtäväni on suoritettu. Ja plus saan kyllä hupia siitä kun nauran vammasille idiooteille. :D

09.07.19 21:02

<Pagan Altar> Lecimx On se vain jännä asia että sinua,tämän videon tekiää,scimandania,neil degrasse tysonia,barack obamaa,nasan tiedemiehiä ja lukuisia tiedemiehiä ynnä monia uutiskanavia tämä asia tuntuu kovasti kiinnostavan. Asia jolla ei ole väitettyä tieteellistä pohjaa tuntuu kovasti vaivaavan moniakin tahoja miksiköhän?

-6
08.07.19 23:35

<Lecimx> DeWorD Niinhän sitä vois luulla juu mutta jotkut ihmiset on vaan astetta tyhmempiä.

08.07.19 23:34

<Lecimx> Pagan Altar Oli oikeen pakko tulla kattomaan onko rasian flättärit jo tullu inisemään ja kukas muukaan se täällä pätee kun rasian päivystävä flättäri. :D

08.07.19 15:50

<Pagan Altar> DeWorD Onhan myös olemassa videoita kummituksista ja isojalasta eli ne ovat myös todiste niiden olemassa olosta?

-12
08.07.19 14:56

<DeWorD> Sinällää paska video ku luulis ny tajuavan tän pallon olevan pyöree. Ohan noita videoita avaruudesta päi kuvattuna :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

$100 Hooker VS $1000 Hooker!

$100 Hooker VS $1000 Hooker!

7 554 katselukertaa

1000 vuotta vanha viikinkimiekka

1000 vuotta vanha viikinkimiekka

6 461 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.