Quantcast

Vietnam in HD - E01

Loput osat youtubesta

3.2 / 5 (5 ääntä)

Julkaistu: 1.6.2012 09:02

Katsottu: 5624 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

3.2 / 5 (5 ääntä)

Vietnam in HD - E01 | Loput osat youtubesta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-06-01 11:26:28

+2228

<kappi>

Itse sanoisin että kannattaa katsoa ehdottomasti kaikkia dokumentteja mutta pitää mielessä se ketkä sen ovat tehneet. Yleensä dokumenteissa on paljon hyvää tietoa mutta tietysti oma järki mukana kaikessa samalla kun katsoo. Kaikkea amerikan ylistystä ei kannata uskoa tai siitä ei tarvitse välittää. Poimii tärkeimmät asiat.

16

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.06.12 18:15

<sdabu> Olimme sotilaita +1

02.06.12 17:30

<PurjoS> aivan saatanan turha sota ja hävisivät senkin

02.06.12 16:03

<hundsfotti> Vietnam voitti sodan, mutta hävisi rauhan. Infrastruktuuri, jopa itse maaperä oli lopulta niin murjottu, miinoitettu ja myrkytetty, ettei Vietnamista koskaan tullut kukoistavaa maata. Ylipäätään ei kannata uskoa minkään maan omia dokumentteja omista sodistaan. Ei yhdenkään. Silti, mielenkiintoinen kuvaus.

02.06.12 13:29

<eitoimirec> 24:10 kattokaa leffa we were soldiers... Se kertoo just tosta laskeutumis paikasta... Ei ollut niin helppo homma...

02.06.12 03:49

<Kisoa> Muistaa pitäs sekin, että historiaa kirjoitetaan niiden silmin, jotka voittavat sodan! Tai niiden, joilla sitä on mahdollista uskottavimmin kirjoittaa!

01.06.12 23:38

<telepist> Tästä taistelusta taisi olla aika tuore elokuvakin

01.06.12 21:49

<betu> amerikkalaisisista en ole ikinä pitänyt heiden sotiensa takia koska ku ajattelee kuinka teennäisiä he ovat esim. ensimmäisenä suostuivat sääntöön ydinaseita vastaan ettei niitä saa käyttää esimerkkinä muille maille että heidänkin tulisi suostua siihe sopimukseen mutta amerikkahan on ainut maa joka niitä on käyttäneet (Hiroshima ja nagasaki),,ja vietmaniin jättivät kemikaalit jotka siellä vieläkin vaikuttavat siten että lapsista tulee epämuodostuneita/kehitysvammaisia,,ei kunnioitusta heru täältä päin

01.06.12 19:43

<_PandaBoy_7_7> Ehdottomasti "Coolein" sota.

01.06.12 16:42

<Päärynä> tldw, vaikka olikin aika mielenkiintosen olonen.

01.06.12 15:02

<Bandit_> Ihan asiallinen dokkari, ei mun mielesä niin romantisoida sotaa tässä amerikkalaisten silmin.

01.06.12 15:01

<Hogan> turpasauna --> nimenomaan niitä kuolleita amerikkalaisia, joita isot pahat vietnamilaiset tappoivat.

01.06.12 14:54

<Moogryu> dexter kertomassa

01.06.12 12:08

<turpasauna> <thirvi> no onko ne venäläisten tai muiden dokumentit sitten parempia? Ja mitä "romantisointia" tässä muka on? Näytetään kuolleita amerikkalaisia jne. idiootti.

01.06.12 11:26

<kappi> Itse sanoisin että kannattaa katsoa ehdottomasti kaikkia dokumentteja mutta pitää mielessä se ketkä sen ovat tehneet. Yleensä dokumenteissa on paljon hyvää tietoa mutta tietysti oma järki mukana kaikessa samalla kun katsoo. Kaikkea amerikan ylistystä ei kannata uskoa tai siitä ei tarvitse välittää. Poimii tärkeimmät asiat.

16
01.06.12 10:19

<thirvi> Joo, ei kannata katsoa mitään dokumenttia jonka jenkit on tehny omista sodistaan. Ihme sodan romantisointia.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.