Quantcast
Tuntematon

Tyrus drops some TRUTH on Black Lives Matter

4.95 / 5 (62 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 23.2.2016 14:32

Katsottu: 6079 kertaa

Kommentit: 39 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.95 / 5 (62 ääntä)

Tyrus drops some TRUTH on Black Lives Matter

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-02-23 14:49:26

+4327

<GraD>

Kun katsoo tilastoja esim. seksuaalirikoksissa (valkoiset raiskannu mustia vs. mustat raiskannu valkoisia), mistä roduista vaaralliset lähiöt koostuvat, murhat, ryöstöt ym. niin mustat vie nämä statsit 100-0. Sitten vielä kehataan sanoa että ainoa ero meissä on ihonväri. Tämä koko poliisiväkivallan salaisuus on meidän rotujen käyttäytymis eroissa niinkuin tämä isomman oloinen herrasmies selitti esimerkissään pysäyttämis tilanteesta.

48

Aika: 2016-02-23 15:15:50

+69442

<WremahThD>

GraD Kulttuuristahan kaikki on loppupeleissä lähtöisin, ja kulttuuri on muokkaantunut ajan saatossa sellaiseksi kuin se nyt on. Amerikassa nyt on helvetisti epäkohtia minkä takia neeperit eivät oikein tahdo pysyä yhteiskunnan rattaissa kiinni. Ensinnäkin sukupolvia kestäneen rikoskierteen takia. Lapset kasvavat ilman isää koska isä on vankilassa, lapset seuraavat isän jalanjälkiä koska on helppoa kääräistä pari tonnia huumeita myymällä sen sijaan että istuisi koulussa. Sitten jää kiinni huumeita myymästä ja lentää vankilaan vuosiksi ja siinä se yhteiskunnan edistyksen juna menikin ohitse.

34

Aika: 2016-02-23 18:59:58

+20800

<Gekko55>

WremahThD GraD Mustilla on tutkitusti korkeampi testosteroni määrä ja alhaisempi älykkyys, tämä johtaa impulsiiviseen käytökseen ja agressioon. Tuo isättömyys on vakava tekiä myös muilla roduilla, jos en ihan väärin muista niin 70% rikollisista tulee isättömistä perheistä ja sillä on myös muita todella negatiivisia vaikutuksia lapsiin kuten addiktiot, mielentervysongelmat, "siveettömyys" varsinkin nuoret tytöt jakavat tavaraa ja tällä on tutkimusten mukaan yhteyttä nuorten tyttöjen masennukseen...

21

Aika: 2016-02-23 17:06:08

+3966

<tommaatti>

Black Olives Matter

18

Aika: 2016-02-23 23:12:51

+34326

<maksamakkara>

ei mitään hölinöitä orjuudesta, kulttuureista tai ghettoista. se on kaikki paskaa ja tekosyitä. aasialaiset kun tulivat jenkkilään niin joutuivat heti käytännössä orjan asemaan. rautateille heitä jopa pidettiin orjina. no itkevätkä tästä. tai onko tämä millään tavoin estänyt heidän menestymistään jenkeissä. ovat väestöryhmänä nykyään varmaan juutalaisten jälkeen kaikkein turvatuimmassa taloudellisessa tilanteessa jenkeissä. eipä löydy paljoa kodittomia aasialaisia tai edes työttömiä. eikä kukaan auta heitä. siis ikinä. tai entäs vankeus tilastot. ovat kaikkein alimpana niissäkin.

17

Kommentit (39)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.02.16 16:46

<Daylightdies> Tuon blondin jalat

24.02.16 16:07

<Noppamopo> Mihin ihme rinnakkaistodellisuuteen tässä joutunut kun katsoo klippiä Fox Newsiltä ja on samaa mieltä. Vuosikymmen taaksepäin kaikki mitä tältä kanavalta tuli oli Pro-Bush propagandaa ja Glenn Beckin mielipuolisia teorioita.

24.02.16 14:19

<TheJoshi> Jaha Fox News, tää tunnettu uutistoimisto joka niin rakastaa mustia ihmisiä.

24.02.16 13:57

<maksamakkara> jatkuu.. olen siis nimenomaan lukenut huomattavan kokoelman kirjoja näistä heimoista ja heidän elämästään. omana suosikkkina on luonnollisesti bushmannit ja heidän tapansa nähdä maailmaa. suosittelisi muillekin luettavaksi ja eteenkin afrikan muille heimoille. ja mitä tulee afrikan valtioiden perustamiseen. ne siis nimenomaan ovat jokaikinen valkoisen miehen luomia ja pitkälti tästä syystä tappelevat aina siellä. heimorajoja ei ole juurikaan mietitty näitä valtioita tehtäessä. suosittelen sinullekin lukemista niin voit oppia tarkastelemaan asioita muutenkin kuin ideologisista näkökulmista.

24.02.16 13:43

<maksamakkara> testis itse jauhat ihan levottomia. ensinnäkin sinulla on joku kuvitelma minun tietämyksestä ja siitä mitä olen lukenut ja perustat sitten mielipiteesi tämän kuvitelman mukaan ja yrität pönkittää sillä omaa näkemystäsi asioista. ensinnäkin en ole edes lukenut mitään kallonmittaus kirjallisuutta, vaan lähinnä antropologisesta näkökulmasta tarkasteltua kirjallisuutta. psygologisesta näkökulmasta kuvausta eri heimojen ominaispiirteista jne, jne. ja afrikan maista puheenollen, jos itse tietäisit mistään mitään, niin tietäisit että afrikassa ei varsinaisesti ole maita. siellä on heimoja.

24.02.16 12:23

<maksamakkara> no mitä tulee rasismiin. se on aika suhteellista. eikö rasismi vaadi vihaa. itse en vihaa yhtään mustia. en vain kunnioita heitä siinä missä muita ja tässäkin olen valmis joustamaan, jos joku osoittautuu yksilöntasolla poikkeukselliseksi yksilöksi väestöryhmänsä joukossa. esim vaikka neil degrasse tyson, häntä kunnioita ja pidän aidosti, eikä hänen värinsä häiritse ollenkaan. kunnioitus on asia mitä ei voida vaatia tai antaa, se pitää aina ansaita itse. tämän näkemyksen mukaan arvioin kaikkia ihmisiä, niin rotuja kuin yksilöitä. oma näkemykseni ei siis ole ideologinen vaan tieteellinen.

24.02.16 12:13

<maksamakkara> testis hauskaksi tästä tekee sen että nimenomaan olen lukenut historiaa ja eteenkin afrikasta. aasiasta vain joiltakin alueilta, mutta afrikasta koko afrikan alueelta. se on katsos harrastukseni, lukeminen. no, pitää tietenkin ottaa huomioon että lähes sata prosenttia kirjoista on valkoisten kirjoittamia kirjoja ja se voi vaikuttaa hieman, mutta vain hieman, kun ne kaikki kuitenkin yhdessä antavat lähes identtisen kuvan mustan miehen siulunmaailmasta. eri afrikan heimojen ominaispiirteistä, tavoista ja kulttuureista. ne siis ovat luotettavampia lähteitä juuri homogeenisyytensä takia.

24.02.16 11:23

<maksamakkara> testis emme elä missään kädestäpidossa maailmassa vaikka monet valkoihoisista niin kuvittelevatkin. elämme raadollisessa maailmassa, missä jokaisen ja eteenkin jokaisen rodun on itse pidettävä huolta itsestään. no musta rotu on se joka ei pärjää ilman kädestä pitoa, eikä edes sen kanssa. jokainen kädestä pitelevä suvakki on vain hukannut oman älämänsä yrittäessään auttaa. se avuntarve ei nimittäin lopu. seuraava sukupolvi on aivan yhtä avuton ja heitä on väestökasvun takia entistäkin enemmän. valkoinen rotu on myöskin ainut joka tähän tuhlaa aikaa. aasialaisia ei voisi vähempää kiinnostaa.

24.02.16 11:09

<TeBs> testis Katso tämä: https://youtu.be/TVBJ5m3sGfk Löydät siitä paljon valaistusta ja jopa lähteet kaikkiin täällä esitettyihin pointteihin. Ei täällä kukaan ole väittänyt että geenit ja muut lähtötekijät tarkoittavat 100% uraa rikollisena, nyt puhutaan todennäköisyyksistä.

24.02.16 11:07

<maksamakkara> jatkuu.. ja mitä tulee tuohon jenkkien rotueroitteluun. luuletko että aasialaiset eivät sitä olisi kohdanneet. sillä ei ollut katsos mitään vaikutusta heihin. heitä ei tarvitse pitää kädestä. he pärjäävät aivan mainiosti itsenäisesti, he luovat omat itsenäisesti toimivat yhteisönsä. siitähän tässä pohjimmiltaan on kyse. mustat pärjäävät ainoastaan jos heitä autetaan jatkuvasti, autetaan kuin lasta kädestä pitäen, ja he tarvitsevat myös jonkun toisen rodun luoman yhteiskunnan. he pystyvät elämään joten kuten osana tätä yhteiskuntaa, mutta he eivät todellakaan kykene luomaan omaansa.

24.02.16 10:55

<maksamakkara> testis mitä oikein höpötät. Gekko55 puhui tastosterooni tasosta ja alhaisesta älykkyydestä, ei miehikkäistä miehistä. eikä se että näytät gorillalta ja sinulla on matala ääni tee sinusta miehikästä miestä. on sitä kaapinkokoisia salieskoja ympäri maailmaa ja he ovat ihmisryhmänä itseasiassa keskivertoa vähemmän väkivaltaisia. miehuuteen kuuluu niin paljon muutakin kuin se että kuljet kaupungilla hapan ilme naamallasi ja pullistelet lihaksiasi kuin viidakon eläimet. se ei todellakaan tee sinusta miestä.

23.02.16 23:12

<maksamakkara> ei mitään hölinöitä orjuudesta, kulttuureista tai ghettoista. se on kaikki paskaa ja tekosyitä. aasialaiset kun tulivat jenkkilään niin joutuivat heti käytännössä orjan asemaan. rautateille heitä jopa pidettiin orjina. no itkevätkä tästä. tai onko tämä millään tavoin estänyt heidän menestymistään jenkeissä. ovat väestöryhmänä nykyään varmaan juutalaisten jälkeen kaikkein turvatuimmassa taloudellisessa tilanteessa jenkeissä. eipä löydy paljoa kodittomia aasialaisia tai edes työttömiä. eikä kukaan auta heitä. siis ikinä. tai entäs vankeus tilastot. ovat kaikkein alimpana niissäkin.

17
23.02.16 22:23

<kornimaa> testis En usko että trollaat. Joten kysyn vaan, onko sun äitis ja isäs sisaruksia?

23.02.16 22:19

<villedille> hpkl Katherine Timpf

23.02.16 21:43

<TB303> Lisäks jenkkilässä mustien kulttuurissa rehellisiä töitä tekevä ja perheensä elättävä sekä menestyvä tummaihoinen on "acting white" ja saa osakseen hyljeksintää muilta tummilta.

23.02.16 19:22

<Blizhazard> Niin kun WremahThD mainitsi. Se on vallitseva kulttuuri, ei ihon väri. Täytyy myös huomioida puhutaanko Jenkkilästä vai vaikkapa Suomesta tai Euroopasta. Jenkeissä on ollut aitoa rasismia siitä lähtien kun mustia on tuotu sinne orjina. Väitän että Euroopassa mustilla ja tummaihoisilla menee paljon paremmin. Täällä kiinnitetään enemmän huomiota eri kansan ryhmien tapoihin ja kulttuureihin kuin varsinaisesti ihon väriin vaikka rasismia täältäkin löytyy.

23.02.16 19:02

<Gekko55> Ja vielä tuosta Jenkkilän vankila systeemistä, niin kuten WremahThD sanoi, vankilan jälkeen yhteiskuntaan palaaminen Jenkeissä ei ole läheskään yhtä helppoa kuin meillä. Pitkät tuomiot= laitostuminen, työn ja asunnon saanti käsitykseni mukaan vaikeaa...

23.02.16 18:59

<Gekko55> WremahThD GraD Mustilla on tutkitusti korkeampi testosteroni määrä ja alhaisempi älykkyys, tämä johtaa impulsiiviseen käytökseen ja agressioon. Tuo isättömyys on vakava tekiä myös muilla roduilla, jos en ihan väärin muista niin 70% rikollisista tulee isättömistä perheistä ja sillä on myös muita todella negatiivisia vaikutuksia lapsiin kuten addiktiot, mielentervysongelmat, "siveettömyys" varsinkin nuoret tytöt jakavat tavaraa ja tällä on tutkimusten mukaan yhteyttä nuorten tyttöjen masennukseen...

21
23.02.16 18:37

<hpkl> Kuka tuo blondi on? Ihan vitun pantavan näkönen

23.02.16 17:06

<tommaatti> Black Olives Matter

18
23.02.16 15:15

<WremahThD> GraD Kulttuuristahan kaikki on loppupeleissä lähtöisin, ja kulttuuri on muokkaantunut ajan saatossa sellaiseksi kuin se nyt on. Amerikassa nyt on helvetisti epäkohtia minkä takia neeperit eivät oikein tahdo pysyä yhteiskunnan rattaissa kiinni. Ensinnäkin sukupolvia kestäneen rikoskierteen takia. Lapset kasvavat ilman isää koska isä on vankilassa, lapset seuraavat isän jalanjälkiä koska on helppoa kääräistä pari tonnia huumeita myymällä sen sijaan että istuisi koulussa. Sitten jää kiinni huumeita myymästä ja lentää vankilaan vuosiksi ja siinä se yhteiskunnan edistyksen juna menikin ohitse.

34
23.02.16 14:49

<GraD> Kun katsoo tilastoja esim. seksuaalirikoksissa (valkoiset raiskannu mustia vs. mustat raiskannu valkoisia), mistä roduista vaaralliset lähiöt koostuvat, murhat, ryöstöt ym. niin mustat vie nämä statsit 100-0. Sitten vielä kehataan sanoa että ainoa ero meissä on ihonväri. Tämä koko poliisiväkivallan salaisuus on meidän rotujen käyttäytymis eroissa niinkuin tämä isomman oloinen herrasmies selitti esimerkissään pysäyttämis tilanteesta.

48

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.