Quantcast

Valkoinen heteromies

Someraivon tietyissä piireissä aiheuttanut video.

4.31 / 5 (45 ääntä)

Julkaistu: 8.11.2018 18:33

Katsottu: 4601 kertaa

Kommentit: 56 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.31 / 5 (45 ääntä)

Valkoinen heteromies | Someraivon tietyissä piireissä aiheuttanut video.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-08 18:54:41

+80727

<julberistus>

miten yle on tälläsen antanu tehä

37

Aika: 2018-11-09 11:17:16

+5092

<RandomUser7-11>

Oon tässä muutaman päivän aikana aika monen vastaavan tähän videoon "länsimaissa valkoinen heteromies on vallassa esim. hallituksessa." Niin? Onko yllätys, että maissa, joissa valtaväestö on valkoista, on vallassa valkoisia? Jos mennään länsimaiden ulkopuolelle, niin muissa maissa on melko varmasti vallassa kyseisen maan rotuenemmistö. Suomessakin eduskunnassa on tällä hetkellä noin 45% kansanedustajista naisia, joten ei ihan kauhean iso ero miesten ja naisten välillä.

17

Aika: 2018-11-10 12:54:48

+69340

<WremahThD>

Jorma90 Eihän se ole, katsoitko edes videota? :D Kyse on tietynlaisesta mentaliteetista, ettei yhteiskunnalliset epäkohdat voi mitenkään muka koskea valkoista heteromiestä, vaikka niitä aivan selvästi kuitenkin on, ja että valkoinen heteromies on syyllinen kaikkeen pahaan, vaikka valkoinen heteromies on maailman mittapuulla ihmisoikeuksista lähtien edistyksellisin vallanpitäjä, mitä tältä planeetalta löytyy. Mene mihin tahansa muualle, niin siellä jyllää ihmisoikeuksien puute, helvetillinen korruptio, diktatuuri ja kommunismi.

5

Kommentit (56)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.11.18 19:19

<WremahThD> Jorma90 Kyllähän ne hyödyllisiäkin juttuja tekee, esimerkiksi auttelee sitä yhtä järjestöä paikantamaan kohteita, joissa on otettu seksileluiksi kaapatuista lapsista kuvia. Auttavat tunnistamaan kohteen kuvan perusteella, jotta voidaan jäljittää ja saada pedofiilirinkejä satimeen. Ei se pelkkää autismia ole... tai no on joo, mutta joskus höydyllistäkin semmoista.

11.11.18 17:36

<Jorma90> WremahThD Hah, jos vain 4chanin jantterit käyttäisivät aikansa johonkin hyödylliseen, voisi ihmiskunnalla ehkä olla jo siirtokunta Marsissa :D No ehkei sentään, mutta kuitenkin.

-2
11.11.18 17:23

<WremahThD> https://www.abc.net.au/news/2018-10-17/origins-of-its-ok-to-be-white-slogan-supremacists-united-states/10385716 Lisäksi näyttääpi siltä että kyseisellä lauseella ON OLLUT yhteyksiä uusnatsien kommervenkkeihin :D Perkele olisi pitänyt lukea itsekin aiheesta vähän tarkemmin. Ovelat paskiaiset siellä 4chanilla kyllä.

11.11.18 17:22

<WremahThD> Jorma90 Itse asiassa taisipa tullakin... Taisin itse muistaa tapahtuman väärin :D "The slogan appeared on an anonymous messaging site, known as 4Chan, about a year ago. A discussion began between anonymous contributors, which detailed a plan to spark outrage on both ends of the political spectrum. The creators predicted that "leftist" academics and journalists would understand the slogan's white supremacist origins and recoil in horror, while others who were unaware of its origins would see that as an over-reaction to the slogan's sentiment"

11.11.18 17:14

<Jorma90> WremahThD Siis tuo slogan oli alun perin jostain muualta vai? Mutta oliko kuitenkin sen 4chanin kampanjan tarkoitus se mitä wikipedia sanoi?

-2
11.11.18 17:02

<Jorma90> "Älä välitä hillityistä kommentista tai kommentoijista, vaan ota se jolla on kaikista huonoimmat, tunteisiin vetoavat ja äänekkäimmät kommentit" Juu, tämä on se resepti, millä saadaan suurin kontroversia aikaan ja sitä kautta eniten huomiota ja rahaa.

-2
11.11.18 17:02

<WremahThD> Jorma90 Siitä syntyi 4chanin kampanjoima ärsytyskampanja sen jälkeen, kun huomattiin kuinka paljon negatiivista huomiota "It's okay to be white"-teksti tuotti. Tähän tyyliin https://www.youtube.com/watch?v=ebUuATg7x1s Video on alle 3 minuutin pituinen komplikaatio.

11.11.18 16:56

<Jorma90> WremahThD Ainakin wikipedian lähteiden mukaan kyseessä oli 4chanissa syntynyt trollauskampanja, jonka tarkoituksena oli käännyttää valkoisia amerikkalaisia äärioikeistoon kampanjasta syntyneen mediapaskamyrskyn (jonka he oikein ennustivat tapahtuvan) seurauksena. Pitääkö sitten paikkansa? Lienee mahdollista. Itseäni (vassarisuvakkia) ei kyllä paljoa hetkauttaisi, jos Suomessa järjestettäisiin jokin "on ok olla valkoinen"-kampanja, pitäisin sitä lähinnä koomisena.

-2
11.11.18 16:30

<WremahThD> Niin notta kuten sanoit, kritiikkiä tämä saa, tavoite voi olla hyvä, mutta toteutus... äh, ei mennyt ihan putkeen.

11.11.18 16:29

<WremahThD> BLM:ää on kritisoitu monesta eri syystä, kuten siitä että koko liike itsessään olisi rasistinen. Stevie Wonders kritisoi sitä, moni tummaihoinen Tubettaja kritisoi sitä... En itse tunne edes kyseistä liikettä muusta kuin propagandasta ja mellakoinnissa, jossa ne polttavat mustan naapuruston mustien liikkeenomistajien liiketiloja :D

11.11.18 16:26

<WremahThD> Jorma90 Ehkäpä kampanjan pointti oli kaivaa niitä epäkohtia yhteiskunnasta esiin? Asia voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta se ei välttämättä ole. Siis tarkoitin tuolla sitä, että siinä käytetään samanlaista retoriikkaa; Älä välitä hillityistä kommentista tai kommentoijista, vaan ota se jolla on kaikista huonoimmat, tunteisiin vetoavat ja äänekkäimmät kommentit, ja tee video NIISTÄ, koska ketään ei kiinnosta enemmistö, vaan se vähemmistönä huuteleva porukka, josta saa sitten nostaa verenpainettaan. Black Lives Matter... se taas on aika kyseenalainen porukka.

11.11.18 16:12

<Jorma90> En ihan tätä lausetta ymmärrä: "Nämä tyypit jotka nostattavat someraivoa SWJ-heppujen postauksista, valitsevat tyyppejä sillä periaatteella, että tästä tietystä asiasta pitää myöskin tahot, jotka ovat tyyliin sellaisten tempausten takana, kuten "valkoiset ovat AINA rasisteja"."

-2
11.11.18 16:07

<Jorma90> WremahThD Ilmeisesti sen kampanjan lähtökohtana oli aiheuttaa eripuraa. "It's ok to be white" vaikuttaa viattomalta lausahdukselta, mutta on kyseenalaista tarvitseeko se asia mitään varsinaista kampanjaa, kyseessä on itsestäänselvyys ja ryhmä mikä ei ole millään tapaa uhattuna. Konteksti on tärkeä, esim. Black lives matter pyrki tuomaan esille suhteetonta poliisiväkivaltaa, mitä mustat kokevat jenkeissä, sillä oli jokin pointti. Voi olla, että jotain aiheellista kritisointia kampanjoinnista voidaan esittää, mutta itse kampanjalla oli selvä pointti.

-1
11.11.18 15:47

<WremahThD> Nämä tyypit jotka nostattavat someraivoa SWJ-heppujen postauksista, valitsevat tyyppejä sillä periaatteella, että tästä tietystä asiasta pitää myöskin tahot, jotka ovat tyyliin sellaisten tempausten takana, kuten "valkoiset ovat AINA rasisteja". Hekin näkevät ja ottavat tässä heti sen yhden puoltajan, jolla sattuu olemaan ne kaikkein paskimmat mielipiteet, joita ei edes kaikki "samalla puolellakaan" olevat jaa. Ymmärrätkö mitä ajan takaa?

11.11.18 15:45

<WremahThD> Samaahan voitaisiin tehdä tällä esimerkillä; Kampanja "Rakastan maatani", rakastatko sinä maatasi? Ai rakastat? Olet rasisti, koska myös nämä uusnatsijärjestöt ilmoittautuivat mukaan ja sanovat että rakastavat maatansa, mutta lisäksi heillä on semmoisia mielipiteitä, ettei kukaan ulkopuolinen saa tänne tulla, rajat kiinni ja (...)t takaisin afrikkaan. Eihän tällä periaatteella voi tehdä herraisä MITÄÄN, jos "uhkana" on se, että siitä tykkää myös tyypit joilla on muut arvot perseestä. Lisäksi tuo Doomin someraivo, siinäkihän on otettu samalla periaatteella noita twiittejä sekä lausahduksia.

11.11.18 15:42

<WremahThD> Jorma90 Sehän on nyt aika selvä. Kaksi eri ryhmää ovat samaa mieltä; Tavan tallaajat ajattelevat, että on okei olla valkoihoinen koska... noh miksi helvetissä ei olisi? Sitten nämä alt-right neo-natsi tyypit ovat täysin samaa mieltä, on okei olla valkoihoinen, MUTTA he ovat myös sitä mieltä ettei ole oikein olla muuta kuin valkoihoinen ja että valkoiset ovat herrarotu ja muut joutaa uuniin. Minusta on väärin sanoa näille toisille, että te ette voi olla yksilöinä tätä mieltä koska toiset yksilöt ovat tätä mieltä PLUS vielä heillä on toisiakin mielipiteitä joista me emme pidä.

11.11.18 15:34

<Jorma90> WremahThD Siis siinä kampanjassa olivat mukana mm. sellaiset tekijät kuten David Duke (ex-KKK:n suurvelho) ja Daily Stormer (uusnatsisivusto), joten ehkä jotain syytä oli epäillä sen kampanjan motiiveja. Olen samaa mieltä, että keskustelu on paikoin hyvin myrkyllistä, ja että omalle kuplalle usein annetaan vain sitä, mikä vahvistaa kuplan kuvaa itsestään parempana kuin ulkopuoliset ryhmät. Mutta Shaun (vaikka onkin välillä pirun pitkäveteinen) mielestäni aika hyvin tuossa osoittaa, että esim. Doomista syntynyt someraivo oli käytännössä keinotekoinen (n. 16min kohdilta niille joille TL;DW).

-1
11.11.18 15:20

<Jorma90> KölliysMörö Ne ryhmittelyt voivat olla ja itse asiassa ovatkin paljon tarkempia, esim. valkoihoinen, alakategoria duunari, alakategoria nainen, alakategoria hetero, alakategoria sinkku jne. Ja tarpeen mukaan voidaan kategorioita lisätä tai poistaa. Mikään kosto VHM:lle ei käsittääkseni ole tavoitteena, vaan kaikkien eri ryhmien kokemusten ymmärtäminen ja tämän tuominen esiin. Ja kuten sanoin, sekopäitä tietenkin löytyy joka ryhmästä, jotka vetävät homman överiksi.

-1
11.11.18 15:12

<WremahThD> Kyse on hyvin järjestelmällisestä korvantauksen rapsutuksesta. Sen sijaan, että keskityttäisiin ongelmiin ja niiden ratkaisuun, kaikkien näiden videoiden teema poliittisesta suuntaumuksesta riippumatta on sama: "Hahhah, tuo tyyppi tekee asiat väärin, tässä on miksi." Kyse ei ole ratkaisusta, kyse on että osoitetaan vain sormella mitä toinen sanoo, ja pyöritään sen sanoman ympärillä antamatta asialle mitään loppuratkaisua. Vähän niinkuin se, kun kouluruokailussa joku tiputtaa lasin lattialle ja kaikki taputtaa.

-1
11.11.18 15:10

<WremahThD> Se mitä tuohon videopätkään tulee; Perään vain jo sanomaani. Tätä se nyt on. Se mitä halutaan, sitä annetaan, siitä maksetaan. Mutta tunnustan kuitenkin sen, että se pätee molempiin suuntiin, koska raha ei katso mistä päin se tulee. Jopa tuokin video, jonka pistit, menee tähän samaan kategoriaan. Tyyppi selittää itseselvyyksiä videolla, ja koska se on väritetty niin, että ihmiset voivat tukeutua siihen omalta POLIITTISELTA NÄKÖKANNALTAAN, niin he pitävät siitä ja jopa kuvittelevat, että tämän videon tekijä sanoo heille jotain uutta, mikä ei pidä paikkaansa.

11.11.18 15:05

<WremahThD> Monet yhteiskunnalliset asiat pätevät SEKÄ ETTÄ, miehiin että myös naisiin. Naisilla on suurempi mahdollisuus tulla häirityksi seksuaalisesti kaupungilla yön pikkutunneilla, miehillä on mahdollisuus tulla häirityksi seksuaaliseksi työpaikalla naisten toimesta. Siltikään yhteiskunta ei vielä kunnolla tunnusta miesten kohtaamaa seksuaalista väkivaltaa, vähättelyä, häpäisemistä yms. Tässä ei voi mitään muuta sanoa, kuin todeta että sukupuolten välillä on eroja, ja että ongelmat joita kohtaamme ovat erilaisia yhteiskunnassa, ja kaikkeen pitäisi panostaa ja pyrkiä korjaamaan.

11.11.18 15:02

<WremahThD> Jorma90 Erittäin kyseenalaista leimata jokin asia pro-natsi-sanomaksi, vain koska joku yksittäinen ihminen "tykkää" tästä asiasta, ja sattuu olemaan joku neo-natsi hemmo. Minusta lause pätee vain enemmän vasemmistoon, mutta minkäs teet, ollaan eri mieltä asiasta. Yhteiskunnallisia eroja on. Miehillä ei ole pelkoa tulla raiskatuksi, mutta miehillä on suurempi todennäköisyys tulla pahoinpidellyksi. Lisäksi tilastot näyttävät, että esimerkiksi perheväkivalta on yhtä yleistä miehiä kohtaan, kuin naisia kohtaan.

11.11.18 10:09

<KölliysMörö> Jos katsotaan, että joku edustaa etuoikeutettua ryhmää tms. ja siksi katsotaan että voidaan potkia tätä päähän, niin pieleen meenee. Ihmiset ovat yksilöitä. Samaten päätösten teko, jotta tilastot näyttäisivät halutummilta, on kieroutunutta. Sitten on olemassa jotain kieroa kostomentaliteettia, että koska VMH on hallinnut kauan ja sortanut, niin nyt on oikein sortaa näitä. Ei ole. Tällaiset kannat myös tekevät juuri sen, että sortavat jatkavat sortamistaan, mutta oikaisua haluavat VMHt tullaan polkemaan maahan kostona. Kostona teoista, joita eivät ole tehneet.

11.11.18 10:03

<KölliysMörö> Jorma90 Ryhmittely sukupuolen, seksuaalisuuden tai ihonvärin mukaan menee pieleen. Etuoikeutettu-leiman iskemisellä jollekin on seurauksensa. Se voi olla, että pitää kestää muiden lian heitto ja tunteenpurkaukset, koska kerta on etuoikeutettu. Samaten tuo voi johtaa suoranaiseen syrjintään. Minä olen kokenut sen - työpaikassa toinen rekrytoijista oli nainen, joka halusi pitää naisten puolia ja palkata naisen, koska oli miesvaltaista muuten (tämän kuulin toista kautta jälkikäteen). Työtehtävään ei liittynyt sukupuoli mitenkään.

11.11.18 09:50

<KölliysMörö> WremahThD Argentiinassa, Islannissa, Maltalla, Sveitsissä, Filippiineillä, Nicaraguassa, Irlannissa, Sri Lankassa, Guyanassa, Latviassa ja Panamassa oli Suomea ennen naispresidentti (https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_naispresidenteistÄ)

11.11.18 02:40

<Jorma90> Jos viitsit, niin voisit katsoa tämän pätkän: https://www.youtube.com/watch?v=l63nY0AYebI& Kuvaa mielestäni aika hyvin, miten ns. Youtube-skeptikkoyhteisö käytännössä nyhjäisee tyhjästä SJW:eiden sun muiden someraivon.

-1
11.11.18 02:25

<Jorma90> En ihan oikein pysy ajatuksenjuoksusi perässä. Kerrataan. VHM:iä ei olla lynkkaamassa, kyse on käsittääkseni systeemi/instituutiokritiikistä, jonka mukaan VHM:iä "suositaan" nyky-yhteiskunnassa. Esim. miehillä ei ole varsinaista pelkoa tulla raiskatuksi toisin kuin naisilla tai homojen julkisia hellyydenosoituksia tod.näk. paheksutaan enemmän kuin heterojen. Eli VHM:illä on tiettyjä "etuoikeuksia" tietyissä asioissa, ehkä enemmän kuin muilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi asioita, missä VHM olisi huonommassa asemassa kuin jokin muu ryhmä, esim. huoltajuuskiistoissa naisilla on etu

-1
11.11.18 02:04

<Jorma90> WremahThD ""It's okay to be white"-jutun, joka vasemmiston puolesta ymmärrettiin pro-natsi -jutuksi" Ilmeisesti ei myöskään ihan aiheettomasti: https://www.newsweek.com/neo-nazi-david-duke-backed-meme-was-reported-tucker-carlson-without-context-714655 "He saavat kiksinsä siitä, kun he saavat nostattaa mediaälämölöä, hankaloittaa toisen ihmisen elämää ja aiheuttaa tälle mahdollisimman paljon pahaa." Varmasti löytyy ihmisiä, jotka haluavat moraalipisteitä somessa inisemällä aiheettomasti/suhteettomasti, mutta minusta tuo lause pätee enemmän anti-SJW/feministeihin, varsinkin älämölön nostaminen

-1
11.11.18 01:05

<WremahThD> Jos nyt puhutaan siitä, että mitä sanotaan ja mitä ymmärretään, niin sehän on täysin irrelevanttia. Kuka on tullut takaisin oikaisemaan väärinymmärryksen? Mistä ollaan saatu se tietty kuva valkoisen miehen ylivallasta, ja siitä kuinka hän ja jokainen joka omistaa valkoisen ihon, on syyllinen? Jos näin ei olla tarkoitettu sanottavaksi, niin onko kukaan sen ilmaissut, sen sijaan että alettaisiin vain väittämään vastaan juupas-eipäs tyyliin?

11.11.18 01:02

<WremahThD> Ottaen huomioon millaisia sosiaalisia lynkkauksia ja irtisanomisia he ovat vaatineet pienemmästäkin asiasta, ei ole varaa huudella. Joku asiantuntijakin sanoi, että nämä liikehdinnät ovat synnyttäneet uuden aallon ihmisiä, jotka elävät siitä, että he etsivät jatkuvasti asiaa josta nostaa metakkaa. He saavat kiksinsä siitä, kun he saavat nostattaa mediaälämölöä, hankaloittaa toisen ihmisen elämää ja aiheuttaa tälle mahdollisimman paljon pahaa. Nykymaailma perustuu siis omalta osaltaan sille, että sinua väärinymmärretään, jonka jälkeen sinua ei kuunnella.

11.11.18 01:00

<WremahThD> En ole ihan varma, että ottaisinko tosissani sitä, että feministien sanomisia väärinymmärretään, kun katsotaan mitä kaikkea he tehneet länsimaissa. Sargon Of Akkadia en edes katso, mutta voin arvata jo sisällön. Bisnestähän se on loppupeleissä, annetaan sitä mitä yleisö haluaa ja vastineeksi saadaan katselukertoja ja rahaa. Sisältö on silti aiheellista. Jos haluaa etteivät ihmiset väärinymmärrä sinua, tulee sinun puhua silloin selkeästi, ja jos joku porukka, niin SWJ/vasemmisto/liberaalit ovat viimeinen joukkio, joka voi tulla sanomaan että heidän sanomisiaan väärinymmärretään.

11.11.18 00:57

<WremahThD> Jorma90 Väärinymmärtäminen on nyt ihan periaatteestakin vain vakio, se on olemassa, se on käytäntö. Tärkeintä ei ole sanat vaan se mitä sanojen ympärillä touhutaan. Esimerkkinä tästä voisin sanoa "It's okay to be white"-jutun, joka vasemmiston puolesta ymmärrettiin pro-natsi -jutuksi, joka tyrkkäsi liikkeelle isomman liikkeen. Tästä kumpusi sitten internetin tapojen mukaisesti liikkeelle netin hienosto, jossa luvattiin että valkoiset pitää tappaa ja että valkoiset miehet tulee teloittaa ja valkoiset naiset raiskata.

10.11.18 21:40

<Jorma90> "Onko yllätys, että maissa, joissa valtaväestö on valkoista, on vallassa valkoisia?" Tämä ei liene yllätys kenellekään. Kyse onkin yliedustuksesta suhteessa populatioon, ei pelkästään eduskunnassa, vaan myös esim. yksityisen sektorin johtoportaissa. En nyt sano, että Suomessa asiat erityisen huonosti ovat varsinkaan verrattuna moniin muihin maihin, mutta luultavasti työnsarkaa vielä kuitenkin on.

-5
10.11.18 21:31

<Jorma90> WremahThD "Jos kyseessä on olkiukko, niin miksi sitä sitten viljellään?" Veikkaisin, että koska asian (tahalleen) väärinymmärtäminen tuo huomiota ja rahaa. Esim. joku Sargon of Akkad saa hyvät fyrkat siitä, että esittää feministien mielipiteet mahdollisimman huonossa valossa. Kontroversia tuo rahaa, kysy vaikka Ilta-Pulujen toimitukselta. Ei sillä, etteikö feministienkin joukosta sekopäitä löytyisi, mutta jos joku esittää jatkuvasti heidän mielipiteitään vähintäänkin kyseenalaisessa valossa, tulisi hälytyskellojen alkaa soida että onkohan tämä oikeasti sitä mitä feministit sanovat.

-4
10.11.18 21:07

<WremahThD> Länsimaisena yhteiskuntana meidän on lyötävä tietenkin ensimmäisenä stoppi sille, ettei tänne pääse pesiytymään ja järjestäytymään mitkään uskonnolliset äärijoukot, eikä liioin sitten hyvin teokraattiset uskontohallinnolliset muodot. Ja mitä tulee VMHn asemaan vallankahvassa, niin komppaan kyllä RandomUser7-11 ia tässä asiassa. Kellä nyt pääsi kuitenkin unohtumaan Suomen historiasta se, että meillä naiset sai ensimmäisinä äänestää, ja että meillä oli maailman ensimmäinen naispresidentti? Ei täällä nyt kovin VMH-voima jyllää, jos me olemme tällaisia asioita tehneet 100 vuoden aikana.

10.11.18 21:03

<WremahThD> Jenkit ovat sen verran monimutkainen herrakansa, jota ei voi edes syyttää siviilien nukettamisesta, koska se tehtiin "suuremman hyvän eteen", joten minusta voidaan purra peukkua ja keskittyä nyt länsimaisten sisäpiiriin, että mitä täällä tapahtuu, koska me emme voi paljoa vaikuttaa siihen mitä lähi-idässä tapahtuu, jos me emme ensin yritä tehdä täällä asioita vähän paremmin. Tähän pätee myös tuo muiden maiden kehittyminen, koska sieltähän sitä porukkaa tänne lappaa, omine tapoineen, teokraattisina hallintomuotoineen joita haikaillaan sitten tippa silmäkulmassa.

10.11.18 21:02

<WremahThD> Jorma90 Jos kyseessä on olkiukko, niin miksi sitä sitten viljellään? Jos meidän tulisi saada aikaan yhteiskunnallista keskustelua, niin sen ei pitäisi tapahtua mitenkään koomisten stereotypioiden sisällä, jossa keskustelu alkaa aina VMH:n hyvinvoinnista ja etuasemasta. Siviilit ovat ikäviä uhreja maailmalla, jossa pyritään saamaan etulyöntiasemaa ja hyötymään taloudellisesti. Minullakaan ei ole hevon vittuakaan hajua, mihin Jenkit pyrkivät tuolla omalla paskallaan ulkomailla, ja että miten se heidän ylläpitämänsä sotateollisuus ja bensan heittäminen liekkeihin oikein toimii.

10.11.18 19:28

<labani> Hard-Kokki Go Boy! Olet vahva ja voimaantunut.

10.11.18 17:38

<Hard-Kokki> Hyvä video. Nyt tekee mieli ostaa fleshlighti.

10.11.18 16:28

<Jorma90> "Länsimaat pyrkii jatkuvasti siirtymään eteenpäin, kun muualla maailmaa halutaan pysyä teokratiassa tai heimoelämässä" Ikään kuin muualla ei haluttaisi kehitystä. No, jos halutaan muuallakin kehitystä, niin ehkä voitaisiin lakata tukemasta regressiivisiä valtioita kuten Saudi-Arabia, joka tällä hetkellä pommittaa Jemeniä länsimaisilla aseilla.

-1
10.11.18 16:23

<Jorma90> Tämä ei tarkoita etteikö duunari VHM (tai porvari) voisi valittaa kokemistaan epäkohdista. "valkoinen heteromies on maailman mittapuulla ihmisoikeuksista lähtien edistyksellisin vallanpitäjä" Länsimaiden sisällä ehkä, mutta esim. jenkit ovat tässä lähihistoriassa aika surutta siviilejä tappaneet, kunhan vain ovat toisella puolella maapalloa.

-1
10.11.18 16:18

<Jorma90> WremahThD Katsoin. "...ettei yhteiskunnalliset epäkohdat voi mitenkään muka koskea valkoista heteromiestä" Tuo taitaa olla olkiukko, käsittääkseni se kritiikki on kohdistettu systeemiä kohtaan, eikä niin että kaikki "valkoiset heteromiehet" (tästä lähtien VHM) ovat automaagisesti paremmassa asemassa kuin muut, ja täten heillä ei ole mitään nokan koputtamista mistään. VHM:t ovat yliedustettuja vallan kahvassa, tästä se "femakkojen" kitinä johtuu. Esim. duunari VHM on huonommassa asemassa kuin porvari VHM, mutta luultavasti paremmassa asemassa kuin duunarimamu.

-3
10.11.18 12:57

<WremahThD> Länsimaat pyrkii jatkuvasti siirtymään eteenpäin, kun muualla maailmaa halutaan pysyä teokratiassa tai heimoelämässä, jossa on ihan sama miten muilla menee kunhan kylän päälliköllä on vatsa pullollaan ja viinaa lasissa. Tai sitten teokraattiset valtiot, jotka jostain vitun syystä haluavat tuoda uskontoihin nojaavia hallintomuotojaan länsmaihinkin.

10.11.18 12:54

<WremahThD> Jorma90 Eihän se ole, katsoitko edes videota? :D Kyse on tietynlaisesta mentaliteetista, ettei yhteiskunnalliset epäkohdat voi mitenkään muka koskea valkoista heteromiestä, vaikka niitä aivan selvästi kuitenkin on, ja että valkoinen heteromies on syyllinen kaikkeen pahaan, vaikka valkoinen heteromies on maailman mittapuulla ihmisoikeuksista lähtien edistyksellisin vallanpitäjä, mitä tältä planeetalta löytyy. Mene mihin tahansa muualle, niin siellä jyllää ihmisoikeuksien puute, helvetillinen korruptio, diktatuuri ja kommunismi.

10.11.18 08:51

<jobeliski> Hienoja mielipiteitä

10.11.18 02:29

<netman87> pidän aleksia varsin ärsyttävänä juontajana

09.11.18 20:19

<Jorma90> Onko "valkoinen heteromies" yleisesti jonkin lynkkauksen kohteena nykyään? Haisee ulinalta.

-14
09.11.18 18:54

<Tenkainen> Tuostahan tuli Iikka Kivelle hirveät peppukivut. Näki tuon jälkeen alt-rightin ottaneen vallan mediassa.

09.11.18 16:39

<Skeletorrr> Erittäin hyvin sanottu! Mutta miten tämä liittyy nuorten miesten syrjäytymiseen? Ei nuoret miehet syrjäydy sen takia etteivät he saa römpsää (en minäkään saanut) tai sen takia ettei heitä arvosteta (ei minuakaan arvostettu), vaan sen takia että isolle osalle heistä ei ole paikkaa nykymaailmassa. Jos kaikki taidot ja kiinnostuksen kohteet on sellaisia joita ei voi monetisoida, niin se on vähän paska homma! Kannattaa hankkia tietoa ja taitoja joista muut maksaa.

09.11.18 13:48

<hookkan> ja paskamyrsky twitterissä on valmis

09.11.18 11:17

<RandomUser7-11> Oon tässä muutaman päivän aikana aika monen vastaavan tähän videoon "länsimaissa valkoinen heteromies on vallassa esim. hallituksessa." Niin? Onko yllätys, että maissa, joissa valtaväestö on valkoista, on vallassa valkoisia? Jos mennään länsimaiden ulkopuolelle, niin muissa maissa on melko varmasti vallassa kyseisen maan rotuenemmistö. Suomessakin eduskunnassa on tällä hetkellä noin 45% kansanedustajista naisia, joten ei ihan kauhean iso ero miesten ja naisten välillä.

17
08.11.18 21:06

<WremahThD> Tämähän on alkanut tekemään ihan hyviäkin vetoja tuolla Kioskin remmissä

08.11.18 20:56

<Kheldaur> YLEn ajatus parodiasta. Ei ihan toimi

-8
08.11.18 20:44

<Rieti-kissa> Olen valkoihoinen, keski-ikäinen, punaista lihaa syövä heteromies.

08.11.18 18:54

<julberistus> miten yle on tälläsen antanu tehä

37

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

EA ja Battlefieldin chat

EA ja Battlefieldin chat

5 425 katselukertaa

Simo Häyhä

Simo Häyhä

4 453 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.