Quantcast
Zyy

Uskontojen suvaitsevaisuus

Maajid Nawaz kertoo kuinka "regressiivinen vasemmisto" aiheuttaa paljon enemmän haittaa vähemmistöille alhaisten oletusten rasismillaan.

4.54 / 5 (30 ääntä)

Julkaistu: 19.11.2015 11:38

Katsottu: 6125 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.54 / 5 (30 ääntä)

Uskontojen suvaitsevaisuus | Maajid Nawaz kertoo kuinka "regressiivinen vasemmisto" aiheuttaa paljon enemmän haittaa vähemmistöille alhaisten oletusten rasismillaan.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-19 15:49:23

+2391

<pessu90>

ise olen Iranista ja olen ateisti ja tykkään oluesta, sianlihasta ja saunomisesta. Minua vituttaa ihan helvetisti kun minun maine menee tässä samalla koska nuo vitun pässit tulee, Suomeen sekoilemaan. Suomen päättäjät voisivat edes vähän käyttää järkeä.

39

Aika: 2015-11-19 11:43:33

+8271

<kuli78>

Ilmiö tunnetaan nimellä: Bigotry of low expectations. Suurin osa suvakeista on ilmiön kanssa naimisissa.

30

Aika: 2015-11-19 13:05:21

+4802

<Thaliquid>

ksenobite Niin nyt ollaan siinä pisteessä että muslimit pahoja ja vitun syvältä perseestä ja juutalaiset ovat niitä jotka masinoivat tämän paskan! Ja tämänki maan kansalaiset antaa kaiken tapahtua :D:D Erittäin vitun mielenkiintoinen yhtälö! Ollaan kyllä menossa sotimaan venäjää vastaan kun maanpetturi hallitus niin määräisi mutta ei muslimeja vastaan uskalleta tehdä mitään koska rasismi! Ollaanhan sitä kuule melko vitun perseestä kansana ja tuleva sukupolvi on suurimmalta osin vielä tyhmempää! Kuolema on pelastus nykymaailmassa!

14

Aika: 2015-11-19 14:14:27

+8285

<Schilvagg>

Tämähän toimii myös toisinpäin (videon loppuajatuksiin viitaten). Kun muslimit ja asiantuntijat ovat kilvan kiistämässä muslimiterroristien muslimiutta ("He eivät edusta oikeaa islamia!", kyl te tiiätte), niin ketä he ovat määrittämään mikä on oikeaa islamia. Vaikka onhan se selvää, miksi näin tehdään - koitetaan valkopestä ja peitellä islamiin sisäänrakennettuja, länsimaiden oikeusperiaatteiden kanssa sovittamattomassa ristiriidassa olevia ongelmia.

8

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.11.15 13:57

<Tetskeli> Minkälaisia ajatuksia herättää: http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1195006915952/artikkeli/+spiral+of+revenge+finnish+newspaper+s+frontpage+is+spreading+all+over+the+world.html ? "Koston kierre - Isisin tavoitteena on suunnata Euroopan viha viattomia muslimeita kohtaan"

20.11.15 10:29

<Da-gi> ...Mitää se sano? "Kai se haluaa, pullaa, mutta eihän meillä ole sitä noille, antaa."

19.11.15 20:44

<TB303> tunnen yhen jätkän joka on adoptoitu suomeen kolumbiasta 2 -vuotiaana, puhuu täydellistä suomea, opiskeli itsensä insinööriksi ja nyt alansa töissä. juteltiin tuossa muutama viikko takaperin tästä nykytilanteesta ja se mainitsi, että vaikka 90 luvulla kohtas rasismia viikottain niin nykyään tilanne on paljon pahempi vallitsevan tilanteen takia. mua kyrpii aivan helvetisti kaverin puolesta koska se on tosi rehti ja kunnollinen kansalainen, enkä näe että tilanne tulee helpottamaan lähiaikoina.

19.11.15 19:35

<uvracha> Jesus Christ will save you amen. God bless...

-4
19.11.15 18:44

<garriman> thaliquid Ainahan se nykynuoriso on niin perseestä, mutta ei niin perseestä ku ihmiset, jotka valittaa siitä. Aina menneisyydessä elävät valittavat ku nykyihmisten ei tarvitse tehdä samoja juttuja ku heidän. Just samaa touhua ku se, että leiriöiden pakkaslukemiin tulee vuosi vuodelta lisää asteita. Tuleva sukupolvi ei osaa asioita mitä me, luultavasti koska eivät tarvitse monia taitoja mitä me. Ei se ole tyhmää olla opettelematta taitoja mitä ei tarvitse. Btw kannattaa chekata tämmönen sivu minkä löysin jutikkatubesta, esim. Hirsi Alin haastatteluja https://www.youtube.com/user/RubinReport/

19.11.15 16:11

<Kheldaur> Lähi-idän hiekkanaakerit islameineen ovat suurin uhka muulle maailmalle. Islam on vain ja ainoastaan tuhon uskonto ja tulisikin poistaa maapallolta mahdollisimman nopeasti.

19.11.15 15:49

<pessu90> ise olen Iranista ja olen ateisti ja tykkään oluesta, sianlihasta ja saunomisesta. Minua vituttaa ihan helvetisti kun minun maine menee tässä samalla koska nuo vitun pässit tulee, Suomeen sekoilemaan. Suomen päättäjät voisivat edes vähän käyttää järkeä.

39
19.11.15 14:14

<Schilvagg> Tämähän toimii myös toisinpäin (videon loppuajatuksiin viitaten). Kun muslimit ja asiantuntijat ovat kilvan kiistämässä muslimiterroristien muslimiutta ("He eivät edusta oikeaa islamia!", kyl te tiiätte), niin ketä he ovat määrittämään mikä on oikeaa islamia. Vaikka onhan se selvää, miksi näin tehdään - koitetaan valkopestä ja peitellä islamiin sisäänrakennettuja, länsimaiden oikeusperiaatteiden kanssa sovittamattomassa ristiriidassa olevia ongelmia.

19.11.15 13:05

<Thaliquid> ksenobite Niin nyt ollaan siinä pisteessä että muslimit pahoja ja vitun syvältä perseestä ja juutalaiset ovat niitä jotka masinoivat tämän paskan! Ja tämänki maan kansalaiset antaa kaiken tapahtua :D:D Erittäin vitun mielenkiintoinen yhtälö! Ollaan kyllä menossa sotimaan venäjää vastaan kun maanpetturi hallitus niin määräisi mutta ei muslimeja vastaan uskalleta tehdä mitään koska rasismi! Ollaanhan sitä kuule melko vitun perseestä kansana ja tuleva sukupolvi on suurimmalta osin vielä tyhmempää! Kuolema on pelastus nykymaailmassa!

14
19.11.15 12:21

<ksenobite> Saksahan ihan avoimesti ilmoitti, että nyt kun he ovat ottaneet järjettömän määrän muslimipakolaisia (ja pakottaneet muut samaan liemeen) vanhat synnit on pesty pois. Heidän ei tarvitse enää hävetä itseään. Hitlerin voi unohtaa.

19.11.15 12:18

<ksenobite> Miksi monikulttuurisuudessa on kyse vain muslimeista? Siksi, että koko paska on lähtösin Stalinilta joka aloitti vihakampanjan Israelia kohtaan. Israel kun ei alkanut kommunistiksi. Samaa kampanjaa jatkoi Saksat, jotka halusivat eroon massamurhaaja maineestaan. Mitä pahemmalta Israel näytti, sitä vähemmän syyllisiä saksalaiset oli. Ja tätä aivopesua on paukutettu Euroopassa kymmeniä vuosia. "Juutalainen paha, muslimi hyvä." Ja nyt paskanjauhanta sitten muuttui todeksi. Olkaa nyt iloisia. Siinä on teille sorrettu vähemmistö. Paitsi, että ei tainnu mennäkään ihan niin kuin propaganda väitti.

19.11.15 11:43

<kuli78> Ilmiö tunnetaan nimellä: Bigotry of low expectations. Suurin osa suvakeista on ilmiön kanssa naimisissa.

30

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ricky Gervais Destroys religion

Ricky Gervais Destroys religion

5 023 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.