Quantcast

What if money was no object?

Pohdittavaa meille länsimaalaisille, jotka juostaan rahan perässä.

3.57 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 29.12.2012 14:44

Katsottu: 5446 kertaa

Kommentit: 31 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.57 / 5 (29 ääntä)

What if money was no object? | Pohdittavaa meille länsimaalaisille, jotka juostaan rahan perässä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-12-29 16:34:54

+3113

<Ausvitsi>

vaikkakin sisällöltään repost, pakko vastata kanakotkalle. ei tässä implikoida että koko moderni yhteiskuntajärjestelmä tulisi lakkauttaa, koska tiettyjä töitä ei haluta tehdä. Ei alan watts ole yhteiskuntafilosofi. ja oletko tosissaan sitä mieltä että kukaan ei halua olla lääkäri tai pitää vanhuksista huolta? sulla on aika kyyninen näkemys siitä mitä ihmiset oikeasti haluavat tehdä.

10

Kommentit (31)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.01.13 00:57

<Risme> Ja jos jotakuta epäilyttää mitä tapahtuisi kannustimille ja motivaatiolle ilman rahaa, katsokaa http://www.youtube.com/watch?v=u6XAPnuFjJc - RSA Animate - Drive: The surprising truth about what motivates us. Tätä asiaa käsitellään myös Paradise or Oblivionissa.

01.01.13 00:54

<Risme> Katsokaa Paradise or Oblivion youtubesta. Löytyy myös rasiatubesta.

31.12.12 10:34

<Kheldaur> Taas näitä vihervasemmistolaisten perseilijöiden ja kehitystä vihaajien kusipäiden propagandaa. Kuolkaa jo pois ja antakaa muiden vaan olla ja nauttia elämästä.

-4
31.12.12 07:48

<zeke_boi> Apinapallo antoi minulle miinuksen koska huomasi omassa etiikassaan olevan idiotismia. Minä kyseenalaistin rahan merkityksen jo pikkujannuna ja huomaan silti kirjoittavani internettiin eli minulla on sitä mutta en anna sen hallita omaa elämääni.

31.12.12 01:39

<hulluesa> otetaanpa nyt tähän kiinteistönhuolto: rakennukset rapistuu kokoajan se on fakta, on pakko korjata jotain kokoajan. Minä pidän tästä hommasta, enemmän työnä kuin harrastuksena koska työstä saa rahaa joka on välttämätön nykyajan yhteiskunnassa. työtä en kuitenkaan tee rahan vuoksi (parempipalkkaistakin on tarjolla) mutta siksi koska huoltotyö on mukavaa näpertämistä, siinä tutustuu kaikenlaisiin ihmisiin ja koneisiin. raha on vain väline, ei tavoite, minun elämässä. ajattelen elämän kirjana: mitä mielenkiintoa siinä on, jos joka sivun lopussa kirjataan päivän menot/tulot? tarina ratkaisee.

31.12.12 00:19

<bolozon> siis: äänipuolen viesti on heikohkosti tiivistettynä, että ammattia valittaessa rahanhimo ei saisi määrätä valintaa. Ja sitten tähän viestiin on menty sotkemaan täysin sopimaton video, jossa törsätään rahaa niin että persereiät räjähtää kolme sukupolvea taakse- ja eteenpäin.

30.12.12 23:57

<bolozon> 0:58 käy kyllä selvästi ilmi videon pointti, joka täällä näyttää joiltakin menevän ´aivan täysin ohi´. "When we finally got to something which the individual says he really wants to do, I'll say to him: You do that, and forget the money." Tuossa sanomassa sinänsä on hyvää pohdittavaa, mutta kun sen liittää videoon, jossa on sitten näitä eliitin adrenalistishedonistisia harrasteita, kieroutuu viesti varsin anteeksiantamattomalla tavalla virheelliseksi.

30.12.12 22:43

<Kaiol> Niin. Olisihan se kiva tehdä kaikkee kivaa... Jos olisi rahaa siihen. Ei maailma toimi ilman rahaa!

-1
30.12.12 20:36

<zeke_boi> Apinapallo, pitääkö kaikki kirjoitettu tieto paikkansa?

-1
30.12.12 19:46

<Apinapallo> Vaikka rahaa ei olisi pitäisi kaikkien silti tehdä asioita jotka eivät ole heidän mielestään kivaa. En mä diggaisi kasvattaa vihanneksia jollain tilkulla ja syödä vain niitä päivä toisensa jälkeen vaikka vapaa aikaa olisikin enemmän. morrison420 kannattaa suunnata wikipediaan jos ymmärrys siitä mitä aika on, miten se toimii ja miksi se toimii, on noin heikko.

30.12.12 19:10

<jamuusio> kanakotka kopioinut luultavasti youtube kommenteista tuon kyseisen tekstin eikä ole vaivautunut suomentamaan sitä koska hän elää unelmaansa tekemällä asioita mitä hän haluaa eikä asioita mitä pitää tehdä.

-1
30.12.12 18:56

<zeke_boi> Kysymyshän on myös siitä, että nykyinen yhteiskuntamalli ei edistä ihmisen luovuutta millään tavalla. Pituus, korkeus ja leveys. 1+1=2. Vai onko? Onko ihmisen mielikuvitus tapettu epäonnistumisen pelolla. Mitä aika on? Onko sitä? Miksi aika tuntuu menevän vain yhteen suuntaan? Siinä on riemurasialaiselle miettimistä.

30.12.12 14:02

<Belga> porukalta menee nyt videon pointti aivan täysin ohi. Niin kuin thenahkaviitta mainitsi: Jos rahalla ei olisi mitään merkitystä, mitä haluaisit tehdä? base-hyppääjät ja vuorikiipeilijät varmaan tarvitsevat sitä rahaa, mutta kun kyse olikin siitä jos rahalla ei olisi mitään arvoa. Videon tarkoitus on pistää VAIN AJATTELEMAAN omia haaveitaan ja unelmiaan. Ei suinkaan muuttamaan niitä lopullisesti.

30.12.12 09:37

<bolozon> Miksi näissä videoissa pitää aina olla näitä elitistisiä base-hyppääjiä ja vuorikiipeilijöitä? Kun nuo on juuri niitä hommia mihin sitä rahaa tarvii. Tietysti, mikäli videon kohderyhmänä on "Pappabetalar -pullamössöt", niin ok. Mutta menkääs levittämään tämän videon ilosanomaa vaikka Bangkokin katulapsille. Ihmisten mahdollisuudet vain ovat niin erilaiset.

30.12.12 03:39

<thenahkaviitta> kysymys oli siitä, jos ei olisi mitään merkitystä rahalla, niin mitä silloin mieluiten tekisittä.... minä lähtisin pois täältä etelän oravanpyörästä pois ja muuttaisin takaisin samoille seuduille missä isoisäni asui ja sinne minä vielä menenkin,koska ei tämä tuhlaus yhteiskunta, johon olen itsekkin sortunut tule kestämään!!

29.12.12 21:59

<poseeeh> Megaseppo ehkä tiedät sitten ku menet oikeisiin töihin. Ei ne asiat itsestään tapahdu. Vaikka kuinka tekisi itelläkin mieli olla aina ulkomailla.

29.12.12 21:25

<Modiglian> Tää on kyllä ihan täyttä sontaa. Mailmassa on töitä jotka täytyy tehdä ja kukaan ei kyllä niitä tee jos ei sille tule siitä jotain palkkiota rahana tai muuten. Jos kaikki ihmiset vain haaveilee ja tekee mitä sattuu huvittamaan niin ihmiskunta elää ikuisesti luolamiehenä. Ei ole mitään taiteilijoita sun muita haaveilijoita kun kukaan ei tarvitse niitä. Kaikki aika menee hankkimalla ruokaa nälkäiseen vatsaan, eli tekemällä kaikkea muuta kuin halusi tehdä. Tää on näitä Zeltgeist juttuja jolla ei ole mitään tekemistä odellisuuden kanssa.

29.12.12 20:21

<Seppomega> 29.12.12 20:14 <poseeeh> Katoin kerran ja alko vituttaa. Jollaki ne (...) hommat on tehtävä. Ja jos raha ei olisi ongelma tämä nykyinen yhteiskunta ei toimisi. Sad but true.<<< Miks sen pitäisi toimia?

29.12.12 20:14

<poseeeh> Katoin kerran ja alko vituttaa. Jollaki ne (...) hommat on tehtävä. Ja jos raha ei olisi ongelma tämä nykyinen yhteiskunta ei toimisi. Sad but true.

-1
29.12.12 19:10

<nyrha> <Kanakotka> miksi joku ei haluaisi olla lääkäri? tai vaikka se jätekuski ja miksi puhut englantia?

29.12.12 19:03

<zeke_boi> Elämäni paras päätös oli jättää 7 vuoden pituinen huono työ ja aloittaa stressittömämpi elämä tekemällä sitä, mitä huvittaa.

29.12.12 17:24

<corollaDX> tutkittu tosiasiahan on myös se, että mie en pysty tekemään niitä asioita mitä haluan jos ei ole rahaa.

29.12.12 16:56

<Ässis> Tutkittu tosiasiahan on, että kuolinvuoteellaan useimmat ihmiset katuu eniten sitä, että on tullut tuhlattua elämä työntekoon ja rahan jahtaamiseen, eikä siihen mitä olisi oikeasti halunnut tehdä. Lohduttaako hieno titteli ja hyvä palkka, jos kääntöpuolena on kauhea stressi vuoden ympäri, ja se ettei ehdi töiltään olla läheisten ihmisten kanssa?

29.12.12 16:34

<Ausvitsi> vaikkakin sisällöltään repost, pakko vastata kanakotkalle. ei tässä implikoida että koko moderni yhteiskuntajärjestelmä tulisi lakkauttaa, koska tiettyjä töitä ei haluta tehdä. Ei alan watts ole yhteiskuntafilosofi. ja oletko tosissaan sitä mieltä että kukaan ei halua olla lääkäri tai pitää vanhuksista huolta? sulla on aika kyyninen näkemys siitä mitä ihmiset oikeasti haluavat tehdä.

10
29.12.12 16:00

<riemu-ukkeli> vittu mitä (...)a

29.12.12 15:33

<Tontza69> entä jos tykkää rahan teosta?

29.12.12 15:27

<irks> istua riemurasias

29.12.12 14:59

<Kanakotka> So what you're saying is that nobody should ever do the jobs that are necessary for society to exist, but not enjoyable to do? Why, that's a brilliant idea. Let's just throw away all waste management, plumbing jobs and other arduous physical labor. What about hazardous, or otherwise stressful jobs, such as a doctor or a caretaker for the mentally challenged or old? See how the world functions then, without these jobs. Shortsighted and utterly idiotic. I hope no one ever listens to this nonsense.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

18 year old IFBB bikini fitness

18 year old IFBB bikini fitness

14 323 katselukertaa

Slava Levit - Zolotoi Ifon

Slava Levit - Zolotoi Ifon

2 084 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.