Quantcast

Ukrainalaiset sotilaat hakattu tunnustamaan valheita.

Ukrainalaiset sotilaat joita kuulusteltiin ja hakattiin kapinallisten toissa viikolla julkaisemassaan propaganda videossa.

2.38 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 11.2.2015 13:03

Katsottu: 6581 kertaa

Kommentit: 34 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.38 / 5 (8 ääntä)

Ukrainalaiset sotilaat hakattu tunnustamaan valheita. | Ukrainalaiset sotilaat joita kuulusteltiin ja hakattiin kapinallisten toissa viikolla julkaisemassaan propaganda videossa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-02-11 13:38:30

+7903

<Piripallo>

opmdevil niin, varusteleka myy ihan militarikamaa. Ja tuollaisia ne eri armeijoiden asut ovat, ei oikeasti sotilailla ole mitään HALO- tai Crysis-kamaa.

34

Aika: 2015-02-11 14:38:30

+67457

<GyRo>

Heaven by 7 mene ny vittuu.

26

Kommentit (34)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.02.15 12:14

<shadow_fi> Jos nyt vaihteeks kaikki toivottais vain rauhaa sinne Luganskin ja Donetskin alueelle. Olisi hienoa jos Minskin sopimuksesta pidettäis kiinni, ja siellähän oli paljon muuta kun "tuli seis".

15.02.15 01:59

<Paheksu> Eikai joku usko näitä nettivideoita näiden kriisien tiimoilta, joissa millon mikäkin ja millon minkäkin osapuolen edustajaksi väitetty ihminen selittää millon mitäkin? Ne nykyajan propaganda-lentolehtiset leviää netissä, ne ei lennä kaupungin kaduille lentokoneesta tiputettuna.

13.02.15 16:24

<LaME> Harbaa Ethän sinä edes ymmärtänyt, mistä oli kyse. Ja minä sentään "trollaan" omalla kasvokuvallani, toisin kun sinä anonyymisti pakenet internetin syövereihin vedoten siihen, kuinka turhaa on yrittää keskustella trollin kanssa. Neuvoisin sinua lukemaan tämän viestiketjun kokonaisuudessaan alusta asti, niin ymmärrät että miten ja miksi minäkin tähän keskusteluun lähdin mukaan ja kenellä täällä on lasit päässä.

13.02.15 00:18

<The Laama> Kannattaa kattoa Vicenewsin Russian Roulette pätkiä. Saa hyvän käsityksen mistä kaikki lähti ja missä nyt ollaan.

12.02.15 19:29
-1
12.02.15 18:25

<LaME> Olen nähnyt videon ja jonkin verran tutkinut tapausta Harbaa. Tässä tapauksessa kraatereita tutkittiin ja huom. Ukrainan tiedottajien ja asiantuntijoiden mukaan laukaukset tulivat etelästä jostakin Horlivasta? Mutta Euromaidanpress on painanut paljon propagandaa myöskin. Separatistithan väitti tässä tapauksessa että Ukrainan armeija ampu itse provosoidakseen, lisätäkseen vettä kiukaalle ja saadakseen lisää tukea operaatioilleen? Lopputulos on se, että kukaan ei oikeasti tiedä kuka ampui ja ketä. Mutta http://www.hrw.org/news/2014/10/20/ukraine-widespread-use-cluster-munitions molemmat sohlaa

12.02.15 18:14

<Harbaa> Sinulle ne juuri esitin kun kerran pyysit "... voisit asiallisesti kyseenalaistaa ja vaatia näyttöä?" Ja mitähän sä nyt hourailet LaME? Kramatorsk on UA hallinnassa 90km päässä etulinjasta? Kramatorskin lentokentällä sijaitsee ATO päämaja, mutta väität silti että Kramatorsk on "separistien" hallinnassa? http://liveuamap.com/ En tiedä vääristääkö Putin lasit sen verran että ei enää näe totuutta, joka tapauksessa on tullut aika selväksi että kenen motiiveilla ja ideologialla olet liikkeellä. En aio enää jatkaa keskustelua kanssasi, trolli mikä trolli.

-1
12.02.15 16:33

<Harbaa> https://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=86753 LaME, Eli tässäkin videossa UA tulittaa lähelle omaa johtokeskustaan 90km etulinjasta? LaME, LaME, LaME... yritä nyt edes.. Vastaahan toki myös muihin esittämiini kysymyksiin.

12.02.15 16:23

<LaME> Harbaa :lla mennyt faktat sekaisin, koska se on UA :n armeija joka käyttää kiellettyjä rypäleaseita, ei separatistit. Tästä on olemassa niin ETYJ raportteja kuin YK :n raportteja. "faktat kuntoon" lammas.

-3
12.02.15 14:05

<Harbaa> Fakta on se että sodassa siviileitä kuolee. Puolin ja toisin on kannattavaa tehdä kantalinnoitukset asutuksen lähelle, koska vesi, lämpö, sähkö ja ruoka. Täytyy kuitenkin todeta että puolien välillä on tykistökäyttäytymisessä eroja. UA yrittää ampua kenttä/täsmätykistöllä vastalaukauksia "separistien" tulistusasemiin. "Separistit" taas ampuvat GRAD:eilla ja SMERCH:eillä, koittaen tähdä UA:n asemiin ja välillä taas ihan mihin sattuu. Tästä esimerkkinä täälläkin nähtävä video missä varmaan yrittivät ampua Kramatorskin lentokentän ATO johtokeskusta, SMERCH rypäleammuksilla..... 90km etulinjasta..

-1
12.02.15 05:35

<ziljoona> Harbaa> Kivoja karttoja sun linkissä. Voisikohan jäljet olla siitä kun UA sotilaat pötkivät moteista pakoon venäjän puolelle? No vitsi vitsi, pakkohan siellä on olla venäjän armeijaa kun UA tuntuu saavan lättyynsä aika urakalla. Ihme vain, että UA:n komentaja puhui hiukan toiseen sävyyn siitä kuinka he EIVÄT ole venäjän tavallista armeijaa nähneet. Vain yksittäisiä taistelijoita. Linkin haastatteluun löytänet itsekin. Ketkä sinun mielestäsi ampuu siviileitä Donetskissa? Onko ne separisteja vai venäläisiä? Logiikka on täällä välillä niin luokattoman kehnoa.

11.02.15 22:00
-3
11.02.15 21:50

<Riemunimi> otsikon takia 0/5 muuten asiallinen video. heittäkää ne iltalehet ja hesarit mettään.

11.02.15 20:48

<LaME> Harbaa pata kattilaa soimaa. Aiemmassa ketjussa oli keskustelua aiheesta. Ja minua kyllä alkaa epäilyttämään tämä oma luotettavuutesi, koska heti jonkun esittäessä eriäviä mielipiteitä omiesi kanssa heität aina tuon saman trollikortin. Olet vähän niinkuin jotkut Ylen ja maikkarin idiootit jotka ovat vasta lähipäivinä keksineet koko sanan Trolli ja sitä nyt käytetään armotta poissulkemaan kaikki eriävät mielipiteet, eli oikeastaan vielä täysin poissa kontekstista. Mitkähän lasit sulla on päässäs? Sen sijaan että mussutat kremlin trolliksi, voisit asiallisesti kyseenalaistaa ja vaatia näyttöä?

11.02.15 19:57

<nuudeli> LaME. Yhdyn kommenttiisi.

11.02.15 19:26

<Harbaa> Kiitos LaME, yksi putinin trollien työkaluistahan on nimenomaan keskustelun harhauttaminen ihan muualle ja meneminen esim. juuri henkilökohtaisuuksiin. Katsellaan toki lisää LifeNews:in juttuja tai siis läntisen propagandan? mukaan LieNews..

-6
11.02.15 19:18

<Pirimus> Mihinköhän noi välillä kattelee. Ei katso kameraan eikä katso toimittajaan vaan jonnekkin heidän oikealle puolelle.

11.02.15 18:21

<LaME> Olet kyllä Harbaa suoraan sanottuna täys idiootti.

11.02.15 17:32

<Harbaa> Kumma juttu että Nuudeli on taas paikalla kertomassa totuuksia suoraan Kremlinistä..

-6
11.02.15 17:26

<nikkeli_82> nakkikioskillakin lauantai iltana on enemmän hakatun näköisiä kuin nuo.

-3
11.02.15 15:39

<nuudeli> Molempi puolista tämä hakkaaminen. Videota löytyy missä Ukrainan armeijja ampuu omiaan kranaatinheitin tulella. Joten puheissa on perää. Kyllä nuo ihan totta puhuvat eivätkä tunnusta mitään valheita tuossa. Koska todisteet löytyy. ja kaiken lisäksi Ukrainan armeijja on muutenkin todella pahassa jamassa. Jos haluaa jotain totuutta löytää Ukrainan kriisistä niin kannattaisi lopettaa iltalehden lukeminen. Ja ruveta keräämään tietoa itse. suuri osa ihmisistä elää yhdessä totuudessa nykyään.

11.02.15 15:10

<Ile26> Hui? Kertokaas joku sodassa ollut maa, jonka sotilaat eivät olisi hakanneet vihollisiaan.

11.02.15 14:42

<opmdevil> #PiriPallo Sitä ma vaan, että jos ollaan olevinaan "ukrainalaisia sotilaita", niin olisiko suotavaa että ukraina edes varustaisi omat sotilaansa edes yhtenevillä univormuilla ilman että jätkien pitää ostaa käytettyjä rytkyjä ebaystä kuten nyt tekevät, taisteluvarusteita myöten. Ukraina kovaan ääneen huutaa olevansa "suvereeni valtio" mutta ei pysty organisoimaan omalle armeijalleen edes perusvarusteita. Joten, hyvä meininki. Ai niin, mobilisaatioon meni lähes vuosi kriisin alkamisesta joten sekin siitä suvereeniteetistä sitten...

-9
11.02.15 14:38

<GyRo> Heaven by 7 mene ny vittuu.

26
11.02.15 13:38

<Piripallo> opmdevil niin, varusteleka myy ihan militarikamaa. Ja tuollaisia ne eri armeijoiden asut ovat, ei oikeasti sotilailla ole mitään HALO- tai Crysis-kamaa.

34
11.02.15 13:12

<opmdevil> Jätkillä samat varusteet kuin perussoftaajilla Varustelekassa käynnin jälkeen. LOL - että sotilaita.

-36

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

"Harjoitus"

7 186 katselukertaa

Ukrainan sota

Ukrainan sota

10 266 katselukertaa

Hot 'n' Cold

Hot 'n' Cold

16 489 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.