White People With Guns NOT Killed By Cops (Videoita)

0.82 / 5 (28 ääntä)

TÄMÄ VIDEO ON LUOKITELTU SENSUROITAVAKSI

Käytämme sivustollamme suodatusta, joka suodattaa K-15 materiaalin pois näkyvistä perheen pienimmiltä. Jotta voisit tarkastella suodatettua mediaa, sinun täytyy olla Riemurasian rekisteröitynyt käyttäjä sekä yli 15-vuotias.

Voit rekisteröityä Riemurasiaan klikkaamalla tästä.

Julkaistu: 9.7.2016 12:22

Katsottu: 3600 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

0.82 / 5 (28 ääntä)

White People With Guns NOT Killed By Cops (Videoita)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-09 12:44:41

+3137

<JyCke>

Kyllä noita videoita löytyy missä neeperillä on ase eikä sitä ammuta, on se kumma kun niistä ei tehdä mitään haloota...

31

Aika: 2016-07-09 20:30:45

+44559

<blunt>

Aina helvetinmoinen itkeminen näissä, koskaan ei viittitä näyttää tilastoja josta näkisi heti että tää poliiseitten rasismi-tappaminen on pelkkää paska puhetta. Aivan sama asia ku feminisit väittää että "naisten euro on vain 80 senttiä", mutta heti kun katotaan tilastoja niin huomataan että sekin on valhetta. Tilastollisesti ei voida mitenkään osottaa että valkoset poliisit olisivat rasistisia tappajia, mutta siltin nää paska mediat koittaa syyttää valkosta miestä tästä. Jenkkeissä jos olet musta mies ja sut ammutaan kuoliaaksi, 93% todennäköisyydellä on ampuja musta. Tämä on se ongelma.

15

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.07.16 04:08

<blunt> Per-Einar yleensä laitan, loppu merkit kesken, http://www.colorofcrime.com/2016/03/the-color-of-crime-2016-revised-edition/ , heti tossa major findings

11.07.16 01:37

<steeldrum> Ampumisia kommentoimatta.. Tän jätkän ulosanti on aika samaku söis vetistä ranskanleipää.

11.07.16 01:26

<uvracha> blunt: hell; it's so little then so change the side please and peace...

-2
10.07.16 18:44

<Beattila> Hyi, Young Turds. Armenian kansanmurhan kiistäjät. Näiltä ei voi odottaa muuta kuin vasemmistolaista propagandaa ja valheita. Jos jotain faktaa haluaa saada, niin lukekaa FBI:n sivuilta tilastoja.

10.07.16 16:56

<Gekko55> Per-Einar https://www.allenbwest.com/michele/crime-expert-releases-shocking-new-statistics-about-black-men-killed-by-cops Tuossa ainakin jotain, jokaista poliisin tappamaa mustaa kohtaan 40 mustan tappamaa mustaa.

10.07.16 13:40

<Per-Einar> blunt Olisi hyvä laittaa jotain lähdettä tälle esittämällesi faktalle 93 prosentista. Muuten olet samanlainen paskanjauhaja kuin kritisoimasi media.

-3
09.07.16 20:30

<blunt> Aina helvetinmoinen itkeminen näissä, koskaan ei viittitä näyttää tilastoja josta näkisi heti että tää poliiseitten rasismi-tappaminen on pelkkää paska puhetta. Aivan sama asia ku feminisit väittää että "naisten euro on vain 80 senttiä", mutta heti kun katotaan tilastoja niin huomataan että sekin on valhetta. Tilastollisesti ei voida mitenkään osottaa että valkoset poliisit olisivat rasistisia tappajia, mutta siltin nää paska mediat koittaa syyttää valkosta miestä tästä. Jenkkeissä jos olet musta mies ja sut ammutaan kuoliaaksi, 93% todennäköisyydellä on ampuja musta. Tämä on se ongelma.

15
09.07.16 19:49

<avv> Siis videon pointti oli nyt kait se, että jos valkoihoinen riehuu aseen kanssa niin siinä pidätystilanteessa pitäisi ampua joku musta jotta se olisi oikeudenmukaista.

09.07.16 19:43

<otava> Washington postin keräämän datan mukaan valkoisia ja latinoja ammutaan enemmän kun mustia. Toki valkoiset ja latinot ovat varmaan suurempi osa usa:an väestöstä. En tiedä kuinka tarkkaa tuo Washington postin keräämä statistiikka tosin on. Melko hurjia nuo ampuma tapauksen jokatapauksessa ovat. Eiköhän niistäkin suurimman osan olisi voinut muutenkin selvittää.

09.07.16 13:18

<FinQuerilla> On tässä varmasti myöskin vaikuttava tekijä sille että jos poliisi ampuu valkoisen miehen niin todennäköisyys sille että oikeudenkäynnissä tulee syyte ja tuomio on isompi kuin että ampuisi mustan miehen. Miksi näin tapahtuu, ei aavistusta... Kulttuuri? Palkka taso?

09.07.16 12:44

<JyCke> Kyllä noita videoita löytyy missä neeperillä on ase eikä sitä ammuta, on se kumma kun niistä ei tehdä mitään haloota...

31
09.07.16 12:40

<T12J7M6> Jos elintasoluokkajakauma noudattaa JOSSAIN MÄÄRIN rodullista luokkajaukamaa, ja jos huonon elintason omaavat ovat epätoivostaan johtuen taipuvaisempia äärimmäisiin tekoihin, niin onko äkillisissä tilainteissa väärin profiloida ihmisiä niiden tuntomerkkejen perusteella, jotka ovat helpoiten havaittavissa suojatakseen oman, kollegan ja muiden turvallisuuden ja terveyden?

09.07.16 12:32

<Hank I Elama> Arjalaisia ei ammuta

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

WW2 Japan's White Soldiers

WW2 Japan's White Soldiers

2 646 katselukertaa

Mesus - The White Sin

Mesus - The White Sin

2 334 katselukertaa

Joe Biden talks about POOR KIDS

Joe Biden talks about POOR KIDS

2 061 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.