Quantcast

USA:n Poliisi tulee väkisin väärään taloon sisälle

3.34 / 5 (6 ääntä)

Julkaistu: 7.8.2013 21:00

Katsottu: 4925 kertaa

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.34 / 5 (6 ääntä)

USA:n Poliisi tulee väkisin väärään taloon sisälle

Kommentit (27)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.08.13 16:09

<Junttilandia> Ei suomessakaan poliisi niin ystävällinen tämmöisissä tilanteissa toimi. Poliisi ei kysyttäessä kertonut nimeään. Kolisutti pamppua postilaatikosta josta otin kiinni ja koitin ottaa pois. Siitä poliisi sitten suuttui asunnon omistaja tuli parvekkeelta ja aukaisi oven. Hän joutui putkaan ja minut häädettiin asunnosta ulos. Näin meillä suomessa :D

09.08.13 21:28

<PurjoS> avaisi nyt saatana sen oven. mitä vittua

09.08.13 01:04

<subaruduke> mikä vittu noita neekereítä vaivaa?! menee tunti oven avaamiseen, sitten viellä ihmettelevät miksi heidät pidätetään kun ensin vastustavat poliisia.

-2
08.08.13 23:56

<karhukonna> Kyl mä avaan oven jos poliisisetä pyytää.

08.08.13 15:58

<MizoB> no jos yhdestä henkilöstä on etsintäkuulutus niin kai sitä tullaan sisälle kahtomaan ketä muita mahdollisesti etsintäkuulutettuja siellä on... epäilen että tiesivät kyllä mitä tapahtuu.

-1
08.08.13 15:12

<toreidor> vaikka en virtavaltaa vastaan tai puolesta ole niin en ymmärrä miks ihmiset ympäri maailmaa (enemmän jenkeissä) käyttäytyy idiottimaisesti ja lapsellisesti heitä kohtaan ja vaikeuttaa työtehtäviä. Astukaaapa itse saappaisiin ku joku näsäviisas idiootti viisastelee joka kerta kun pysäytät.. Kaiken maailman muslimi mamut riehumassa kohta joka maassa kun kasvaa kun syöpä niin sitten näitä poliiseja kyllä tarvitaan! Odottakaa vaan 10 vuotta niin tulee virkavaltaa ikävä.

-1
08.08.13 15:01

<toreidor> agressiivista käytöstä kyllä poliiseilta, mutta kyllä itelläki menisi hermot jos ei pääsisi tarkastamaan taloa missä on rikos käynnissä. (tässä tapauksessa luulo). eihän sitä muuten pääse tarkistamaan. olisi tilanne selvitetty helposti jos olisi avattu ovi heti

08.08.13 14:58

<toreidor> Jos poliisit epäilevät vakavaa rikosta talossa ja tässä tapauksessa voi olla kyseessä soittajan antama väärä osoite. Tottakai poliisit reagoivat näin kun luulevat että talossa peitellään mahdollista vakavaa rikosta. vitun tanelit

-1
08.08.13 12:20

<OmppuCC> Tässä pitää tietää että poliisit on työtehtävissä ja virkamiehiä. Silloin edustetaan poliisivoimia eikä paikallista adhd-vertaistukiryhmää.

08.08.13 11:40

<Zyrppa> nää on taas näitä "mulla on oikeus! en avaa ovee ja selvitä asiaa helpoimman kautta"

08.08.13 11:01

<Beattila> Olis vaan pitäny oven kiinni ja soittanu hätäkeskukseen monta kertaa, niin kauan kuin ovi vaan pysyy ehjänä.

08.08.13 10:21

<reaper75> ei ne poliisit tarvii kotietsintälupaa jos on epäilyksenä murha yms muu vakava tapaus.ei niitä muricalaisia leffoja kannata ottaa niin tosissaa missä aina haetaan yöllä tuomarilta lupa kanakotka...

08.08.13 02:57

<-H3muli-> no onko ihme jos pelkkiä neggejä sheriffeinä? :)

08.08.13 01:34

<k1llstr3ak> Vittu tuossa maassa on synkkä meininki tällä hetkellä ja päivä kerrallaan menossa pahempaan suuntaan. Esimerkkinä ndaa-act.

08.08.13 01:32

<maksamakkara> tässä tapauksessa se oven avaaminen olisi kyllä kannattanut jättää tekemättä. se on ihan eri asia juridisesti tuleeko poliisi avatusta vai murretusta ovesta. poliisi vain odotti että ovi aukeaa, eikä olisi välttämättä murtanut sitä. puoli tuntia oveen koputtelua kertoo sen että ei siitä väkisin läpi tulla. tyhmä mummo halusi mennä avautumaan. ja sillä aiheutti sen että joku omista lapsista olisi voitu piestä toistaitoiseksi. näin siis jenkkilässä. suomessa on normaali poliisi.

08.08.13 01:13

<WremahThD> Mutta tästähän tuli syytteet poliiseille, oli lehdessä. Mutta joo, en minäkään välttämättä heti avaisi ovea, jos siellä olisi kasa vihaisia neekereitä virkapuvut päällä aseet esillä yrittäen tulla ovesta läpi ja karjuen samalla kurkku suorana.

08.08.13 00:38

<persekasa> Oma vika kun omisti noin ruman talon

-1
07.08.13 23:55

<kuro> sinä. koska puolustit poliisia tilanteessa jossa he toimivat päin vittua ja uskoit että he olisivat toimineet rauhallisesti jos olisi vain mennyt avaamaan oven, jonka herra teki: ja mitä tapahtui :) että oleppas jo hiljaa vitun tavi.

-2
07.08.13 23:28

<Kanakotka> Kuro, jep. Poliisihan tunnetusti rynnäköi sisään jos tulee oven avaamaan koputtaessa. Kumpi meistä se naiivi taas olikaan? Huomasitko muuten videosta, että talossa oli kolme henkilöä, ja käytössä oli mm. videokamera? Yllättäen poliisitkin joutuvat teoistaan edesvastuuseen, niin ameriikoissa, kuin meilläkin.

-2
07.08.13 23:00

<kuro> ja aika väkivaltasesti noi tulee sisään ilman mitään etsintälupaa :DDD että joo kanakotka, PAT PAT

07.08.13 22:48

<kuro> muutenkin mistä helvetistä oletat hänen tietävän että kyseessä on oikeita poliiseja?

-2
07.08.13 22:45

<kuro> <Kanakotka> söpöä kuinka naiviuutesi paistaa kommentistasi :) ei tullut mieleen että jos herra olisi avannut oven olisi ollut mahdollisuus että poliisit rynnäköivät sisälle tai ylireagoivat muuten ja käyttäytyvät väkivaltaisesti herraa kohtaan? ehkä sen pelon takia juuri hän ei avannut oveaan. usko vain sokeasti auktoritetin hyvyyteen, toivon että joku päivä joku korruptoitunut kyttä hakkaa sut niin tajuat että pelkkiä ihmisiä nekin ovat eivätkä valkoisia ritareita kiiltävissä haarniskoissa :)

07.08.13 21:58

<Kanakotka> Niinpä... On hyvin vaikeaa avata se ovi ja pyytää esim. Kotietsintälupaa. Jos sellaista ei ole, silloin poliisia pyydetään lähtemään muualle, koska poliisilla ei ole mitään oikeutta tulla sisälle, tai suorittaa pidätystä. Normitoimintaa kyllä ameriikan poliiseiltakin. Lapsen aivotoiminnan tasolla 90% väestöstä.

-4
07.08.13 21:04

<Joonfour> Mikä vittu noita vaivaa... On niin vaikeeta vaan avata se ovi ja rauhallisesti kysyä mitä ne tahtoo ja sanoa että taitaa olla väärä talo. Mutta ei, eka ei avata ovea ja sit aletaan huutaa ja riehuu

07.08.13 21:04

<largehc> noni, kertokaas nyt miksi poliisit oli tässäkin oikeassa ja että tuo jätkä teki väärin puolustaessaan oikeuksiaan.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Valehteleva sekopää

Valehteleva sekopää

4 910 katselukertaa

GTA poliisin logiikka

GTA poliisin logiikka

6 213 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.