Quantcast

Universal Basic Income

3.86 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 26.4.2016 10:27

Katsottu: 4186 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.86 / 5 (7 ääntä)

Universal Basic Income

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-26 12:12:11

+3202

<ahonenj>

Ei jumalauta mikä video. Ei perustulolla pyritä todellakaan siihen, että kaikki olisi vapaita sateenkaaren alla 550e/kk. Vaan siihen, että palkkoja voisi laskea älyttömästi ja lisätä yhä enemmän lyhyitä vuokratöitä. Kaikilla jäisi siis vähemmän rahaa ja olisi vain paska palkkasia vuokratöitä tarjolla. Pisti vähän vihaksi noi typerät lampaat videolla ja 6:06 alkavan teksti systeemin "will we lose meaning of life" kohta jne.

10

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.05.16 22:28

<Wompatti> Kaikille fygyä olemassa olosta. Sitten voidaan joukkorahoittaa oikeasti hyvä avaruusohjelma ja lähteä vittuun tältä kiertokappaleelta.

01.05.16 20:51

<Dawoc> Kaikille maksettais tuo 1500 cäshiä olemisesta niin maailma ylikansoittuisi, afrikka varmaan räjähtäis ensimmäisenä..

28.04.16 16:20

<-Kazya-88> tämä video herättää niin suuria ristiriitoja nykyhetkessä että tarvisi radikaalisia uudistuksia. Robotti tekniikka tekee tuloaan vauhdilla

27.04.16 05:28

<voipojux> Köyhimmissä maissa perustulo loisi ihmisille pohjan kehittää omaa elämäänsä ja siten voitaisiin myös jakaa raha suoraan sitä tarvitseville ilman korruptiota. Teollisuusmaissa taas automaatio ja robotiikka tulevat syömään niin tuntuvalla tavalla suorittavaa työtä ettei mahdollisuutta tietyn kansanosan pysyvälle työttömyydelle voida enää poissulkea. Tässä tapauksessa verotuksen painopiste siirtyisi todennäköisesti rankasti pääomaintensiiviseksi ja yritysten veroasteita nostettaisiin, koska ne eivät enää liikuta rahaa perinteisellä palkkasuhdemekanismilla.

26.04.16 20:48

<TW6g> Toimeentulotuki ainakin joutaisi heivata museoon. Ehdot on ilmeisesti laadittu ulkoistettuna jossain toissijaisessa oppilaitoksessa. Pääasiassa kannustaa elämään "kädestä suuhun". “Everybody in this country should learn to program a computer, because it teaches you how to think” - Steve Jobs.

26.04.16 17:52

<Lettukesti> sopii mulle

-2
26.04.16 15:17

<virtsa-pippeli> suomi mainittu!!

26.04.16 15:06

<PenZon> Perustulo olisi suomessa siinä määrin kätevä malli että voitaisiin karsia julmettu määrä turhaa paperinpyöritystä ja käyttää niihin palava työmäärä johonkin aidosti hyödylliseen. Joka tapauksessa jokaiselle kansalaiselle joudutaan maksamaan jonkin tuen muodossa ainakin asunto ja ruoka. Sitä paperisotaa vois käydä sitten vaikka siitä mihin sen perustulon lisäksi on oikeutettu. Eikä sen perustulon tarvis olla mikään iso rahamäärä, vain tarpeeksi että silläkin voi elää jos elää tarkasti.

26.04.16 15:00

<PenZon> "Ostaisin vaatteita." Ei perkele. Uuskapitalismiin kouluttaminen onnistunut.

26.04.16 14:14

<tellu piline> Pelkäätkö minimitoimeentulosta tulevan asia, jota ei enää tarvitse hävetä ja menettäväsi ylemmyydentunteesi? Sille mielenterveysongelmalle on nimi "protestanttinen etiikka" ja siihen varmaan alkaa saada sitte paremmin ammattiapua jos tän videon ennustukset käy toteen :)

26.04.16 13:57

<eitoimirec> Hei toihan toimii jo. Tulkaa saatana kaikki Suomeen ja kas kummaa, ei tartte tehdä päivääkään töitä hengissä pysymiseen....

26.04.16 13:50

<Kome010> Saattaisi hetken toimia jos ei olisi yhtäkään vapaamatkustajaa.

26.04.16 12:12

<ahonenj> Ei jumalauta mikä video. Ei perustulolla pyritä todellakaan siihen, että kaikki olisi vapaita sateenkaaren alla 550e/kk. Vaan siihen, että palkkoja voisi laskea älyttömästi ja lisätä yhä enemmän lyhyitä vuokratöitä. Kaikilla jäisi siis vähemmän rahaa ja olisi vain paska palkkasia vuokratöitä tarjolla. Pisti vähän vihaksi noi typerät lampaat videolla ja 6:06 alkavan teksti systeemin "will we lose meaning of life" kohta jne.

10
26.04.16 12:10

<maksamakkara> taas yksi merkki siitä että judge dreddin maailma on tulossa. 98 prosentin työttömyys, läski skootterit, kaupunkia ympäröivä muuri, poliisi valtio, holhous yhteiskunta, yksilön vapauksien ja demoratian katoaminen olemattomiin. korttelisodat, no go zoneineen. eläkeläisten jengit on varmaan kulman takana kun yhteiskunta on täynnä elämänkoululaisia jotka ei aikuistu.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Jurassic Park -kumipaattiajelu

Jurassic Park -kumipaattiajelu

3 669 katselukertaa

The Universal Hot vs Crazy Matrix

The Universal Hot vs Crazy Matrix

4 791 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.