Quantcast

Ulkomaalaisten raiskaukset Suomessa

Totuus julki

4.97 / 5 (17 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 17.5.2013 08:29

Katsottu: 10717 kertaa

Kommentit: 32 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.97 / 5 (17 ääntä)

Ulkomaalaisten raiskaukset Suomessa | Totuus julki

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-05-17 09:02:00

+4679

<ApostoliAna1>

Pysykää nyt naiset kaukana näistä etelänhetelmistä! jos isoo on pakko saada nii ostakaa vaikka ennemmin hevonen!

56

Aika: 2013-05-17 08:47:58

+7277

<Don Holttinen>

Tuleeko nää syyt nyt kenellekkään yllätyksenä?

42

Aika: 2013-05-17 09:13:50

+5008

<MrRattlehead>

Vittu, että oksettaa naiset jotka himoitsee mustaa surmaa ja sitten itkee kun ne ei kohtele hyvin.. Ja toinen hauska pointti, tää psykologi sanoi että raiskareita tutkiessaan on havainnut heillä vääristyneen kuvan, että vähäpukeisuus on lupaus seksistä. Silti täälläkin ihmiset tapellu asiasta ja väittävät, että vaatteilla ei ole MITÄÄN merkitystä. Paskan marjat. On pelkkä fakta, että raiskatuksi tulemisen todennäkösyys kasvaa jos hilluu kännissä keskustan syrjäkujilla alasti kuin vaikka päivällä kirjastossa.

41

Aika: 2013-05-17 12:13:39

+3254

<kahvisetä>

Vittuako itketään, että suomalainen mies ei puhu eikä pussaa. On se nyt parempi vaihtoehto, ku raiskatuksi tuleminen mustan miehen toimesta.

14

Kommentit (32)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.08.13 08:34

<rebuffedmymmeli1994> mhmm 27% eli muut on suomalaisii.

-1
20.05.13 18:25

<MrRattlehead> Esitän toisen havannoivan esimerkin niin ei pitäisi kenellekään mennä tuon original kommenttini pointti ohi: tiedetään, että miesten välisen seksin todennäkösyys saada hiv on suurempi kuin heteroseksillä -> Täten on todennäköisempää saada HIV jos olet homo ja harrastat suojaamatonta seksiä. Ei tämän faktan toteaminen millään lailla syyllistä, että olisi homon vika jos se saa tartunnan, koska se on homo. Se on vaan tilastolliselle todennäköisyyslaskennalle pohjautuva fakta, se ei muutu vaikka siitä et kuinka tykkäisikään, ellei tapahtu jotain muutosta tarkasteltavaan kohteeseen.

20.05.13 18:19

<MrRattlehead> <TapTT> Et vissin lukenu tota mun jälkimmäistä kommenttia? Tottahan se on, että raiskatuks voi tulla vaikka missä tilanteessa tai paikassa tahansa, mut on aivan aivovammasta kiistää, että sen raiskauksen "helpommaks tekeminen" kauheesti positiivisesti vaikuttaa niihin todennäkösyyksiin, että joku käy käsiski. Ei se sitä raiskausta millään tapaa oikeuta tai perustele, tai kippaa syytä raiskatuks tulleen niskaan. Se nyt vaan on ihan maalaisjärkeä.

18.05.13 18:46

<Ingevbod> Missä kaikki naisten kommentit tälle videolle?

18.05.13 10:12

<twisdet> kyllä olis mukava tälläsen raiskaaja n€€kerin pallit potkia tuhannen päreiks

18.05.13 01:13

<TapTT> niin ei tule raiskatuksi, paitsi ehkä oman lähipiirin toimesta. Niin kuin ei pidä mennä kauppaankaan, josko sinne tulee ryöstäjä ja vie massit. Niin kauan kun lupaus seksistä ei tule sanallisesti, ei ole kenelläkään oikeutta seksiä toiselta ottaa väkisin, ihan sama mitä vaatteita pidät päällä, tai et pidä. Ongelma tietty on, että tietyistä kulttuureista tulevat ihmiset eivät paskaakaan välitä siitä naisen mielipiteestä. So there's that too.

18.05.13 01:09

<TapTT> Jullipulli, monta pedofiiliä oot tappanut? Pystytkö laskemaan yhden käden sormin? Voihan vittu. Ja mrrattlehead, eikö se ole kuitenkin rikoksen tekijän vastuu joka kerta, jos raiskataan? Tosi on, ettei pidä provosoida seksillä tuolla ja sitten ulista, kun toiset himoitsee ja menee pidemmälle, mutta vaatetus on jännä asia. Missä se raja menee? Ehkä jos erogeeniset alueet vilkkuu ja käyttäytyy kuin lutka tai mieshuora? Alunperinkään ei pitäisi joutua kenenkään olemaan siinä tilanteessa, että tulisi hyväksikäytetyksi. Silti sitä tapahtuu. Toki se auttaisi, jos naiset pysyisi vain sisällä

17.05.13 22:12

<Hephaistos> Olettepas te kaikki ihan vitun tyhymiä :D

17.05.13 19:53

<Fenghuang> Vittu SAATANA. Onko se niin vitun vaikeeta karkottaa rikoksen tehneet ulkomaalaset vitun vitun vittu. !! SUOMI HERÄÄ NYT SAATANA !!

17.05.13 18:14

<Tömpsy> Jos tuli yllätyksenä jollekkin ni ihmettelen mistä kiven alta olet ryöminyt.

17.05.13 16:36

<JanneMOe> Joku koulutus pitäs järjestää tähän meijjän kulttuuriin kun tänne tullaan, esim. naisten kunnioittaminen. Tuo vähäpukeisuus taas on semmonen juttu että vaikka suurin osa ihmisistä tajuaa että se ei tarkoita että hän haluaa juuri minua juuri nyt niin se näille narsistiraiskaajille on varmasti kiihoke. Tuo ison perässä meneminen nyt on joku myytti, empä usko että ihmiset kumppania valittee ensimmäisenä koon perusteella.

17.05.13 16:23

<_Cj_> Ja sitten itketään karusta kohtalosta mediassa kun se kiva etelän hetelmä otti ja raiskasi sekä vei omaisuuden. Mutta suomalainen ei vaan kelpaa...

17.05.13 16:03

<reaper75> eivät halua nostaa raiskaussyyteiden tuomioita kun se voidaan tuomita rasistiseksi...

17.05.13 15:49

<TONO123> Mä just tässä aloin miettimään että voihan sitä jotkut naiset olla niinkin kieroja että ihan tahaltee syyttää miestä raiskauksesta vaikka sellaista ei ole tehnyt. Mutta taas toisaalta nainen voi olla se uhri. Yleensä vaan tuntuu siltä että naisen sanaa uskotaan enemmän ja miehet joutuvat helpommin vankilaan tapauksesta kuin tapauksesta. Mutta niin kauvan menee elämässä hyvin kun ei joudu vankilaan. Vapauden riisto on todella kova rangaistus joten välttäkää sitä ja olkaa fiksuja. Itse pyrin näissä nais-asioissa aina noudattamaan sääntöä: katsoa saa mut ei koskea. Siihen asti kunnes saan luvan.

17.05.13 15:21

<aasi33> Jos maahanmuuttoa perustellaan sillä, että tarvitaan työvoimaa ni sit vaikka rekrytoidaan porukkaa vietnamista, kiinasta tai muualta eikä lähi-idästä tai afrikasta. Tanskassa tais olla tilasto, jonka mukaan kiinalaiset ja vietnamilaiset tais tehdä jopa vähemmän rikoksia ku kantaväestö jos oikein muistan. Toki voin olla väärässäkin, mutta pointti on, että jos tarvitaan työvoimaa niin otetaan sit niitä terveestä kulttuurista tulevia maahanmuuttajia eikä epäterveestä kulttuurista tulevia, koska natsit.

17.05.13 14:30

<Lecimx> Hmm.. Pakko iskee kiinni tohon että jos nainen pukeutuu viekottelevasti niin hän houkuttelee seksiin.. Hmm.. Eikö se juuri ole sen tarkotus? En mä millää tavalla sano että se olis oikein raiskata sen takia mutta onhan se nyt selvä että jos pukeutuu niin että tissit näkyy ja perse melkee paljaana niin onhan se nyt selvä merkki siitä että haluaa houkutella miehiä. TAi naisia riippuu mistä tykkää.

17.05.13 13:58

<WremahThD> Itse olen omin silmin nähnyt ja todennut sen, että tuolta muualta tulevilla ihmisillä on eräs todella paha ongelma, ja se on se ettei naisia kunnioiteta. En minä heitä syytä, vaan heidän vanhempiaan ja heidän vanhempiaan ja heidän vanhempiaan jne... Kulttuuri nyt on mikä on. Naiset ovat vähän eri asemassa tuollapäin maailmaa kuin täällä länsimaissa. Siksi esim. kunnioitus naispuolista työntekijää kohtaa on lähellä nollaa. Huoritellaan ohimennen ja tehdään ties mitä kiusaa. Väkivaltaa ei ole tosin vielä näkynyt, mutta henkistä väkivaltaa sitäkin enemmän.

17.05.13 12:30
17.05.13 12:13

<kahvisetä> Vittuako itketään, että suomalainen mies ei puhu eikä pussaa. On se nyt parempi vaihtoehto, ku raiskatuksi tuleminen mustan miehen toimesta.

14
17.05.13 10:34

<petrell> suomalaiset naiset saa just sitä mitä tilaa.

17.05.13 09:17

<MrRattlehead> Dont get me wrong, vika on aina siinä raiskarissa, hän on se jolla on mielenterveysongelma. Se nyt vaan on itselle valehtelua, että sillä pukeutumisella ei voisi olla altistavia vaikutuksia. Vähän sama juttu, kuin kietäis että autoonnettomuuden todennäkösyys kasvaa jos itse liikut autolla.

17.05.13 09:13

<MrRattlehead> Vittu, että oksettaa naiset jotka himoitsee mustaa surmaa ja sitten itkee kun ne ei kohtele hyvin.. Ja toinen hauska pointti, tää psykologi sanoi että raiskareita tutkiessaan on havainnut heillä vääristyneen kuvan, että vähäpukeisuus on lupaus seksistä. Silti täälläkin ihmiset tapellu asiasta ja väittävät, että vaatteilla ei ole MITÄÄN merkitystä. Paskan marjat. On pelkkä fakta, että raiskatuksi tulemisen todennäkösyys kasvaa jos hilluu kännissä keskustan syrjäkujilla alasti kuin vaikka päivällä kirjastossa.

41
17.05.13 09:02

<ApostoliAna1> Pysykää nyt naiset kaukana näistä etelänhetelmistä! jos isoo on pakko saada nii ostakaa vaikka ennemmin hevonen!

56
17.05.13 08:47

<Don Holttinen> Tuleeko nää syyt nyt kenellekkään yllätyksenä?

42
17.05.13 08:41

<Why> Ulkomaalaisia raiskataan?

-2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ulkomaalaisten ihmettelyä

Ulkomaalaisten ihmettelyä

10 114 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.