Quantcast

US Marine on Trump's Travel ban

4.55 / 5 (61 ääntä)

Julkaistu: 18.2.2017 14:06

Katsottu: 9412 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.55 / 5 (61 ääntä)

US Marine on Trump's Travel ban

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-18 15:52:27

+2950

<Teht>

Tämä video vain vahvistaa lisää sitä mikä nyt on jo tiedossakin. Eihän "uhrit" voi tehdä mitään väärin...

25

Aika: 2017-02-18 19:22:11

+34326

<maksamakkara>

Saa nähdä tuleeko siitä kiljuvasta ja hysteerisestä hillaryn kannattaja porukasta riesa trumpin koko presidenttikaudelle. Yrittävätköö estää jokaisen ehdotuksen/lain mitä trumppi esittää, riippumatta siitä onko se heistä hyvä vai ei. Näen koko porukan yhtenä aivottomana syöpänä. Eivät edes tajua sitä tosiasiaa, että koska trump ei ole mikään varsinainen politiikko niin häntä ei ole sidottu mihinkään juonittelu glubii ja hänellä on todellakin tavallista suurempi vapaus tehdä mitä haluaa. Eikätkö ne taliaivot näe tässä mahdollisuuksia. Voisivat edistää jotain asiaa missä trumpkin on samaa mieltä

19

Aika: 2017-02-18 21:21:29

+6203

<Jorma90>

Teht Miksi uhrit on heittomerkeissä? Eivätkö jenkit syösseet tuon maan kaaokseen kun lähtivät 2003 sotimaan (väärin perustein vieläpä)? En yhtään ihmettele, että irakilaisilla on antipatioita jenkkejä kohtaan. Ja kuten Super mainitsi, 90 000 irakilaista elää jenkeissä eivätkä he ole siellä päitä irrotelleet.

19

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.02.17 01:01

<-TimbQa-> huvittaa muuten se et aika monta suomalaista jännitti enemmän USAn pressa vaalit ku suomen :D.

24.02.17 01:00

<-TimbQa-> mennään 20 vuotta eteenpäin niin kaikki rakastaa trumppia. Paras USA:n pressa since: Lincoln

19.02.17 21:31

<Jorma90> Teht Okei tämä selvä, näkemyksemme eivät siis ole kovinkaan erilaiset :)

19.02.17 21:18

<Teht> Jorma90 Jos on ollut sodan uhrina taikka "uhrina" niin molemmat ovat uhreja, siinä olet aivan oikeassa enkä minä sitä aikaisemmin ollut kieltämän. Alkuperäinen pointtini oli että eihän se Amerikkalaisen kaulan katkominen voi väärin olla koska ollaan "uhreja", ja maksetaan potut pottuina. Mutta minun mielestä, et voi olla koko elämääsi "uhrina" ja sen johdosta erityisoikeutettuna, joissain harvoissa tapauksissa tosin kyllä.

19.02.17 20:14

<Jorma90> Teht No juu, mutta eikö esim. näitä vihaa hyväkseen käyttäviä järjestöjä (Daesh, Al-Qaida) jatkuvasti kritisoida? Ensimmäisestä viestistäsi vain sai vähän sellaisen kuvan, että tarkoittaisit kaikkia sodan jalkoihin joutuneita irakilaisia, joilla (suurella) osalla on ERITTÄIN negatiivisia näkemyksiä jenkeistä. Näistä näkemyksistä radikaaleimmat eivät tietenkään ole hyväksyttäviä, mutta eihän se tee heistä yhtään vähemmän uhreja, eikö?

19.02.17 19:02

<Teht> Jorma90 "Uhrit" Ovat niitä jotka lietsovat lisää vihaa Yhdysvaltoja kohtaan ja tuodakseen muita mukaan jatkamaan tätä vihan ylläpitämistä uhrikorttiinsa vedoten, vaikkei Irakin sota välttämättä koskenut heihin, jolloin he koittavat olla "uhri". "Uhrin" tekemä kostohan on vain tilien tasaamista...? Tällä ei saada mitään muuta aikaiseksi kuin lisää ruumiita, ja vihan kiertokulku jatkuu. Uhrit taasen ovat niitä jotka kärsivät Irakin sodan tapahtumista, mutta kaikesta huolimatta ovat koittaneet jatkaa elämäänsä eteenpäin parhaimman mukaan, vaikkakin kantaen kaunoja.

19.02.17 17:42

<Jorma90> Teht Voitko hieman avata ketkä ovat "uhreja"? Ihan vain selvyyden vuoksi.

19.02.17 12:16

<TurboSheriffi9000> Hongi, se on aivan sama yritätkö opettaa toisille tavoille vai et, kun niiden aikomus on yksinomaan tuoda omat tavat muualle. Ja miks ei tois? Niitä tapojahan ylistetään typeränä ympäri länttä.

19.02.17 12:12

<Teht> Jorma90 Irakin sodan uhrit ja "uhrit" jotka käyttävät hyväkseen tätä Yhdysvaltain vihaa ovat kaksi täysin eri asiaa.

19.02.17 10:51

<Hongi> Wickerman Totta hitossa ei opita tavoille jos sijoitetaan kaikki samaan kaupunginosaan. Tuskin suomalaisetkaan paljoa oppisi vaikka Nepalissa mitään heidän tavoistaan jos perustettaisiin kaupunki jossa on pelkkiä suomalaisia. Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa- dokumentissa näkee mielestäni sen tärkeyden että uusien asukkaiden tutustuttaminen paikalliseen menoon on ensisijaisen tärkeää kun halutaan kitkeä ihmisarvoa loukkaavat perinteet ja säännöstely.

19.02.17 10:38

<Toumi> Perus us marine, näyttää niin steroidiin pumpatult jätkält :D mut toisaalt ku jenkit hyökkää ni ne vaa pommiittaa niin paljo et jätkien ei pidä juosta

-4
19.02.17 10:19

<Wickerman> Hongi Ei ole jossittelun paikka tämä vaan väkivaltaisuudet on kaikissa lähi-idän maissa ihan joka päiväistä. Suurintaa osaa näistä ns. pakolaisista ei pysty opettamaan oikeille tavoille. Katso vaikka Ruostsia (täydellinen esimerkki muuten tähän) - siellä on jo useita "no go"-alueita jonne edes poliisi ei halua mennä koska niissä paikoissa on jatkuvasti levottomuuksia yms. Mikä yhdistää kaikkia "no go"-alueita? Niissä on todella paljon muslimeita.

19.02.17 09:57

<Hongi> Jos Irakissa on tuollainen meininki niin ei ihme että sieltä haluaa porukka muuttaa esim. jenkkeihin. Se että JOS jossain on tuollaiset käytännöt niin ei sitä tarvitse omaksua. Ja jos Irakista sattuu muuttamaakin sälli sellaista porukkaa mikä tykkäisi noin tehdä niin pitäisiköhän heidät opettaa ulos tuollaisesta käytännöstä eikä suoraan käännyttää rajalla jolloin he kiroavat kaiken päälle vielä käännytyspäätöstä?

19.02.17 00:25

<kuli78> Niin mieshän puhuu ihan asiaa, kun tappaa 2 miljoonaa ihmistä jossain maassa ja syöksee maan kaaokseen ja tuhoaa intran ja tulevaisuuden, niin saattaa tosiaan tulla fiiliksiä esimerkiksi tappaa niitä, jotka sen tekivät. Pitää valita jompi kumpi: Maan tuhoaminen tai maahanmuutto kyseisestä maasta. Molemmat samaan aikaan ei ole hyvä idea.

18.02.17 21:21

<Jorma90> Teht Miksi uhrit on heittomerkeissä? Eivätkö jenkit syösseet tuon maan kaaokseen kun lähtivät 2003 sotimaan (väärin perustein vieläpä)? En yhtään ihmettele, että irakilaisilla on antipatioita jenkkejä kohtaan. Ja kuten Super mainitsi, 90 000 irakilaista elää jenkeissä eivätkä he ole siellä päitä irrotelleet.

19
18.02.17 19:47

<Super> Wikipedian mukaan n 90 000 irakilaista asuu Usassa. Yhtään tuollaista tapausta ei tiedetä.

18.02.17 19:33

<lucaz> Onko tää se R6 siegen blackbeard

18.02.17 19:22

<maksamakkara> Saa nähdä tuleeko siitä kiljuvasta ja hysteerisestä hillaryn kannattaja porukasta riesa trumpin koko presidenttikaudelle. Yrittävätköö estää jokaisen ehdotuksen/lain mitä trumppi esittää, riippumatta siitä onko se heistä hyvä vai ei. Näen koko porukan yhtenä aivottomana syöpänä. Eivät edes tajua sitä tosiasiaa, että koska trump ei ole mikään varsinainen politiikko niin häntä ei ole sidottu mihinkään juonittelu glubii ja hänellä on todellakin tavallista suurempi vapaus tehdä mitä haluaa. Eikätkö ne taliaivot näe tässä mahdollisuuksia. Voisivat edistää jotain asiaa missä trumpkin on samaa mieltä

19
18.02.17 15:52

<Teht> Tämä video vain vahvistaa lisää sitä mikä nyt on jo tiedossakin. Eihän "uhrit" voi tehdä mitään väärin...

25

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Airfish-8 marinecraft

Airfish-8 marinecraft

6 053 katselukertaa

Outo kala rannalla

Outo kala rannalla

6 380 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.