Quantcast

Virtual Desktop

4.26 / 5 (31 ääntä)

Julkaistu: 27.3.2016 22:22

Katsottu: 7278 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.26 / 5 (31 ääntä)

Virtual Desktop

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-28 10:29:12

+129

<Roxen>

Miksi ihmeessä tämä vaatii toisen fyysisen näytön jotta voisi käyttää kahta näyttöä virtuaalitodellisuudessa? Se on virtuaali todellisuus! Voisi antaa lisätä vaikka asettaa 20 virtuaalinäyttöä 5 riveissä päällekkäin.

27

Aika: 2016-03-27 23:08:02

+20316

<seniori-juniori>

Ohan toi ihan pirun hieno. Eka vaan pitäs saa'a kone, joka edes jaksais pyörittää HD-videoita youtubesta, saati mitään tuommosta.

12

Aika: 2016-03-27 23:36:22

+203

<Thuomach>

Periaatteessa tuohan olisi täydellinen, mutta käytännössä ainakaan nyky VR-laseilla tuo on erittäin epäkäytännöllinen oikeaan näyttöön verrattuna. Kuva on tarkka ainostaan keskelle katsottuna, joten päätä pitää aina kääntää katsottavan kohdan suuntaisesti + VR-lasien tarkkuus ei ole tarpeeksi suuri esim. 1080 näyttöjen katsomiseen ilman, että joudut välistä katsomaan lähempää tekstejä yms. Toki tosi hyödyllinen, ettei tarvitse VR-laseja ottaa pois päästä työpöydälle mentäessä.

9

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.03.16 12:57

<netman87> pireol siltikin olisi kohtuullisen järkevää jos työkaluihinsa sijoittaisi sen minimaalisen verran rahaa että saa työkalun joka vastaa jossain määrin nykyaikaa... rautapurku löytyy vanhemmistakin koneista ja jos asiaan vihtii perehtyä niin h264ify plugarilla ainakin saa youtuben käyttämään h264 formaattia jolloin rautapurku hoitaa hd videot vaikka cpu ei muuten siihen pystyisikään. sitäpaitsi ei ole niin vaikea käydä kastelemassa mummun pihakukkaa tai haravoimassa parin kk ajan että saat sen 50e lapaseen

29.03.16 12:53

<netman87> Lecimx hae rikkinäinen telkkari joltakin kaverilta tai lyö ilmoitus roskalava yhteisöihin ja tilaa uudet konkat kiinasta ~10e ... jos tarvit tietokoneen niin myy korjattu töllötin 50e ja toista tarvittaessa. ensimmäisestä i3:sta lähtien pitäisi aika hyvin alkaa saamaan jo järkevästi tehoa ulos peruskäyttöön.

29.03.16 12:51

<netman87> seniori-juniori niin no kuvittelis että jostain ois rahaa se 50e laittaa laitteeseen jolla voi maksaa laskut ja hoitaa kommunikaation ulkomailmaan :( eniveis, oisit kertonut tarkemmin mikä kone tai millä osilla niin oisin voinut auttaa saamaan ne hd videot pyörimään jos kyseisellä raudalla mahdollista. ihmeen hyvin ihmisillä jotain vikaa kupolissa... en mielestäni sanonut mitään väärin :) kysyin millainen kone sulta löytyy ja miten ei ole ollut rahaa sijoittaa parempaan (ja jos sulla on vielä huoltajat niin mikseivät he ole sijoittaneet).

28.03.16 23:25

<sattanen> Kiintoisa video. Selostajan ääni oli ärsyttävä. Aivanko puhuisi WC-paperirullan läpi.

28.03.16 20:46

<toukkis> Oma kokemus näistä vr-jutuista oli että päätä alkaa aika nopeasti särkemään, mutta vika taitaa olla minussa.

28.03.16 18:21

<Ocarina> Saul Goodman kertojana? :D

28.03.16 13:50

<VeikkoVälikäsi> Miksi alkaa heiluttaa päätä ja käsiä kun kaiken voi tehdeä ranteella ja sormilla kun käyttää hiirtä ? Ehkö tuon tarkoitus on saada ihmiset liikkumaan ettei kertyisi läskiä niin paljon.

-1
28.03.16 12:17

<seniori-juniori> netman87 Vanha läppäri. Rahat menee elämiseen eikä kaikkien isukit ja äitylit kustanna pentujen elämää. Kuplassa on mukava elää niin kauan kunnes se puhkeaa.

28.03.16 11:53

<Thuomach> BlowerZ En tiennyt tuosta blurrauksesta, että se tultaisiin korjaamaan kaupallisiin versioihin. Siltikään tuo lasien resoluutio ei tule takaamaan niin täydellistä pikselitarkkuutta Virtual Desktopiin, mitä oikeaa näyttöä katsottaessa. Ellet sitten zoomaa näyttöä VR-laseihin niin lähelle, että pixeldensity pysyy samana.

28.03.16 11:39

<Lecimx> netman87 No mullakin on jotain ikivanhoja paskoja koineita kummatkin. Toinen on isäni firmasta poisjätetty kun uusivat koneet ja toinen on tuurista ostettu joku käytetty paska joka sekin on vissiin joku firman poistokone. En mä tarvii mitää ihmeellistä. No toinen on telkkarissa kii et voi kattoa leffoja mutta telkkarikaa ei oo HD. ja kuvakin menee ihan VGAlla telkkariin. :D

28.03.16 10:29

<Roxen> Miksi ihmeessä tämä vaatii toisen fyysisen näytön jotta voisi käyttää kahta näyttöä virtuaalitodellisuudessa? Se on virtuaali todellisuus! Voisi antaa lisätä vaikka asettaa 20 virtuaalinäyttöä 5 riveissä päällekkäin.

27
28.03.16 09:21

<Kommentoitsija> Miettikää niitä porno ulottuvuuksia mitä tolla saa tehtyy

28.03.16 09:16

<pireol> netman87 kaikille tietokone ei oo niin tärkeä kuin toisille. Joillekin se ei ole aivojen jatke, vaan työkalu, ehkä jopa lelu. Itellä oli kans vastaava, kymmenisen vuotta vanha läppäri. Sillä tuli pelailtua onnellisena koska ei ollu paremmasta tietoa. Nyt pöytäkoneen omistavana en tietenkään palais takasin läppärin maailmaan.. MUTTA ethän sä afrikkaankaan mee ja kysy "miks te syötte mutakakkuja ? ois meillä tuolla pihviäki" maailma ei vaan toimi niin, kaikki ei saa mitä haluaa

28.03.16 05:00

<BlowerZ> Thuomach Tarkka keskelle katsottuna? Yhtä tarkka se on vaikka pidät vr:ää suorassa ja katsot yläkulmaan. Ei se mitenkään blurraa tai epätarkenna mitään. Toki DK2:ssa oli vielä liian vähän pixeleitä jotenka siinä ei oikein teksteistä saanut selvää muuten kuin menemällä pään kanssa eteenpäin (zoomaamalla). DK1 oli ihan kuraa ja pienellä resoluutiolla ja hrz:llä sai vaan pään kipeeksi. Luulisi että tuossa tulevassa kaupallisessa vr:ssä on panostettu näihin ja tuntuu vielä aidommalta kuin DK2

-1
28.03.16 01:02

<netman87> seniori-juniori wot? ei konetta joka pyörittää HD videota? millane kone sulla on? mites ei oo rahaa tai huoltajat oo saanu ostettua?

-13
27.03.16 23:36

<Thuomach> Periaatteessa tuohan olisi täydellinen, mutta käytännössä ainakaan nyky VR-laseilla tuo on erittäin epäkäytännöllinen oikeaan näyttöön verrattuna. Kuva on tarkka ainostaan keskelle katsottuna, joten päätä pitää aina kääntää katsottavan kohdan suuntaisesti + VR-lasien tarkkuus ei ole tarpeeksi suuri esim. 1080 näyttöjen katsomiseen ilman, että joudut välistä katsomaan lähempää tekstejä yms. Toki tosi hyödyllinen, ettei tarvitse VR-laseja ottaa pois päästä työpöydälle mentäessä.

27.03.16 23:21

<yomoB> Mahtaa naurattaa ku osoitin on piilossa jossain niskan takana

27.03.16 23:08

<seniori-juniori> Ohan toi ihan pirun hieno. Eka vaan pitäs saa'a kone, joka edes jaksais pyörittää HD-videoita youtubesta, saati mitään tuommosta.

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Punaisia päin

Punaisia päin

3 731 katselukertaa

Virtuaali rumpukapulat

Virtuaali rumpukapulat

4 441 katselukertaa

Hydraulic pressing

Hydraulic pressing

5 284 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.