Quantcast

Triumph des Willens - Triumph of the Will

3.38 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 15.6.2015 09:38

Katsottu: 3619 kertaa

Kommentit: 45 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.38 / 5 (16 ääntä)

Triumph des Willens - Triumph of the Will

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-06-15 11:21:29

+838

<alberthujar>

Kunpa akselivallat olisi voittanut sodan.

15

Aika: 2015-06-16 12:33:21

+7157

<Jallikka>

Nyt kun yritykset, pankit ja hallitukset on myyty, ja Euroopan maiden identiteetti ja kulttuuriperintö on monikulttuurisuuden raiskaamana, ihmiset alkavat heräillä, ja sen huomaa jo rasiaa selaamalla. Hyvä.

7

Aika: 2015-06-16 20:24:20

+249

<Hemppi81>

joachimpeiper Mitkä todisteet? Sen takia revisionistit laitetaan lukkojen taa, kun niitä todisteita ei ole. Olet vain surullinen esimerkki median aivopesusta.

6

Aika: 2015-06-16 20:43:10

+901

<Monni11>

Voisiko joku näyttää minulle todisteita 6 miljoonasta kuolleesta juutalaisesta?? Esim. jotain väkilukutalukoita yms..? Voisiko joku todistaa minulle että Auswitczhissä ja Dachaussa oli kaasukammioita?? Voisiko joku näyttää minulle edes yhdenkin dokumentin, jossa käsketään tappamaan juutalaiset??? Luulis että 6 miljoonaa kuollutta ei olis noin vaikeaa todistaa...?

6

Kommentit (45)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.06.15 00:19

<GB53> tiedätkös, jonkun toisen puutteellisuus tietyssä asiassa voi olla vahvuus toisessa. ihan vaikka mainittakoon sellainen esimerkki kuin albert einstein, joka monien tutkijoiden mielestä oli todennäköisesti autistinen. tämä autismi taas todennäköisesti mahdollisti hänen suurten läpimurtoteorioiden synnyn. sama pätee monilla muilla merkittävillä tiedemiehillä. ja ilman heitä sinäkään et levittäisi tuota vitun hyvää eugeniikkateoriaasi täällä riemurasiassa kun ei todennäköisesti tietokoneitakaan. että ihan sillä vaan tässä kyselin perustelemaan vähän sitä, että kuka saa ja kuka ei saa elää? apina!

-2
28.06.15 00:11

<GB53> katsos nyt kun meillä on täällä maapallolla ollut sellainen melko hyvä ja toimiva systeemi kuin evoluutio. ja se kyllä hoitaa tämän sinisen pallon sisällä tapahtuvat lajikehitykset ihan ilman sinun tai kenenkään muunkaan sinun sielunveljesi mustavalkoista ja vitun idioottimaista eugeniikkahölynpölyä. katsos kun sinä et ole se joka määrittelee mikä on lajikehityksen kannalta järkevää ja mikä ei. kun et osaa katsoa tulevaisuuteen. minun mielestäni jokaisella ihmisellä on aivan yhtä paljon oikeus elää tällä pallolla kuin kellä tahansa muullakin, omiin vahvuuksiin tai puutteisiin katsomatta.

-2
20.06.15 08:38

<GB53> Anje asia kunnossa. hieman tietämättömyys paistoi, mutta menköön. tiedän itsekin pari ihmisryhmää jotka "vaativat paljon huomiota ja ovat käytännössä pelkkä taakka" jopa enemmän kuin down-ihmiset. mainittakoon esim: 1. mamu-somalit tms. jotka eivät halua työllistyä ja kantaa yhteiskuntavastuuta 2. perus- tai ammattikoulutetut kantasuomalaiset "aatteen" veljet jotka päivästä toiseen istuvat lähipubissa tai kotona kittaamassa pirkkaolutta sossun/työkkärin rahoilla ja syytätvät kaikkia muita (etenkin mamuja) omasta ahdingostaan. onneksi kumpikaan meistä ei kuulu kumpaankaan ed.main. ryhmään?

-6
18.06.15 19:44

<Mottimatti> Voin sanoa, että natsit olivat paljon iloisempia kuin naapurimaa venäjä tohon aikaa.

18.06.15 15:20

<Hemppi81> Et kysyny multa, mutta Suomessahan on abortti sallittu johonkin tiettyyn raskauden kuukauteen ja ainakin itse tämän lain puitteissa ihan hyväksyttävää jos down huomataan ennen sitä. En tosin tiedä missä vaiheessa down huomataan. Oletko tutustunut revisionistien tutksiin? tämä oli itestä ainakin ihan hyvä pätkä https://www.youtube.com/watch?v=1slx74zKQMc Tota matskua alkaa olla aika paljon netissä tosta holocaustista ja enää ei ole kuin ajan kysymys kun suurempi yleisö alkaa kiinnostua.

18.06.15 14:29

<GB53> Anje en ota kantaa näihin rotukysymyksiin, olen vähän molempien täällä keskustelevien osapuolten kanssa samaa mieltä. yksi asia kyllä nyt ihan mielenkiinnosta pitää kysyä. eli mahdollisen down-syndrooma-diagnoosin saaneet sikiöt pitäis lain mukaan abortoida ihan normina? onko se nyt siis niin, että ylimääräisellä kromosomilla varustettuna ei ole oikeutta elämään? mihin se raja sitten vedetään, että kuka saa ja kuka ei saa elää? millä perusteilla? tämä ei ole vihervasemmistolaista vittuilua vaan ihan oikeasti kiinnostaa tietää sinun kantasi.

18.06.15 11:32

<joachimpeiper> Mutuilua kommentista toiseen...Ootte selvästi oman aatteenne uskovaisia,aivan kuten uskovainen väittelyssä vetoaa Raamattuun ,niin te vetoatte revisionistilähteiden "faktatietoon",kaikki muuhan on disinformaatiota. Ei muuta kun jatkatte vanhojen propagadafilmien katselua ,mutta tahdon riemuvoiton osalta vielä kysyn ,miksi se suursaksalainen tahto lopahti kesken? Heil Vaan teille kaikille! +

-2
17.06.15 21:03

<Hemppi81> joachimpeiper Ihme mutuilua kommentista toiseen. Ilman mitään sanomaa, jossa olisi edes pienintä faktaa taustalla. Olet pelkkä trolli, jolla ei ole muuta argumenttia, kuin syyttää natseiksi eri mieltä olevia. Truth fears no investigation.

17.06.15 18:26

<joachimpeiper> Thaliquid ,mikä on suuri osa kansasta? Jos tarkoitat esim. eduskunnassa olevien pienpuolueiden kannatuksen luokkaa ,olet varmasti metsässä... Jos teillä taas olisi kannatusta ,miksi ette aseta ehdokkaita ja rynni eduskuntaan ? Fasististen järjestöjen kielto meni Pariisin rauhansopimuksen mukana, myöskään holokaustin kieltämisestä ei saa täällä linnaa ,siispä pojat, antaa palaa ,jos kannatusta on...Teille vain ikävä ,ettei sitä ole.

-4
17.06.15 18:13

<joachimpeiper> Kiduttamalla saatu tunnustus on typerää, koska Hössistä olisi ajan kanssa totuus irronnut sivistyneimminkin keinoin...Muutenhan on tietenkin aivan sama kidutettiinko kyseistä paskiaista vai ei.Joku teistä arjalaisista väitti,että lähes kaikilta Nurnbergin ykkösketjun natseilta oli murskattu kivekset:)...Miten luulet sellaisen miehen kävelevän ja käyttäytyvän ,kun pallit on muusina? Yhtä hyvin joku voi sanoa,että kaikilla oli pamppu kakkoseen työnnettynä kuulustelujen ajan... Todistajista vielä ,leirien eloonjääneethän ei käy teille todistajiksi ,kun ovat juutalaisia!

-4
17.06.15 11:32

<Thaliquid> joachimpeiper En usko että suuri osa kansasta voi olla marginaali porukkaa?

17.06.15 08:08

<Hemppi81> 18:ssa maassa sanoo wikipedia, mutta voi sen tarkastaa muualtakin. https://k0nsl.org/blog/detox/holohoax-produced-by-torture-evidence/

17.06.15 05:50

<joachimpeiper> Joo-o....Aika lailla kuten odotinkin , nämä kommentit... Holokaustin kieltäminen on rikos nykyään 13:sta eri maassa . Mielestäni se on väärin ,koska se antaa aseen teille tehdä sillä omaa propagandaa . Niin että lähes kaikki Nurnbergin syytetyt kidutettuja? Missä todisteet ? Löydänkö siihen todisteita mistään muualta kuin teidän omista lähteistä ? Tullaan siihen ,että natsiuskovaista on mahdotonta vakuuttaa millään tavallisella tietolähteellä , sehän on kuitenkin "jutkujen propagandaa"...En ehdi kirjoitella nyt enempää ,mutta mitä ovat nämä punikkien saitit ? Täytyisi käydä vilkaisemassa :)...

-5
16.06.15 23:22

<Hemppi81> joachimpeiper En tiedä oletko joku hasbaratrolli. Eikös se virallinen selitys ole, että kaasukammiossa tapettiin, jota ei saa kiistää 17 maassa? Vai pitääkö se selitys nyt vaihtaa johonkin muuhun kun kaasukammio ei mene enää läpi? Nûrembergissä 137:llä 139:stä saksalaistodistajasta oli kivekset korjaamattomassa kunnossa, että kyllä ne kerto kaiken mitä niiden haluttiin kertovan. suoraselkäisiä natseja... suksi helvettiin.

16.06.15 21:17

<joachimpeiper> COL. AMEN: In what positions were the victims shot? OHLENDORF: Standing or kneeling. COL. AMEN: What was done with the personal property and clothing of the persons executed? OHLENDORF: All valuables were confiscated at the time of the registration or the rounding up and handed over to the Finance -tiedän että tällä on sama vaikutus kuin vedellä hanhen selässä, siispä odottamaan että väärennös, pahoinpitely ,käännösvirhe ,kyllä teillä pojilla selityksiä riittää...Miksette olisi suoraselkäisiä natseja ,niin kuin Otto Ohlendorf oli ?

-5
16.06.15 21:08

<joachimpeiper> COL. AMEN: Will you continue? OHLENDORF: After the registration the Jews were collected at one place; and from there they were later transported to the place of execution, which was, as a rule an antitank ditch or a natural excavation. The executions were carried out in a military manner, by firing squads under command. COL. AMEN: In what way were they transported to the place of execution? OHLENDORF: They were transported to the place of execution in trucks, always only as many as could be executed immediately.

-6
16.06.15 21:05

<joachimpeiper> ss-gruppenfurer Otto Ohlendorf oikeudessa . Mutta tosiaan häijyt judethan olivat kiduttaneet häntä :) 3 Jan. 46 OHLENDORF: I was present at two mass executions for purposes of inspection. COL. AMEN: Will you explain to the Tribunal in detail how an individual mass execution was carried out? OHLENDORF: A local Einsatzkommando attempted to collect all the Jews in its area by registering them. This registration was performed by the Jews themselves. COL. AMEN: On what pretext, if any, were they rounded up? OHLENDORF: On the pretext that they were to be resettled.

-6
16.06.15 20:43

<Monni11> Voisiko joku näyttää minulle todisteita 6 miljoonasta kuolleesta juutalaisesta?? Esim. jotain väkilukutalukoita yms..? Voisiko joku todistaa minulle että Auswitczhissä ja Dachaussa oli kaasukammioita?? Voisiko joku näyttää minulle edes yhdenkin dokumentin, jossa käsketään tappamaan juutalaiset??? Luulis että 6 miljoonaa kuollutta ei olis noin vaikeaa todistaa...?

16.06.15 20:24

<Hemppi81> joachimpeiper Mitkä todisteet? Sen takia revisionistit laitetaan lukkojen taa, kun niitä todisteita ei ole. Olet vain surullinen esimerkki median aivopesusta.

16.06.15 19:26

<joachimpeiper> Nimim. Anje näyttää olevan paukapäinen uusnatsi puhtaimmillaan... Tiedän tämän turhaksi ,mutta kuinka kauan Anje on tuntenut juutalaiset syypääksi pahaan oloonsa? Vaatii kyllä melkoista "omilla aivoilla ajattelua" uskoa ,että 99% ihmiskunnasta todisteineen on väärässä ,natsi uskoo vain revareiden tuubaa... Positiivista tässä on se ,että uusnatsit on joka tapauksessa marginaaliporukkaa ,ja tulevat olemaan. Tänä päivänä vaarallisempia Suomelle ovat heidän hengenheimolaiset äärimuslimit ,mikä on jo Ruotsissa nähtävissä.

-6
16.06.15 16:13

<Hemppi81> Wenlisman "incurably sick, by critical medical examination" suomenna toi itelles. Väittäähän ne että oli olemassa holokaustikin, niin miksei kehitysvammasetkin laiteta samaan syssyyn. Onko wikipedia yliopistotutkimus tukemaan noita sinun väitteitä?

16.06.15 15:32

<Wenlisman> ja kasoittain lääkäreiden dokumentteja myös kehitysvammaisten lapsien murhista. Näytä mulle edes yksi vertaisarvioitu yliopistotutkimus joka väittää vastaan.

-6
16.06.15 15:26

<Wenlisman> Natsisaksa ainoa maa jossa eugeniikka meni murhaamisen asti. Ainakin 300 000 murhattiin. asiasta löytyy vieläkin viralliset lakidokumentit jotka tämän mahdollistivat https://en.wikipedia.org/wiki/Action_T4

-6
16.06.15 15:14

<Hemppi81> Wenlisman eugeniikka on kehitetty usa:ssa ja sitä on harjoitettu länsi-euroopassa, myös Suomessa ja Saksassa. Pakkosterilisaatiota mielisairaille ja vammaisille oli, mutta että vammaisia olisi tapettu kaasukammioissa on ihan paskapuhetta. Saksassa ei joukkotuhottu juutalaisia, eikä siellä ollut kaasukammioita.

16.06.15 14:56

<Wenlisman> Haha ''rodunsekoitusta'', ''juutalaisten salaliittoja'' et cetera. On tää meno kyllä välillä niin skitsofreenista täällä että huhhuh. Hirmuhallinnon ja kansanmurhaajan mehustelua, jos natsisaksa olisi voittanut ei meillä olisi mitään oikeata kulttuuria - paitsi se tasan yksi ylhäältä annettu malli. Eikä meillä olisi homoja tai kehitysvammaisia (googleta eugeniikka), ei olisi itsenäisiä tieteitä tai vapaita vaaleja, saati demokratiaa. allekirjoittaneen on vaikea edes ymmärtää minkälaista anti-intellektualismia Anjen kaltainen maailmankuva vaatii. Miten tämä paska on löytänyt tiensä tänne?

-4
16.06.15 12:33

<Jallikka> Nyt kun yritykset, pankit ja hallitukset on myyty, ja Euroopan maiden identiteetti ja kulttuuriperintö on monikulttuurisuuden raiskaamana, ihmiset alkavat heräillä, ja sen huomaa jo rasiaa selaamalla. Hyvä.

15.06.15 21:24

<suosilmä> Seuraa johtajaa leikki menee vähän liiallissuuksiin

15.06.15 15:56

<Hemppi81> shadow_fi Kannattaa tutustua Revisionistien tutkimuksiin, vaikka niitä on mustamaalattu, niin siellä on ihan faktat taustalla. https://www.youtube.com/watch?v=1slx74zKQMc

15.06.15 15:43

<shadow_fi> Hmm, mitäs väliä minkälaisena rotuna suomalaisia pidettiin? Mitä väliä kenestä muka fasistit pelasti suomen? Eikö riitä että nämä eläimet murhasivat raalla tavalla miljoonia, sekä elivät siinä uskossa että yksi "rotu" on jotenkin toista parempi? Eikö teille riitä se että he olivat jo valmiiksi sairaita?

-12
15.06.15 15:27

<Hemppi81> Plarg http://personal.inet.fi/koti/juhani.putkinen/Adolf_Hitlerin_puhe_220641.htm Saanko olla erimieltä? Saksa pelasti Suomen ja koko euroopan bolshevikeiltä.

-1
15.06.15 12:38

<Plarg> Silalin ihan tiedoks kaikille, jotka toivoo akselivaltojen voittoa. Suomalaisia ei katsettu mitenkään ylhäisen rotuna. Enintään palvelijoina.

-8
15.06.15 11:21

<alberthujar> Kunpa akselivallat olisi voittanut sodan.

15

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Triumph - Never Say Never

Triumph - Never Say Never

3 646 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.