Quantcast
Tuntematon

Tyhmät jenkit

Videolla naureskellaan jenkkien tyhmyydelle, mutta onko meillä varaa naureskella jenkeille? Nuoret on naama kiinni Iphoneissa, roskaviihde on yhä aivottomampaa ja poliitikkojen aivopierut kuulostavat koko ajan hullummilta.

4.53 / 5 (39 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 8.3.2016 10:47

Katsottu: 5065 kertaa

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.53 / 5 (39 ääntä)

Tyhmät jenkit | Videolla naureskellaan jenkkien tyhmyydelle, mutta onko meillä varaa naureskella jenkeille? Nuoret on naama kiinni Iphoneissa, roskaviihde on yhä aivottomampaa ja poliitikkojen aivopierut kuulostavat koko ajan hullummilta.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-08 19:06:05

+44142

<PenZon>

Kiapperi GMO:n pitäis kiinnostaa siinä määrin että Monsanton kaltaiset yhtiöt haluavat patentoida tiettyjä lajikkeita ja vaativat myös luonnostaan viljelijöiden pelloille levinneistä GMO-lajikkeista maksusuorituksia vaikka niitä ei ole kukaan sinne istuttanut. Elämänmuotojen patentoiminen on ihan täyttä hulluutta. Siinähän sitten porukalla maksetaan perunoista "teostomaksuja". Ei geenimuuntelussa mitään mutta sen tekijänoikeudet.

22

Aika: 2016-03-08 14:04:02

+69442

<WremahThD>

Rehellisimmät vastaukset tulee ihmisiltä jotka sanoo etteivät vain yksinkertaisesti välitä. Niinhän se nykypäivänä menee, ei niinkään ettei ihmisillä ole kapasiteettiä oppia tai että he ovat niin tyhmiä etteivät opi, vaan se että he eivät välitä. Elämässä on täysin hyödytöntä tietää menneistä sodista tai johtajista tai historiasta ylipäätänsä, joten sitä ei opetella. Tästä varmasti helvetin suuri kiitos oppilaisten laitostumiselle, ryhmien kasvuille, työhönsä ja elämäänsä kyllästyneille opettajille joiden ansiosta nuoret saavat oksennusrefleksin kun kuulevatkin sanan historia.

12

Kommentit (23)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.03.16 21:47

<Kanakotka> Unohti tohon ÄO hommeliin sitten mainita sellasen pikkujutun, että ÄOta 1939 aikasemmin edes nykyistä systeemiä vastaavalla tavalla mitattu, ja se, että ÄO kasvaa n. 3.3 pistettä joka vuosikymmenes joka otetaan mukaan laskennassa, koska 100 on aina mediaanitaso. Eli jos jollakin on 30 vuotta sitten mitattu ÄO 100, se on nykyisen mittapuun mukaan 10% pienempi, eli 90. Tällöin tuo väitetty "sata vuotta sitten 14% järkevämpiä" on todellisuudessa 16% typerämpiä, vaikkei kyseistä vertailua pystytäkkään tekemään. Keskimääräisesti 50 luvulla syntynyt on 20 pistettä nykyistä jäljessä t: Mensan jäsen

-2
09.03.16 14:17

<PenZon> SHOT(by)GUN Tuokin. Akuutimmin mietityttäää mitä tapahtuu suomalaiselle terveydenhuollolle ja kolutukselle, niillähän on "epäreilu kilpailuetu" kun niitä rahoitetaan veroista. Samaan hengenvetoon voikin tuumailla että mites nuo vesialueiden ja luonnonpuistojen omistussuhteet, eihän sekään varmaan voi olla oikein että kukaan ei raiskaa mahdollisuudesta jokaista mahdollista senttiä irti.

09.03.16 13:55

<Thaliquid> Tutkimustuloksistahan saadaan sellaisia kuin halutaan! Ei yllätä että ihmiset ovat lampaita!

09.03.16 12:14

<SHOT(by)GUN> PenZon Kiapperi Miettikääs jos ja kun toi TTIP tulee voimaan niin suomeenkin tulee noita "vahingossa" GMO siementen kylväjiä jotka sitten haastaa suomalaisia maatiloja oikeuteen... Ja lopulta ne voi haastaa valtion oikeuteen jos suomessa keksitään kieltää Monsanto. Ja Suomi joutuu sitten maksamaan miljardeja menetettyjä tuottoja tälle paska yritykselle

09.03.16 10:50

<Nokipannukahvi> Yksi syy on se että politiikka on tahallaan erkaannutettu ihmisistä. Institutioitu ammatiksi hienoine korusanoineen ja lauseineen, jotta kansalle syntyisi illuusio, että he muka tietäisivät asioista jotain ja että heihin voi luottaa sokeasti. Ja kyllähän sen huomaa kuinka kansaa on viety viimeset 20 vuotta ja viedään taas kuin pässiä narusta. Politiikka ei ole mitään rakettitiedettä eikä harvojen oikeus. Meidän täytyy uskaltaa kyseenalaistaa valtarakenteet. Terve järki pohtii aina syy/seuraus suhteita asioista kuin asioista, eikä anna toisten ajatella puolestaan.

09.03.16 10:37

<Nokipannukahvi> Tällä tyypillä on paljon hyvää asiaa. Ihmisistä on tullut liian passiivisia ja välinpitämättömiä. Tee työtä, syö, nuku, repeat. Esimerkiksi politiikan pitäisi kiinnostaa jokaikistä ihmistä, käydäänhän siinä vääntöä meidän jokapäiväisestä elämästä ja jokaisella päätöksellä on vaikutus juuri sinun elämääsi, niin miksi et ole kiinnostunut?

09.03.16 00:50

<groaar> Ei saatana ja noilla on ydinpommit

08.03.16 22:40

<Noselik> Stupidder ei ole englantia, joten tämä varmaan vahvistaa videon pointtia.

08.03.16 22:21

<Omenaripuli> T´ldr 5/5

08.03.16 19:46

<Noddy> Tämä pitää kyllä paikkansa ja lähinnä tästä syystä: "He believes this is due to more intelligent women have fewer children than those who are less clever,The Huffington Post reported."

08.03.16 19:06

<PenZon> Kiapperi GMO:n pitäis kiinnostaa siinä määrin että Monsanton kaltaiset yhtiöt haluavat patentoida tiettyjä lajikkeita ja vaativat myös luonnostaan viljelijöiden pelloille levinneistä GMO-lajikkeista maksusuorituksia vaikka niitä ei ole kukaan sinne istuttanut. Elämänmuotojen patentoiminen on ihan täyttä hulluutta. Siinähän sitten porukalla maksetaan perunoista "teostomaksuja". Ei geenimuuntelussa mitään mutta sen tekijänoikeudet.

22
08.03.16 17:49

<ahonenj> fluoridi toimii, juuri tätä "valittu kansa" haluaa.

-1
08.03.16 15:55

<Kiapperi> Minkä takia GMO:n esimerkiksi pitäisi kiinnostaa yhtään ketään? Tutkimusten valossa täysin turvallista. Samoja kysymyksiä vois kysyä Suomalaisilta ja ihan yhtä typeriä ihmisiä löytyisi.

08.03.16 14:04

<WremahThD> Rehellisimmät vastaukset tulee ihmisiltä jotka sanoo etteivät vain yksinkertaisesti välitä. Niinhän se nykypäivänä menee, ei niinkään ettei ihmisillä ole kapasiteettiä oppia tai että he ovat niin tyhmiä etteivät opi, vaan se että he eivät välitä. Elämässä on täysin hyödytöntä tietää menneistä sodista tai johtajista tai historiasta ylipäätänsä, joten sitä ei opetella. Tästä varmasti helvetin suuri kiitos oppilaisten laitostumiselle, ryhmien kasvuille, työhönsä ja elämäänsä kyllästyneille opettajille joiden ansiosta nuoret saavat oksennusrefleksin kun kuulevatkin sanan historia.

12
08.03.16 13:55

<Pirimus> Nää on myöskin siitä aika ns paskoja kyselyitä, että jos kysyt vaikka tuhannelta ihmiseltä niin kyllä kymmenen idioottia mahtuu varmasti joukkoon jotka ei tiedä mistään mitään. Viime talvena juttelin muutaman slovenialaisen kanssa. Pienessä humalassa olimme, mutta ymmärsimme sujuvasti toisiamme insinöörienglannilla (olivat insinöörejä kaikki). Ja 2/3 heistä luuli että skandinaavia on maa ja suomi on joku osavaltio siinä maassa. Japanilaiselta ja vaikka yhdysvaltalaiselta tämän saatan ymmärtää, mutta en eurooppalaiselta. Tyhmiä on joka puolella jos vaan viitsii etsiä.

08.03.16 13:50

<Lecimx> Vittu että mä hämmennyn joka kerta kuinka tyhmiä nää oikeesti on. Meillä menee Euroopassa vielä ihan jees.

08.03.16 12:10

<Kapuski> Huoh, heti ensimmäinen väittämä menee metsään että rysätää. ÄO itseasiassa kasvaa kokoajan, ja tälle ilmiölle on ihan oma nimikin "flynn effect." tämän takia ÄO keskitulos on aina 100. tässä on myös testi millä "älykkyyttä" testattiin: http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime . Eli taas sama mies horisee ihan täyttä paskaa internetissä. What else is new.

-3
08.03.16 11:51

<j _ j> pistetään nettiin 20 vuoden ikäräja :D

08.03.16 11:08

<dasser> Ironista, että lopetin videon katselun juuri tuohon "we now have attention span less than...."

-7

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Poliisit vs Tyhmät rikolliset

Poliisit vs Tyhmät rikolliset

5 278 katselukertaa

Läskit ja tyhmät jenkit

Läskit ja tyhmät jenkit

9 147 katselukertaa

Uutiset lyhyesti: 17.09

Uutiset lyhyesti: 17.09

6 871 katselukertaa

Police escape

Police escape

4 734 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.