Quantcast

Ukrainan tilanne tiivistettynä - ilman kummankaan puolen propagandaa

3.47 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 15.3.2014 10:52

Katsottu: 4452 kertaa

Kommentit: 34 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.47 / 5 (15 ääntä)

Ukrainan tilanne tiivistettynä - ilman kummankaan puolen propagandaa

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-03-15 12:47:11

+4773

<PANT5E>

No en tiedä miten jenkeissä uutisoidaan, mutta kyllä bbc ainakin uutisoi tosta tarkka-ampuja-mysteeristä, ja natseista

6

Kommentit (34)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.03.14 21:35

<Zordun> Isot pojat osaa iskut vyön alle, molemmin puolin. Turha alkaa nostaa kumpaakaan jalustalle. Ja jos historian läpi katsotaan, niin kyllä venäjällä on paljon paskanputsaamista, että menee länsivaltojen ohi demokratiassa.

17.03.14 21:33

<Zordun> Ennen oli ennen ja nyt on nyt, mutta track recordia on aina hyvä muistella. Paljonko Roosevelt tapatti omia siviilejään tai sukulaisiaan poliittisista syistä? Toisin kuin eräs isäntä, jolle massakuolemat oli vaan "tilastoa". Jenkeillä on kyllä guantanamo bay, mutta venäjällä taitaa myös häkki heilahtaa herkästi jos olet oppositiossa ja tarpeeksi rahaa/valtaa. Toi RT media näyttää kyllä olevan niin venäläisin lasein pestyä skeidaa, ettei voi puolueettomasta puhua.

17.03.14 21:28

<Zordun> Joo pientä foliohattua voi pitää päässä, että uutisissa on paikallista poliittista (/länsimielistä venäläisvastaista vinoumaa), ja jenkit osaa kulisseissa pelata tärkeyksiä ja tukea junttia. Mutta turha sanoa, että venäjä olisi joku hyvän demokratian mallimaa. Tai ettei venäjä valehtelisi omalle kansalleen. Tai tapattaisi omia kansalaisiaan. Sivistysvaltiossa poliittisia vankeja?

17.03.14 13:54

<Kylapoliisi> Mikko84 miten niin muka tuli hullu sotamaa? Samaa, aggressiivista ulkopolitiikkaa ne on harrastaneet 1800-luvun lopulta. Katso vaikka Etelä-Amerikan historiaa, kuinka monet USA-vastaiset hallitukset on kaadettu ja uudet, myönteisemmät pystytetty tilalle.

16.03.14 18:35

<Harbaa> "Same type of bullet.." Puolella ukrainalla on kalashnikovi vintillä piilossa ja siihen venäjän ylijäämä ammuksia kylmän sodan ajalta. Ei ihme että on sama ammus.

16.03.14 18:16

<Mikko84> Tämä Ukrainan tapaus on ihan samanlaista "rauhan puolesta" sotimista kuten ne USAnkin tämän vuosituhannen sodat ensin on epämääräinen ryhmä joka aiheuttaa ongelmia ja sitten ulkopuolinen valtio hoitaa asian sotilaallisesti jolloinka ollaan sitten niin sankareita jos ei tämä kaava tunnu tutulta saa kyllä vähän hävetä USAstakin tuli hullu sotamaa vasta kun terroristi jupakka alkoi muulloin sitä pidettiin vaan ylimielisenä siirtomaana. Tätä menoa kolmannessa maailmansodassa soditaan "rauhan" puolesta.

16.03.14 04:53

<jokse> Mitä "pimeää" toiminta Venäjä on muka nyt tuolla tehnyt, muutakun ollut sen entisen presidentin puolella ja nyt sitten ottanut Kremin valtaansa, mutta ei Venäjä tämmöstä kujeilua nyt oo tehnyt (ehkä aikaisemmin on, mutta ei nyt ainakaan).

15.03.14 23:30

<subaruduke> juutalais propagandaa, ei nuo "uusnatsit" mitään tuolla hallitse.

-2
15.03.14 22:43

<ksenobite> puhelinkeskustelu "leaked to public", mitä se muka tarkoittaa? Sitä että venäläiset nappasivat puhelun ja vuotivat kun sattui kuulostamaan hyvältä. Mutta koko totuus? tuskin. Pitäisi olla varmaa tietoa, ei kuulopuhetta, ennenkuin voi tehdä johtopäätöksiä. Kuten Neil deGrasso Tyson sanoi:"salaliittoteoreetikojen ongelma on se että he luovat varmoja johtopäätöksiä silloin kun dataa on vähän, tai ei ollenkaan, vaikka asian pitäisi olla päinvastoin."

15.03.14 22:16

<nojoo1> Ei tämä uusi huonompikaan voi olla kuin vanha. Hankala tilanne, jossa tämäkin video on yhtä lailla propaganda kuin iltalehtikin.

15.03.14 18:46

<Mikko84> Faktaa on myös sekin että Venäjälläkin kustaan köyhien silmään samanlailla kuten USAssakin näillä kahdella valtiolla ei ole mitään muuta eroo kuin kieli ja lipun väri mutta yhtäläisyyksiä sitä enemmän kuten aivopestyt ihmiset ja riistäminen.

-1
15.03.14 17:23

<klaus_banzer> Kyllä tämäkin aika vahva propagandavideo oli. Koko videon ajan keskityttiin vain toisen puolen vääryyksiin ja lopussa heitettiin bonuksena "lastesi tulevaisuus"-kortti. Ei jatkoon.

-3
15.03.14 16:01

<Kluiz> Nostan foliohattuani tälle videolle.

15.03.14 15:53

<pebblo> Huoh mitä paskaa.

-5
15.03.14 15:36

<AreZet> Stormcloudsgathering = vanha kunnon foliohattu

-1
15.03.14 14:30

<_Lore_> Se puhui nazzeista 5/5

15.03.14 14:06

<Mikko84> Tässäkään videossa ei kauheesti neutralisuutta ollut.

15.03.14 12:47

<PANT5E> No en tiedä miten jenkeissä uutisoidaan, mutta kyllä bbc ainakin uutisoi tosta tarkka-ampuja-mysteeristä, ja natseista

15.03.14 12:46

<turpasauna> "Ilman kummankaan puolen propagandaa"... eihän tässä muuta haukuttu kuin länsimaita.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kylki kyljessä

Kylki kyljessä

872 katselukertaa

Ukrainan Talent

Ukrainan Talent

5 581 katselukertaa

Ukrainan armeijan BTR piilossa.

Ukrainan armeijan BTR piilossa.

6 224 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.