Quantcast
Tuntematon

Video luokkayhteiskunnasta

Tajuntaa laajentava ja korkealentoinen video luokkayhteisunnasta. Voi vaikuttaa joidenkin mielestä lennokkaalta, mutta video sisältää hyviä pointteja.

3.43 / 5 (13 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 30.3.2016 09:08

Katsottu: 4368 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.43 / 5 (13 ääntä)

Video luokkayhteiskunnasta | Tajuntaa laajentava ja korkealentoinen video luokkayhteisunnasta. Voi vaikuttaa joidenkin mielestä lennokkaalta, mutta video sisältää hyviä pointteja.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-30 13:20:14

+2722

<Ässis>

Suurin uhka Suomessa on kasvavat tuloerot ja ajautuminen totaaliseen luokkayhteiskuntaan, jota ikävä kyllä nykyinen hallituskin edistää. Maailmassa on hirvittäviä esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu kun ihminen putoaa pois yhteiskunnasta eikä kuulu enää mihinkään ryhmään. Silloin ei ole enää mitään menetettävää, joten on aivan sama vaikka ryöstellä ihmisiä tai saada itselleen edes jonkinlainen status liittymällä esim. johonkin terroristiryhmään uskonnon varjolla.

5

Aika: 2016-03-30 15:40:40

+4802

<Thaliquid>

unohdit että myös kansa mahdollistaa kaiken tuon! Välinpitämättömyys on kivaa! "elämä on niin lyhyt että mää aion ainakin nauttia siitä" Ette muuten nauti kovin kauaa kun kukaan ei petaa teille valmista elämää!

5

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.03.16 01:40

<Izba> En teistä tiedä, mutta minä ainakin synnyin voittamaan. Päät pois perseestä ja voitais vaikka voittaa yhdessä.

30.03.16 19:57

<villedille> DronddiEdvard Onneksi täällä on muutama ajattelava ihminen kaikkien sosialistien seassa.

-1
30.03.16 17:16

<sugaa> Kasvaneet tuloerot... Kyllä maailman pienimmät tuloerotko meinasit? Ja menestyneiden ihmisten ryöstö verotus vain kiristyy ja kiristyy. Suomalaiset ovat oman hautansa kaivajia, jotka kahdetivat vain muiden saavutuksia mutta eivät laita tikkuakaan ristiin oman hyvin voinninsa edistämiseksi. Parempi lähteä ulkomaille heti maisterinpaperit saatuaan. Onneksi itselläni kävi tuuri, että sain jo opintojeni aikana etätöitä israelilaisesta yrityksesta osakeanalyytikkona. Toivoisin työllistyväni Lontooseen, Tokioon tai Amerikkaan, en vain jaksa Suomen yhteiskunnan paskaa enää.

30.03.16 15:40

<Thaliquid> unohdit että myös kansa mahdollistaa kaiken tuon! Välinpitämättömyys on kivaa! "elämä on niin lyhyt että mää aion ainakin nauttia siitä" Ette muuten nauti kovin kauaa kun kukaan ei petaa teille valmista elämää!

30.03.16 13:20

<Ässis> Suurin uhka Suomessa on kasvavat tuloerot ja ajautuminen totaaliseen luokkayhteiskuntaan, jota ikävä kyllä nykyinen hallituskin edistää. Maailmassa on hirvittäviä esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu kun ihminen putoaa pois yhteiskunnasta eikä kuulu enää mihinkään ryhmään. Silloin ei ole enää mitään menetettävää, joten on aivan sama vaikka ryöstellä ihmisiä tai saada itselleen edes jonkinlainen status liittymällä esim. johonkin terroristiryhmään uskonnon varjolla.

30.03.16 12:46

<PenZon> DronddiEdvard Siinä onkin vissi ero että puhutaanko klassisesta kapitalismista vai uuskapitalismista. Vaikka markkinatalouden suurpelurit eivät järjestäytyneitä olekaan, on varakkaisen tahojen käytös silti varsin kollektiivista. Ja vaikka suoranainen tyhmyys onkin monasti pääsyy huonoon elämäntilanteeseen, ei se tarkoita ettäkö pelikenttä olisi tasainen. Ei lähellekään.

30.03.16 10:51

<Strikeri> Niin, venäjällä on vain oligarkit.

30.03.16 10:51

<DronddiEdvard> Nyt on meno aivan vitun foliohattu. Kyllähän keskushallintoinen säännelty markkinajärjestelmä johtaa tietynlaisiin "kannustinloukkuihin" mutta se ei tarkoita että kaiken takana on reptiliaanijuutalaisten maailmanjärjestö. Kapitalismia syytetään loppujenlopuksi kaikesta vaikka tämä markkinajärjestelmä on kaukana vapaasta markkinataloudesta. Kuvitteellinen luokkayhteiskunta on vain yksi uhriutumisen muoto. Yksilö ei hyväksy että hän on itse tehnyt huonoja valintoja elämässään joten on helpompi syyttää omasta asemasta kuvitteellista "eliittiä" joka tarkoituksenmukaisesti alentaa häntä.

-8
30.03.16 10:31

<KaYhKo> Eli, että vastakkain asettelu saatas loppumaan. Pitäs hyväksyä hurrit ja ryssät. Kylläpä tuntuu vastenmieliseltä. Hyvin on aivopesu toiminu.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.